středa 30. dubna 2014

Slibovaný nákup v parfumerii Fann..

Hezký kouzelný večer..

Vím, že většina z vás bude brzy odcházet k nějakému tomu ohni a já vám přeji hezkou zábavu. Já budu doma, přítel má pohotovost a musí být připraven vyjet do 20minut. Ale to sem teď nepatří.

Na začátku týdne jsem vás navnadila taštičkou, kterou jsem dostala k nákupu ve Fann parfumerii. Já tedy doufám, že z toho nebudete zklamané. A jen tak mezi námi, ta taštička je papírová a poměrně pevná. Takové pěkné plus k nákupu..

Musím tedy uznat, že jedním velkým plusem toho, že mám tento blog je fakt, že si opravdu hodně rozšiřuji obzory v oblasti kosmetiky a péči o ni.. Ano, je to drahé, ale člověku to dělá radost a mě to tedy opravdu baví.

Už vás tedy nebudu déle napínat a ukáži vám obsah taštičky. Samozřejmě jsem měla zálusk na koupi nějaké té vůně, ale ta to tedy není..

Narazila jsem na značku Bourjois a to byl můj kámen úrazu.. Já nevím jak vám, ale mně se tato značka líbí už při pohledu na ty obaly. Ostatní firmy to mají vše tmavé, ale Bourjois má obaly takové veselé, barevné, hravé a to je příjemná změna v té šedi a černi..


A takhle tedy vypadá obsah taštičky.. Vše od značky Bourjois a od všeho trochu..



Rozdělila bych to na skupiny : péče o pleť, dekorativní kosmetika a péče o tělo..


Začneme péčí o tělo, toho je nejméně..
 
No tedy vlastně jen jeden produkt. I já tedy pomalu ale jistě začínám propadat mánii deodorantů od Bourjois. Krásně voní a jsou za příjemnou cenu a tak jsem si koupila už můj druhý. Jde o deodorant Beauty, obsahující zkrášlující vyhlazující pleť. Slibuje 48 hodinovou ochranu proti pocení s vůní třešňového květu. Velikost je 150ml a cena byla 80,- Kč. Už mám i nějaké ty poznatky.. Krásně voní, ale opravdu krásně, jemně, květinově. Jestli působí proti pocení, to nemohu posoudit, ale alespoň potom člověk příjemně voní..



Teď přejdu k péči o pleť..



Tady v této sekci mám 3 produkty. Jde o svěží čistící gel, který obsahuje rostlinné buňky z okurky. Měl by zanechat pokožku čistou, hladkou a hydratovanou. Nanáší se na vlhký obličej. Voní mi to po okurkách, ale možná mám nějaký divný čich. Obličej jsem si s tím zkoušela čistit zatím jen jednou, ale tomuto gelu se podařilo dostat dolů i můj make up, obličej byl po použití hladký s nebyl vysušený. Velikost je 150ml, cena byla něco kolem 100,- Kč.


Jako druhý produkt tu mám peeling na obličej pro rozjasnění. Obsahuje bambusová zrníčka a pomerančovou dužinu. Měl by zanechat pleť zářivou a měla by vypadat jako nová. Peeling není parfemován nějak výrazně. Je to příjemná vůně, ale nevím jestli z toho cítím ten pomeranč. Pokusila jsem se vyfotit i ty kousky v peelingu. Velikost je 75ml a cena byla 80,- Kč.







Poslední produkt v péči o pleť je dvoufázový odličovač na oči. Podle jejich popisu jde o expresní odličovač na oči - pro voděodolný přípravky. odličovač jsem zkoušela pouze jednou, odlíčil oční stíny bez problémů, řasenku bez většího drhnutí také. Má nevtíravou vůni. Velikost 200ml a cena byla 100,- Kč.



A poslední sekce je dekorativní kosmetika. Hurá, že??






