úterý 12. srpna 2014

Spotřebováno červenec..

Hezké ráno..

Tak tu máme spotřebováno, sice o něco později a tentokrát to bude vážně krátké.. Já nevím proč, ale tím, že mám všeho miliony, to trochu přeháním, ale mám všeho moc a navíc ráda věci střídám, tak se mi nedaří věci spotřebovat. Šampony a sprcháče, těch najednou používám třeba 5.

Ale něco málo se mi přeci jen spotřebovat podařilo a tady to je..


Spotřebovala jsem, tedy už to není k použití mou milovanou oční bázi pod stíny značky Catrice. Prime and Fine.. Musím říct, že tohle byl držák, ani Artdeco mi takhle nedrží.. Catrice došel a já řešila co teď.  Naštěstí jsem měla v zásobě bázi od Zoevy, která je super, takže zatím mám problém vyřešen.. Věřím ale, že se k této bázi ještě vrátím.

Dále jsem spotřebovala spoustu odličovacích tamponků.. Stále dokola. Používám hlavně na odlakování nehtů a odlíčení očí.

A konečně se mi podařilo spotřebovat šampon a balzám od značky Schwarzkopf Gliss kur Million Glos.. Toužebný milionový lesk se nekonal.. Jak jinak. Šampon mi divně voněl, ale vlasy umyl hezky, jen se mi po něm brzo mastily vlasy. Používala jsem s balzámem, ale většího lesku jsem si nevšimla.. Nevím proč, ale kdysi Schwarzkopf dělal řadu i na kudrnaté vlasy, nevím, jestli se špatně koukám, ale už jsem ji neviděla. Škoda..

A jako poslední spotřebováno je odličovač od Garnier s výtažkem z hroznů. Garnier mám moc ráda a jejich odličovače ještě raději. Teď mám ten dvoufázový, který by měl posílit řasy.






To je tedy mé celé spotřebováno.. Není toho mnoho, ale na příští měsíc se budu více snažit..
Lucka



1 komentář:

  1. Ahoj moninovala som ťa na svojom blogu na liebster tag :)
    http://theresahoran.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award-discover-new-blogs.html

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.