neděle 22. června 2014

Výhra v giveaway..

Hezkou neděli přeji..

Vzhledem k tomu, že tento týden byl u mě vážně hrozný a časově vypjatý, dnes tu pro vás budu mít hned několik článků, abych dohnala resty.

První článek, tento, bude o tom, že jsem 16.6. vyhrála giveaway u jedné z mých oblíbených blogerek, přesněji u lovelinessbytess.. Ani jsem nevěřila, že se mi poštěstí a něco vyhraji, ale huráá, zdařilo se a já měla balíček během dvou dnů doma. Tess mi i psala na fb a nemohla pochopit, že když už balíček mám doma, že nemám potřebu ten balíček rozervat hned, ale že ho nechávám zabalený, až se k němu dostanu. Takže Tess, to nutkání samozřejmě mám, ale jak jsem již psala, nějak jsem se k tomu nemohla dostat.

Ale teď už k balíčku, hrozně moc ti za něj děkuji a také děkuji za milý dopis, který byl připojen. A co jsem vyhrála? Všechny produkty jsou od značky essence.. Praktickou taštičku na mokré plavky, no upřímně nevím, spíš to vidím na kosmetickou taštičku. Ale co jsem tak doma před přítelem nadhodila, třeba se letos dovolená u moře zadaří.. A potom se rozhodnu jako co to budu používat. Dále tam byla tvářenka, taková ta duhová Beach Cruisers a jako malé překvapení... Odličovací ubrousky od essence. Musím říct, že z těch ubrousků mám vážně radost. Několikrát jsem na ně koukala na shopu, kde prodávají esseence a chtěla jsem je vyzkoušet.. Z tvářenky mám samozřejmě radost také, protože jsem si ji chtěla koupit a teď už nemusím..

Ještě jednou děkuji Tess za výhru a teď už si užijte fotky.. Na dané produkty, budu dělat časem recenze.







Máte některý z těchto produktů vyzkoušený?
Lucka


6 komentářů:

  1. Moc pěkná výhra! Gratuluju! Neznám ale ani jeden z produktů, asi jsem (opět) pozadu :-D

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji :) já stále zkouším nějaká GA a ještě nic jsem nevyhrála :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba se poštěstí, dávám to dohromady, ale je toho moc..

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.