čtvrtek 29. května 2014

Nákupy..

Hezký večer přeji..

Dnes tu mám slibovaný článek ze včerejška, aneb jak jsem si udělala radost.. Znovu a zase..

Včera jsem měla půl dne volna, měla jsem nějaké zařizování, ne zcela příjemné a poté jsem se tedy rozhodla, že si zasloužím nějakou odměnu.. Tak jsem vyrazila a něco málo jsem si pořídila..

Nejdříve jsem jela na jistotu pro aroma vosk od Yankee Candle. Vybrala jsem si vůni Levander spa. Trochu mě mrzí, že tu nikde neseženu vyhlášené novinky na léto, ale i tak si vždy nějakou vůni nesu domů..







Dále jsem navštívila obchodní dům Tesco, no jela jsem si pro jahody, na které jsem dostala chuť. No a náhodou jsem narazila na šampony a kondicionéry značky Timotei.. Nikdy jsem tuto značku nezkoušela a nějak jsem jí míjela. Ale včera jsem tam narazila na šampon s názvem Nádherná bruneta. Krásně voní a podle obalu by měl obsahovat výtažky z henny a jsem moc zvědavá jestli to bude mít nějaké výsledky. Včera jsem ho už použila i ten kondicionér a vlasy mi voní ještě teď, snadno se rozčesaly. Prozatím dobré. Na fotu jsem ukázala šampon na slunci, obsahuje něco co se hezky leskne..







No a potom jsem si říkala, že mám doma, na rozdíl od ostatních velmi málo laků na nehty, tak jsem si chtěla zvýšit počet.. A jak to dopadlo, do mé rodinky jsem si pořídila další tři laky. Jeden od Astoru a dva od Catrice. Má láska, nedá se nic dělat, až se to v práci uklidní, musím zajet do Pce na pořádné nákupy této značky. Ty laky od Catrice jsou z řady Crushed crystal, a mám z nich vážně radost..





No a jako poslední, co jsem si pořídila, byla rtěnka od ASTOR. Jde o rtěnku Soft sensation moisturizing lipstick v odstínu 602 Soft caramel. Původně jsem si chtěla koupit rtěnku od Loreal, ale když jsem je viděla, byla jsem trochu zklamaná a tyto rtěnky od Astor mají více odstínů. Balení kombinace bílá a zlatá se mi líbí. Obal je plastový, ale mně se líbí.. Tedy co se týče mojí osoby, jsem spokojená a určitě si pořídím ještě další odstíny.










To byla malá ukázka toho, čím jsem si udělala radost
Hezký zbytek večera přeje
Lucka






3 komentáře:

  1. Pěkné radosti, pěkné:) Laky jsou super i rtěnka, tu si asi pořídím taky, protože je to parádní odstín, takový neutrální:)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.