neděle 11. května 2014

Recenze - Maybelline FIT me!

Hezké odpoledně přeji..

Zase tu máme neděli a nevím jak vy, ale už teď mám mou nedělní náladu, depku.. Už teď vím, že se mi zase nebude chtít zítra do práce, ale to se nedá nic dělat.

Dnes jsme se bavili s přítelem a když to dobře půjde, možná pojedeme tento rok k moři. Já moře miluju, přítele to ovšem nebaví, ale teď jsme za sebou měli několik let, kdy to jaksi ani nešlo. Koupě bytu, rekonstrukce a to něco stojí. Tak uvidíme jak to dopadne, ale chtěla bych zase do Egypta. Jako miluju jižní Itálii, Calábrii, krásné moře, ale v Egyptě mají ty služby pro zákazníky na úplně jiné úrovni. A při tomto příslibu, jsem si řekla, že na sobě musím začít makat! Takže zítra nastoluji tvrdý režim, s omezeným jídelníčkem, ale hlavně přidám dost pohybu a samozřejmě musím začít hodně pít.. To mi dělá problémy.


A jako další, pro někoho možná příjemná novinka je to, že jsem si s pomocí paní Blanky založila facebookovou stránku pro můj blog. Jo, jo na tyhle technický věci jsem retard. Přiznávám rovnou. Takže pokud vám google nevyhovuje, můžete mě najít i tady : BeautybyLucka



A teď již slibovaná recenze.

Dnes tu mám v plánu recenzi dvou produktů od Maybelline z řady FIT me! Tahle řada už je poměrně dlouho na trhu a obsahuje make-up, pudr, korektor a tvářenku. Rovnou řeknu, že make-up nebyl nic pro mě. Málo krycí a na mou mastnou pleť nebyl vhodný. Tvářenky byly hezké, ale žádná nebyla s tím WOW efektem a tak jsem je tam nechala.

Ale co mě zaujalo byl pudr a korektor. Pudr jsem si vzala v odstínu 125 nude beige. Odstín je naprosto perfektní a je přesně pro mě. Balení je hezké, černá krabička, která je jednoduchá, ale možná o to více se mi líbí. Krabička má dvě patra. V prvním je pudr a ve druhém patře je zrcátko a labutěnka. Co se týká mě, to druhé patro by tam být vážně nemuselo. Pudr je krásně jemně namletý a snadno se s ním pracuje aniž by lítal všude kolem vás. Mám smíšenou/mastnou pleť, takže přepudrován během dne je u mě normální činnost. Pudr si dám ráno kolem 6hodiny a přepudrovat se musím kolem 10-11 hodiny dopoledne, ale to je zase u mě různé,záleží jaký si dám make-up.
Takže pudr doporučuji a určitě jsem ráda, že jsem si ho pořídila.

Jako druhý produkt jsem si vzala korektor z té samé řady. Mám odstín 15, ale rovnou řeknu, že jsem v tom jejich číslování byla pěkně zmatené. Měli tam i 10, ale ta mi přišla tmavší. Ze začátku používání jsem tento korektor úplně milovala a používala jsem ho každý den, ale je to asi tak měsíc zpátky co se mi má pleť asi zbláznila a já ho pod očima nesnesu, vše mi leze do vrásek a je jedno zda použiji podkladovku nebo ne. A navíc se mi po něm asi třikrát udělala taková vyrážka, tak nevím. Korektor jsem vyřadila na nějakou dobu. Barva je dobrá a jak říkám, měla jsem ho ráda, ale teď ho nesnesu. Nicméně věřím tomu, že se mi vše srovná a budu ho používat dál.
Tady u toho produktu nevím, pořád přemýšlím, ale znovu bych si ho nekoupila.






 
vlevo korektor, vpravo pudr




To je pro tuto chvíli vše. Jdu vařit a připravit se na změnu životního stylu, zase.
Hezkou neděli přeje
Lucka

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. díky za info, trápila jsem se s tím celý den, ale teď už snad funguje

      Vymazat
  2. Na FB už jsem si Tě přidala, super.
    Tyto produkty mne vůbec nelákají.

    Přeji Ti ať Ti dovolená vyjde! Já miluji moře! V Egyptě jsem ještě nebyla, ale také mně to láká. Hodně lidí si Egypt chválí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je zvláštní, taková změna.. Mě vyhovuje HROZNĚ moc, fakt ho používám denně, je super, za tu cenu, paráda! Pudr jsem měla před x lety a taky fajn..

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.