pondělí 21. dubna 2014

Tag : V peřinách

Hezké Velikonoční dopoledne všem..

Vzhledem k tomu, že Velikonoce neslavím a mám tedy čas, mohu se vrhnout na Tag, ve kterém mě označila Tess, abych v něm pokračovala. Tak snad se vám bude líbit a jdeme na něj..


naše ložnice


Bez čeho neodcházím do peřin?

Asi jsem divná, ale když jdu spát, tak jdu spát. V posteli nemám ani plyšáky a když jdu spát tak ani přítele, ten chodí spát déle jak já. Ráno vstávám v 5:40, takže se na spánek vždy těším. Navíc mám povlečení z mikrovlákna a mám nejraději ten okamžik kdy si lehnu a přikryji se tím příjemným povlečením. Je tedy ale pravda, že když už si lehnu, tak si chvíli prohlížím internet na mobilu, většinou blogy a stránky s kosmetikou. Potom si řeknu, že jsem tak zabila zase půl hodiny a musím to vypnout. Stejně je ten internet hroznej žrout času. A než usnu, tak cítím jak si ke mně přišel lehnout kocourek Jeníček.







Svůdné nebo pohodlné pyžamo?

I když mám svůdné košilky a sady, většinou ze saténu, tak nejraději spím v maxi tričku bez trenýrek, vadí mi ty nohavičky, jak se mi potom motají kolem nohou. Dlouhé kalhoty nebo rukávy v posteli prostě nesnesu. No a v létě spím třeba jen tak.


Kniha?

Dřív ano, nebyl problém zůstat vzhůru většinu noci kvůli knížce, ale teď už ne. Teď si knížku čtu v obýváku přes den, když je čas. Sice nějakou knížku v ložnici mám, ale ještě jsem ji nezačala číst. Jak jsem již psala před spaním si čtu na internetu.


Kosmetický rituál?

To bude dlouhé.. Takže když se rozhodnu, že jdu spát, zvednu se ze sedačky, uklidím si noťas do šatničky, mobil si přenesu na noční stolek k posteli, stejně jako flašku s vodou. Jdu do koupelny, vyndám si čočky, které si musím očistit roztokem, potom je dám do nádobky. Pokračuji v odlíčení pleti, odlíčím se odličovacímí ubrousky, na oči si beru odličovač, většinou dvoufázový třeba Garnier, očistím si pleť micerálkou od Lorealu a tonikem od Lush, na řasy si aplikuji sérum na růst od Dermacolu, vyčistím si zuby, obličej si namažu krémem od Garnieru, namažu si ruce krémem a na rty si dám nějaký balzámek, potom vyrazím do ložnice. Jako první je, že si lehu na záda a vlasy hodím přes polštář dozadu, v noci mi moje vlasy vadí, přikryju se, ale když chci usnout, lehnu si na můj levý bok, vlasy si zase zahodím přes polštář, levou rukou si podložím hlavu a pravou si tak nějak divně zalomím za levou ruku. Nohy musím mít přikryté, nikde nesmí být deky více nebo méně. No chvilku mi to zabere, a pak už se snažím usnout.


Sklenička něčeho dobrého před spaním?

Jako že bych si cvakla nějakýho frťana než zalehnu? Tak to fakt ne. Nepiju pivo ani víno a když piju panáky, tak jedině přes den nebo na nějaké akci, ale rozhodně to nevyhledávám. Takže pokud mám žízeň napiju se vody.


Chrápu?

Ne! Jedině když jsem nemocná, tak se dusím a jakoby chroptím, ale zase moc často nemocná nejsem. Ale přítel chrápe skoro pořád a je to děs..


Snídaně do postele?

Ne! To bych prostě nepřežila, uklízet všechny ty drobečky z postele. Vstávám první, prostě mám problém spát dlouho, většinou jsem kolem 7ráno už vzhůru, snídani si dělám sama, většinou jen voda nebo čaj, občas kakao a k tomu co se doma najde.




To by bylo k Tagu vše, doufám, že alespoň trochu vás to bavilo a pokud si ho uděláte také, můžete mi sem hodit odkaz a já si ráda počtu jak jste na tom vy.


Hezký den přeje
Lucka



  




1 komentář:

  1. Ahoj, moc pěkný TAG, opravdu mě pobavil :D.
    Super :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.