neděle 4. května 2014

Spotřebováno..

Hezké odpoledne přeji..

Dnes tu máme další spotřebováno, ani nevím za jak dlouho to je, ale půjdeme rovnou k věci..

Péče o vlasy









Panthenol : doplněk stravy na podporu lepších vlasů, jejich růstu a také pro růst nehtů. Bohužel i přes to, že používám již několikáté balení, žádné velké změny nepozoruji, tedy na vlasech, hlavně proto jsem si to kupovala

Veganese : kondicionér od značky Lush, miluju ho. v koupelně už mám větší balení, krásná vůně, vlasům dodá lesk, hezky se po tom ty vlasy dají rozčesat.. Prostě paráda

řada Locken od značky Balea : nejlepší produkt, tedy pro mé vlasy je sprej na  podporu loken, druhý je šampon, normální šampon, vlasy dobře umyje, ale že by měl vliv na to, jak moc mám kudrnaté vlasy, to jsem si nevšimla. A jako poslední z této řady je stylingový krém pro úpravu, tak ten je nejhorší. Vlasy mi pouze slepil a nic víc. Takže za mě : šampon a krém už nikdy.

Péče o pleť 







Dvoufázový odličovač na oči od Balei : od někoho jsem ho dostala, tak jsem ho používala, ale já sama bych si ho nekoupila, odličuje trochu a v tuhle chvíli už mám v zásobě mnohem lepší odličovače.





Ryor : pleťová voda čistící pro smíšenou a mastnou pleť, obsahuje alkohol a to je ten problém, já prostě ten smrad nemám ráda, rovnou řeknu, že celé balení jsem nepoužila, část jsem vylila, já vím, že je to škoda, ale pokaždé když jsem si ho dala na obličej udělalo se mi z té vůně špatně. Na dočištění pleti asi dobré, ale rozhodně mi to pleť nezmatnilo, jak slibuje, za mě tedy už ne.





Garnier : čistící adstringentní tonikum, pro smíšenou až mastnou pleť, obsahuje kyselinu salicylovou, nevím co, ale po otevření balení mi to tonikum tak strašně smrdí, asi něčím co bude pleť vysušovat.. Vypoužívala jsem celé balení, ale tím, že jsem se pleť snažila vysušovat, tím více, se mi začala mastit. Takže od teď si už budu dávat pozor, co si na pleť dávám.


Tady mám ukázky dvou masek, které se používají jen jednou nebo dvakrát, záleží na balení. Nahoře je maska od Nivei, teď jsem ji kupovala v akci za 20,- Kč, balení obsahuje dvě masky, tato je jílová a je na černé tečky. Musím říct, že Nivea mě velmi mile překvapila a jsem ráda, že jsem si koupila další masky.
Pod Nivea značkou je maska od Garnieru, s hroznovým výtažkem. Na hloubkovou hydrataci, krásně voněla a i hydratovala. 



Vzoreček hydratačního krému od Avene, vyhovoval mi a tak jsem si koupila plné balení.



Synegren odličovací ubrousky mám ráda a určitě si je koupím znovu, jsou dobře vlhčené, zatímco ubrousky od Balei, ty mě zklamaly a tento obal už si nekoupím.





Balea matující krém. Krásně voněl, rychle se vsakoval a obličej nezůstal mastný, problém ale byl, že nematoval. Škoda. Znovu už si ho kupovat nebudu.


Vatové polštářky na odlíčení. S Aloe Vera. Mám je moc ráda a už mám další v zásobě. Určitě doporučuji.







Šampon značky babylove, kupovala jsem si ho na čištění štětců. Hezky voní, nevysušuje a čistí. Balení vyšlo cca na 90,- Kč a vydrželo opravdu dlouho, ale teď budu používat čistič štětců od MAC, tak uvidím jestli tam bude rozdíl.





Poslední věc co tu mám, je sůl do koupele od Body Basics, bylo to ve výprodeji, ale upřímně, příště si radši připlatím například u Manufactury, kde budu vědět, že mi stačí trochu soli a vodu mít obarvenou a voňavou. Tady u toho ne, toto balení o velikosti 250g mi vydrželo na 3 koupele. Dost málo řekla bych.

To je pro dnešní spotřebováno vše a budu se těšit u dalšího článku
Lucka

2 komentáře:

  1. Jsi úžasná inspirace, krásná a podle tebe kupuji kosmetiku!:) Děkuji za tento blok, myslím, že mluvím za všechny čtenářky, když řeknu, že nám tím vážně pomáháš!:) Jen tak dál...:)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.