středa 21. května 2014

Nákupy...

Hezký večer přeji..

Po delší době jsem tu zpět, omlouvám se, ale život se mi komplikuje a neměla jsem náladu při té náladě něco psát. Moje problémy se trochu pohnuly a já mohla začít přemýšlet nad blogem. Mám za sebou lékaře, úřady a domluvu s dělníkama... Jedno horší než to další...

Dnes jsem zavítala do obchodu Manufaktura. Vždy jsem kolem procházela a krásně to vonělo, ale třeba pivní a vinná kosmetika mi opravdu nic neříká. Nová rybízová řada bohužel taky ne, ale našla jsem tam doprodej řady, která mě uchvátila. Jde o řadu  Grep a pomeranč. No, pokud mě čtete, tak víte, že na citrusy jsem magor. Vzala jsem si sprcháč, tělové mléko a viděla jsem tam i toaletku. Která byla ve slevě a krásně voní. Něco mě to stálo, ale do tohoto obchůdku jsem dnes zavítala pro dárky mamince k narozeninám, to už jsem mamince předala, snad bude spokojená.







Dnes jsem taky zašla do dm drogerie a vzala jsem si pouze jeden stín od miss sporty v odstínu Scandalous, krásná fialová. Těším se až s tím zítra něco vymyslím..





To byly dnešní nákupy, ale mám tu ještě jeden rest, z nákupu dříve.

Předchozí nákup jsem udělala taky v dm drogerii. Šla jsem si očuchat všechny ty novinky od Balei. A hrozně nerada to říkám, ale všechno mi to hrozně smrdělo. Tentokrát mi to tedy opravdu nevoní. Jediné co jsem si vzala je sprchový gel s vůní jabloňových květů. To mi voní, už jsem se s tím několikrát myla a opravdu je to hezká vůně.
Potom jsem si vzala sprej na lokny od Balei. Dále jsem neodolala neonovému laku od Maybelline a ve slevě jsem si našla lak od essence z limitky Love letters za cenu 25,- Kč.







Hezký večer přeje
Lucka

8 komentářů:

  1. Ty stíny vypadají pefektně :) Ty laky od Maybelline jsem si v poslední době dosti oblíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevím, ty laky byly pro mě vždy zklamání, tak třeba tohle bude ok, stíny jsou perfektní

      Vymazat
  2. haha,..ja miluju najdu nejaky slevy od essence za par kacek :D

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  3. Fialový stín je úžasný, musím se po něm kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju slevy, taky jsem dneska nakoupila :)
    DAwardrobes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slevy jsou super, ale párkrát jsem se u toho spálila

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.