pátek 4. července 2014

Nákupy..

Hezký večer přeji..

Víte co? Dnes mi firemní interní poštou přišlo první přání z mého seznamu přání.. No dobrá, přiznám se rovnou, když jsem seznam psala, už jsem měla tuto drobnost z Ikei objednanou u kolegy.. Je to drobnost, ale mám z ní radost.


Máme tu konec pracovního týdne. Taky máte takovou radost jako já? Konečně volno a já jsem se po práci rozhodla zajet si do města a podívat se, kde co uvidím..

No a co myslíte? Viděla jsem toho dost.. Ale něčemu jsem odolala..

Čemu jsem ale neodolala byl výprodej essence. Jako první jsem si vzala pigmenty od essence.. Stály 29,90 Kč.. no upřímně, ještě že tak málo.. Přišla jsem domů a hned jsem si je chtěla vyzkoušet, alespoň na ruce.. No a co myslíte? Sem tam nějaká třpytka, ale tomuhle vážně říkají pigment? Že já jsem vždycky tak blbá a chci všechno zkoušet.. Ach jo.. Třeba z nich bude hezký lak na nehty, ale ještě uvidím jestli nepomůže nějaká báze pod oční stíny.. Ale utěšuje mne ta cena..

Druhé po čem jsem skočila byl oční stín z řady metal glam, který jsem zrovna dnes viděla u jedné blogerky, byla to Cosmeticsandthings. Vypadal u ní krásně.. Vážně super a já věděla, že ho chci.. A jaké to bylo "štěstí", že byl ve slevě.. Byl ve slevě, protože má trochu naprasklý obal a navíc se ten stín rozbil a trochu se drolí.. Nevadí s tím si poradím.. Ale jinak barvička je to opravdu krásná. Cena byla 34,90 Kč. Ten pigment je odstín 01 a oční stín 03 frosted apple.










Jak budou vypadat na očích teprve vyzkouším..

To byla má odměna za blázinec v práci a co vy, jaký jste měli den a koupili jste si něco??

Lucka



8 komentářů:

  1. Jéé ten stín je krásný. Budu se muset podívat po essence, já jsem si dnes udělala radost objednávkou z LUSH, už se moc těším. Vyzvednu si jí osobně, tak jsem zvědavá jak dlouho to potrvá než mi dají vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukala jsem.. Lush mi krásně voní a výrobky mají super

      Vymazat
  2. já mám ten cien stín, tu barvu co jsem chtěla =P

    jinak pigmenty essence taky mám a musíš je nanášet s očníma kapkama jinak nemáš šanci :D dělám z toho kašičku :D

    zítra bych chtěla do dmka pro aussie a za odvahu a hrdinství u zubaře jsem si konečně poprvé v této sezóně (a s novýma obalama) koupila magnum =P

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. :D já jsem si koupila nedávno stín, mám říkat jaký? :D to jsi dobře natrefila se slevou, to se hodí a nevypadá nijak pošramoceně. S pigmenty Essence nemám zkušenosti, jsem zvědavá, co napíšeš.

    OdpovědětVymazat
  4. určitě udělej článek o umělých řasách! :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.