středa 30. července 2014

Má malá sbírka Yankee Candle..

Hezký den přeji všem..

Jak se dnes máte? Jak u vás probíhá léto? Já stále čekám na mou dovolenou a nemohu se dočkat. Potřebuji si už vážně odpočinout na déle než den nebo dva, ale to je jedno..

Tak nějak se mi stalo, že často jezdím do Sconta, protože je to jediné místo v HK kde seženu vonící vosky od Yankee Candle. Ta moje posedlost začala jedním voskem, který si mě uchvátil.. Poté přišla objednávka a má závislost byla na světě.

Ano uznávám cena svíček je vyšší, ale vydrží vonět opravdu dlouho. Takže při mé první objednávce jsem si objednala několik votivek a vázičku na hoření. Jenže víte jaký mám problém? Tak krásně mi to voní, že je mi líto je zapalovat.. Takže jsem si řekla, že votivky ušetřím, když budu mít vosky. Rovnou říkám, že obojí voní úžasně.

A když jsem zjistila, že vosky prodávají ve Scontu, jsem tam každý týden a koukám na vůně, jestli se tam neobjevila nějaká nová. Bohužel nevýhoda je ta, že tam nemají všechny vůně a už vůbec ne novinky.. Škoda, ale i tak se mi sbírka rozrostla.

Chcete tu mou sbírku vidět?







Marně bych tady přemýšlela, která mi voní nejvíce, ale asi by to byla Midsummers night. Je to trochu těžší vůně, ale hrozně se mi líbí.

A moje nejnovější úlovky jsou..



A co vy a Yankee Candle? Jaká je vaše oblíbená vůně?
Lucka

7 komentářů:

  1. Skvělé, moje nej se mění, ale v poslední době mám ráda jemnější vůně, Wedding day, A child´s wish, Fluffy towels

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně ty vůně,které tu nemám možnost očuchat.. škoda

      Vymazat
    2. Ahoj, jestli sháníš yankee, tak zkus obchod MAJU. Je to v atriu naproti pekárně..široký výběr i novinky..Pokud bys chtěla nějakou konkrétní,není problém objednat z katalogu.. :-)

      Vymazat
  2. Wow, super sbírka! Já chci koupit mamce, ale pořád nevím, jakou vůni :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych mamce nic vybrat nedokázala.. nedokázala bych se rozhodnout.. a děkuji

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.