Tak dobrá, jdeme na to. V dekorativce jsem si koupila dva produkty. Jako první řasenku Volume Glamour Ultra care v odstínu Black. Koupila jsem si ji proto, že by měla být i pro nositelky kontaktních čoček. Měla by být na objem, zkoušela jsem ji jednou a udělala mi poměrně hezké řasy, ale chce to trochu nacvičit a pomoci si druhou řasenkou na oddělení. Řasenka byla v akci za cenu 179,- Kč




Poslední produkt, který jsem si odnesla domů byl make-up. Koupila jsem si matující make-up s názvem 123 Perfect. Tento make-up obsahuje 3 korekční pigmenty pro dokonalou pleť. Žluté pigmenty pro odpočinutou pleť, Fialové pigmenty pro rozzáření pleti a zelené pigmenty proti zarudnutí. Velikost 30ml, cena byla kolem 300,- Kč. Odstín mám N 51 Vanille clair, nejsvětlejší odstín, který byl na prodejně. A myslím, že je i nejsvětlejší co prodávají. Make up je hodně tekutý, ale dobře se roztírá a zpracovává do pleti. Líbí se mi skleněná lahvička a součástí balení je i pumpička. Vůně mi nijak nevadí, vlastně mi to docela voní.. Na make up jsem četla hodně recencí mimo jiné i hodně negativních, s tím, že hodně oxiduje. Sama za sebe musím říct, že dnes jsem měla make up celý den na obličeji a barva se podle mého ani nehla. Doložím fotem.  Ale je tedy pravda, že používám krém a bází pod make up..




 A teď tedy foto s make upem na obličeji. Prosím omluvte líčení, toto bylo focené po mém příjezdy domů z práce a to bylo v 17:30 a make up jsem na sobě, bez přepudrování, měla od 6 hodiny ranní.



Shrnuto a podtrženo, tato značka si mě pomalu, ale jistě získává a ještě přemýšlím nad očními stíny.

Dnes jsem ještě zkusila řasenku, na délku není, ale na objem je moc dobrá.. omlouvám se, že na sobě nemám make up a oči mám uplakané, ale řasenka je moc dobrá.. Jo a ještě jeden poznatek, moc dobře se odličuje..

řasenka Bourjois

řasenka Bourjois

pro ukázku, řasenka Dermacol

vlevo Dermacol, vpravo Bourjois


To je vše.. Doufám, že se článek líbil. Máte zkušenosti s touto značkou? Dobré nebo špatné?
Chci vám popřát příjemný "let" a hezkou kouzelnou noc..

přeje Lucka

úterý 29. dubna 2014

Nákup hydratačního krému..

Hezký večer..

Trochu později, ale přece.. V neděli jsem byla na kosmetice, po hodně dlouhé době. Paní kosmetička, mi tedy řekla, že na to, že se o pleť starám sama a doma, tak ji mám v dobrém stavu. Bylo mi řečeno, že mám pleť smíšenou a pleť v oblasti T-zóny se mi mastí z důvodu dehydratace.

Samozřejmě mi doporučila její kosmetiku, jde o značku Sothys, nabízela mi nějaké krémy, jejichž cena se pohybovala od 1 100,- Kč do 1 300,- Kč za velikost balení 30ml až 40ml. Nechci tady působit jako idiot, ale ta cena mi přišla vysoká. Nutno dodat, že po kosmetice jsem odcházela a můj obličej jakoby zářil, ale i tak. Paní kosmetička mi řekla, že na další návštěvu mám přijít až tak za 1,5 až 2 měsíce, ale chtělo by to, i z důvodu dehydratace pořídit si nějaký kvalitnější hydratační krém. Zeptala jsem se jí co říká na značku Vichy a nebo Avene, a bylo mi odpovězeno, že jsou tyto značky dobrou volbou v lékárnách a že asi nebudou tak cenově mimo..

Tak jsem si včera zašla do lékárny a poptala se tam. Od značky Avene jsem již nějaké vzorky na dehydratovanou pleť měla a moc mi vyhovovaly. Takž jsem spíše chtěla tuto značku.

Zeptala jsem se lékárnice i když jsem si před tím dělala nějaký průzkum na netu, cen a možností. Paní lékárnice velmi mile a ochotně poradila a kupodivu i to co jsem si našla na netu. Doporučena mi byla řada na dehydratovanou pleť. Přesněji Avene Hydrance Legere pro normální až smíšenou pleť. Když jsem v práci koukala na net a procházela si i ceny plus to poštovné, ve výsledku jsem v lékárně zjistila, že zaplatím o 2,- Kč více. A navíc to budu mít hned doma. Tak jsem si jedno to balení o velikosti 40ml vzala.

Po příchodu domů jsem si začala to balení více prohlížet a co musím pochválit je, že balení samotné je umělohmotná tubička, klasika, ale vnější obal je papírová krabička. Asi si říkáte, co je na to divného, divného nic, ale co mě překvapilo, že na tom byly papírové krabičky vlastně dvě. Jedna ve francoužštině, které nerozumím ani slovo a druhá krabička je na to nasunutá a je to tam vlastně vše přeložené do českého jazyka. Pro mě velmi příjemný fakt.

