sobota 17. května 2014

Dnešní look a minirecenze...

Hezký večer přeji..

Dnes tu pro Vás mám dnešní líčení a zároveň i recenzi na stíny od Hean. Stíny jsem si objednala na stránkách Cosmetics4you. 
Co vím, je to polská kosmetika za dobré ceny. Na stránkách si můžete paletku sestavit dle vlastního výběru, jako jsem to udělala já. Přijde vám krásná matná paletka a stíny, které si do paletky zandáte jak chcete. Paletka a stíny spolu drží na magnetky, ale nemusíte se bát, že by vám stíny vypadly. V paletce je velké zrcátko.
Já si vybrala jeden stříbrný stín, jeden fialový, jeden hnědý matný a jeden takový zvláštní odstín. Řekla bych, že je to tmavě fialová s trochou černé. Krásná barva. Pigmentace je dobrá, nemohu si stěžovat, jen ta stříbrná je lépe vidět na podkladové bázi. Jen, z mých vlastních zkušeností, je lepší stíny nanášet prstem. Nevím proč, ale na štětečku se mi moc nedaří tu barvu nanést. 




vlevo s bází, vpravo bez

Při líčení jsem použila nejtmavší odstín..

Na obličeji mám :
báze pod make-up - Max Factor Face Finity All day primer
make-up - Bourjois 123 Perfect odstín 51 Vanille clair
korektor - Catrice Re-touch light-reflecting concealer v odstínu 020 Light Beige pudr - All Matt Plus Shine Control Powder od Catrice v odstínu 010 Transparent tvářenka - Antique od Sleek

Na očích :
báze pod stíny - Urban Deacay Primer Potion v odstínu Eden, který jsem dostala jako vzorek k paletce Naked 3
stíny - přes celé víčko jsem použila nejtmavší odstín z paletky značky Hean, přes obě víčka jsem použila černou tekutou linku od essence Liquid link
řasenka - Volume Glamour Ultra Care od Bourjois
obočí - Eye brow stylist v odstínu 020 Date with Ash-ton od Catrice, lash & brow gel mascara od essence










To je pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera
Lucka

8 komentářů:

  1. Tvé líčení očí se mi moc líbí, ostatně jako vždycky :-) Navíc máš oči fakt pěkné a velké, ty se líčí jedna radost :-) Ale připadá mi, že se při líčení hodně na ty oči soustředíš a zbytek obličeje je takový nedodělaný. Kdybych si nepřečetla, žes použila třeba korektor, tvářenku, nebo si upravila obočí, vůbec bych si toho nevšimla. (Neber jako rýpání, je to jen takový postřeh :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neberu to jako rýpání, děkuji za postřeh..
      teď už je to snad lepší

      Vymazat
  2. Na Hean stíny se taky chystám. :-) Zvolila jsi pěkné barvičky.

    OdpovědětVymazat
  3. ta barvička je opravdu nádherná!!!

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.