neděle 25. května 2014

Můj víkend...

Hezký večer přeji..

Omlouvám se, že jsem celý víkend nepsala, ale nebylo to v mých silách.. Jak jsem psala, v pátek hned po práci jsme jeli do Orlických hor.. Byla jsem mezi pozvanými na chatu firmy, od které používáme program. Pozvaných nás bylo asi 14. Odjezd byl ve 14hodin od práce, cesta byla hezká. Ráda se podívám i mimo HK. Na pozvánce byla i velmi dobře napsána cesta, takže jsme nebloudili a dojeli jsme bez problémů. Třeba vám to přijde divné, ale pro mě holku z paneláku byl příjezd do místa, kde jsou jen stromy, šumí potůček a není signál docela šok.



Docela to pozvání trvalo, jak jsem po příjezdu zjistila, připíjí se borovičkou a následovalo "školení". Při školení jsme zjistili, že nám program dělají už 20 let. Během školení jsme dostali i nějaké upomínkové předměty. Jeden mi ale udělal obrovskou radost. Jsou to sluneční brýle a moc hezký i s obalem. S tím, že máme v plánu dovolenou u moře, se mi docela hodí.






Po kratičkém školení, tedy spíše uvítání, jsme si dali něco malého na občerstvení a šli jsme hromadně na procházku.. Krásný výhled, krásná příroda a ten klid.





Po příchodu z procházky to začalo a v tu chvíli už nebylo nic to by se dalo fotit a dát veřejně na internet.. Jen se pilo, jedlo a utužovaly se vztahy.. Přesně proto jsme tam jeli, aby se utužily vztahy. Bylo to velmi příjemné. Spát jsme šli až někdy v sobotu o půl čtvrté ráno a o půl sedmé už jsem byla vzhůru. S kolegyní jsme šly ráno na procházku, daly jsme si snídani a kolem osmé se začali objevovat další členové skupiny.. Kolem 10 dopoledne jsme vyrazili pomalu domů.

Po příjezdu do HK mi bylo přítelem sděleno, že jdeme na oběd s jeho mámou. No dobrý, aspoň nemusím vařit, ale potom jsme jeli ještě k jeho babičce a domů jsem se dostala až někdy kolem páté večer.. Dlouhý den..

Teď mě čeká ještě příprava jídla podle jídelníčku a zítra zase do práce.. Ach jo..

Ještě mám pro vás jeden tip. Dnes jsem byla v Tescu a narazila jsem tam na tuňáka v balení jeden ve vlastní šťávě, jeden v olivovém oleji a jeden ve slunečnicovém oleji. Koupila jsem si od každého jeden, na dietu je dobrý a dá se použít jako hlavní jídlo, do salátu nebo do bagetky. Všechny byly ve slevě.. A jejich cena kolem 32,- Kč.







Hezký zbytek večera přeji a já jdu vařit..
Lucka

4 komentáře:

  1. Ten tuňák vypadá skvěle, já mám dneska nějakou žravou, tak mě zaujal nejvíc tuňák :D Ale ne, brýle jsou skvělé, to se jim povedlo jako dárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti něco řeknu, já mám žravou poslední 3týdny a už to začíná být vidět..

      Vymazat
  2. též jsem výletovala s kolegama =) jen jsme nic neutužovali =DDDD

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukala jsem a tvoje výletování vypadá moc hezky, ty fotky se ti povedly

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.