Krém takový je bílé barvy a po nanesení na pleť se hodně rychle vsákne a způsobuje zmatnění během několika minut. Použila jsem ho včera na noc, dnes na den a pleť se mi o něco méně celý den mastila.

Toto je takové pouze první info, recenze bude třeba tak po měsíci užívání.

Děkuji, že jste si našli čas a zítra bude slibovaný článek o nákupu v prodejně Fann parfumerie.






A jaký máte vy svůj oblíbený krém, kterým se staráte o svou pleť? A vaše oblíbená značka?

Pro dnešek je to vše.. hezký zbytek večera přeje
Lucka

pondělí 28. dubna 2014

Vzorníky na nehty..

Hezký večer přeji..

Dnes tu mám takovou rychlovku. konečně mi z Číny přišly vzorníky na nehty. Trvalo to tak 3 týdny, ale nevadí. Objednávala jsem je na e-bay, kde jinde, že. Jeden ten vzorník, kde je 50 nehtů mě stál něco kolem 3 dolarů. Tak jsem si koupila rovnou dva. bála jsem se, že mi to přijde polámané, ale ldyž jsem otevřela obálku, byla jsem velmi mile překvapena. Vše dobře zabaleno do bublinek a rozloženo. Jak myslím rozloženo? No všechny ty nehty jsou ve výsledku na dlouhém šroubu na konci s matkou. Takže všechny ty umělé nehty si na ten šroub navlíknete a kdykoli si je můžete řadit jak chcete. Což se mi jako nápad líbí.

Takže v tuto chvíli jich mám celkem 100 a konečně si mohu udělat vzorník všech mým laků. Konečně zjistím kolik laků mám a třeba se budu hodně divit...








A jako lákadlo na další článek tu mám taštičku, ve které je...






Hezký večer přeje
Lucka


neděle 27. dubna 2014

Povídání jen tak a náhled kosmetického stolu..

Hezký večer, dnes již naposledy..

Chci se s Vámi podělit o moje zážitky z tohoto víkendu, kterých mám tedy požehnaně..

V pátek pro práci jsem jela do OBI, pro květináče na kytičky, které jsem zasadila, všechno to jsou caly. Tyhle kytičky a orchideje mám moc ráda. Potom jsem jela na ulozenku, kde jsem si vyzvedla balíček od Plum. Dále jsem zajela do Sconta, pro další várku Yankee Candle, tentokrát jsem si koupila dvě vůně a to white linen & lace a garden sweet pea. Hezké jemné vůně a už se těším až si je dám do nějaké skleněné vázy na stůl a budu pálit o sto šest. No a nakonec jsem zajela do Hornbachu, kam sem jela koupit samolepící folii. Proč folii? Vysvětlím. Moje rozhodnutí mít kosmetický stůl hned stále trvá, ale z jistých důvodů jsem si musela poradit. Doma jsem měla hnusnej starej stůl, který jsem používala jako místo pro orchideje, ale ve stavu v jakém byl, jsem ho nechtěla mít a proto jsem se rozhodla si ho polepit tou folii. Já vím, není to jako nový stůl a ani nevím jak dlouho to vydrží, ale zatím se mi to líbí. Celou sobotu jsem tedy stříhala a lepila, přítel musel pomoci, přeci jen je ten stůl dost těžkej. Ukáži vám jak to vypadalo na začátku a jak to vypadá teď, ještě to není hotové, chybí zrcadlo a tak, ale zatím je to jen nástin jak to bude asi vypadat.. Vím, že většina stolků je světlých, ale já mám raději tmavší barvy. Jakmile to bude celé hotové dám sem foto.

No a jako poslední zážitek byla dnes kosmetika, po hodně dlouhé době jsem si došla na kosmetiku. Přiznávám bez mučení, tohle není úplně můj šálek. Nevím proč, ale nesnesu ani kadeřnici, vadí mi, když se mi někdo cizí hrabe ve vlasech nebo šahá na obličej. Na druhou stranu, ale musím uznat, že ten obličej při odchodu zářil.. Takže to tak za dva měsíce přežiji znovu a zajdu si zas.

Nebudu vás už nudit povídáním a přidám fotky. Jen aby jste se nedivili, tak ano, na mém kosmetickém stole budu mít terárium se škorpionem.



před














po







Hezký večer přeje
Lucka