úterý 1. července 2014

Můj seznam přání...

Hezký večer přeji..

Jak se máte? U mě zase uzávěrka, takže blázinec, ale zítra snad bude hotovo a bude trochu klidu.. 

Dnes tu bude článek s novou rubrikou.. A tou bude "Můj seznam přání".. Ano, všude jinde se to jmenuje wish list, ale přeci jen, jsem češka jak poleno. Vzhledem k tomu, že mám přání hodně a musím šetřit, chci na dovolenou, tak opravdu nevím, jak rychle se mi bude dařit si ho plnit.. Jdeme na to?


1. Bílá košile

Je to ostuda, já vím, ale v mém šatníku není ani jedna košile. Nejenom bílá, prostě žádná.. A když už jsem si koupila náhrdelník, větší, musím si i koupit nějaký vršek oblečení, ke kterému se bude hodit.. A bílá košile se mi zdá jako ideální volba.. Problém je v tom, že si připadám ve všech divně a žádná se mi nelíbí tak, že bych řekla, ach... tu chci..



2. Růžové psaníčko

Tak trochu souvisí s bodem 1. Chtěla bych malou kabelku, psaníčko do ruky. Křiklavě růžovou se stříbrnými detaily. Hezky se to píše, ale najít někde takovou, která se mi bude líbit, zase problém..  Chtěla bych matnou. Nemáte někdo radu, kde bych ji mohla sehnat?


3. Péče o nehty od značky O.P.I.

Je pár blogerek, které sleduji a tuto péči si nemohou vynachválit. I když mám teď Mavalu, tak ta mi nehty zpevňuje, jak bych to řekla, jako lepidlo, ale nevyživuje a já bych chtěla ty nehty trochu uzdravit.. Ale vzhledem k tomu, že cena je taková jaká je, musím si to ještě promyslet.


4. Lahvičky z Ikei

Tak tohle je vyloženě blbost a zrovna tento bod si budu moci koncem tohoto týdne odškrtnout. To, že má naše firma hromadu poboček má i jednu výhodu a tou je, že když jsem moc milá na kolegy, někde něco mi seženou a pošlou interní poštou.. Tedy bez poštovného. Tohle jsou takové umělohmotné lahvičky a s tím co si přeji dále, by se mi tyto lahvičky hodily.






5. Avokádový, kokosový a ricinový olej

Na youtube jsem narazila na jedno video, kde slečna radila co dělá pro to, aby měla krásné a dlouhé řasy. Dlouhé řasy to je můj sen. Slečna v určitém poměru míchala právě tyto tři oleje dohromady. Našla jsem si už i stránku, kde je prodávají všechny. Tak uvidím, jestli uvěřím a ten zázrak zkusím..








6. Paletky Arabian Nights od Sleek

Aby tady bylo něco i z kosmetiky, tak jasná volba mezi paletkami je paletka od Sleek Arabian Nights. Už jsem viděla nějaké fotky a nad touto paletkou budu hodně uvažovat.












7. Freedom system paletka odznačky Inglot

Již několikrát jsem slyšela a četla o skvělé pigmentaci očních stínů od této značky. Ještě více se mi líbí freedom system paletek. Moc se mi to líbí, co se mi nelíbí je cena a nedostupnost.. Jako vážně, Hradec miluju, ale nákupy jsou tu noční můrou.







To je můj seznam přání a co vy? Co si přejete vy?

Lucka

10 komentářů:

  1. Tak jestli zkusíš tu směs olejů na řasy, tak dej vědět, jaké to je :-) A bílou košili jsem si pořídila na maturitu, jinak bych taky žádnou neměla :-D
    A psaníčko - napadá mě ebay, tam najdeš všelicos, kdybych na nějaké narazila na českém eshopu, tak se ozvu :-) Já kabeky většinou kupuji u ťamanů, ale už dlouho jsem nenarazila na nějakou pěknou :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkusím.. protože moje řasy to je děs..
      ty jo to si mě zaskočila, co já vlastně na maturitě na sobě.. už je to nějakej ten pátek a mezitím jsem už tolikrát vyhazovala oblečení, že to zkončilo asi tam..
      děkuji, ten ebay, budu muset zkusit

      Vymazat
  2. Pěkné! Já svůj wishlist vydala dneska =) Tak koukni, pokud si ještě nekoukla =) OPI výživu miluju čím dál víc!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem koukala a líbí se mi u tebe ta komoda z Ikei, jsem na tvůj článek o OPI zvědavá

      Vymazat
    2. u mě bude asi, ale později než po měsící =( já mám totiž ty nehty zdevastované tím ekzémem a nemám ani rovný povrch nehtů...mám tam brázdy jak blázen a opi má co dělat, aby to vše utáhl, takže efekt u mě po měsíci je jako u všech po 14ti dnech =)

      Vymazat
    3. koukala jsem, že jsi přestala, ale nehty už se snaží

      Vymazat
  3. Stíny od Inglotu jsou perfektní a nepřijdou mi nějak drahý. Stačí mi si to porovnat s cenou třeba Color tattoo nebo stínama od Loreálu a hned je to ospravedlněné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že když se to porovná, tak to není tak hrozné, jen pro mě je trochu nevýhoda, (ne)možnost nákupu

      Vymazat
  4. Krásný seznam přání! Psaníčko jsem podobné měla, ale udala jsem jej na VotočVohoz. Už je to ale delší doba. Sehnala jsem ho tenkrát v místním SecondHandu v Karlíně. Zkus se proto poohlédnout po SecondHandech. Nebo na tom Ebay, jak radí holky :o)
    Sleek paletku Arabian Nights chci moc. Vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj ta Sleek vypadá úžasně..
      jo Ebay mě taky napadl, tak to zkusím a budu muset znásilnit přítele aby objednal, na tohle jsem levá

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.