úterý 29. července 2014

Zapomenuté nákupy....

Hezké dopoledne..

Chtěla bych se omluvit, za svou dlouhodobouu neaktivitu.. Ale mám nějaké zdravotní komplikace a navíc se ještě přidaly problémy v práci. Ráno chodím do práce na 6 ráno a odcházím v pět odpoledne/večer a jsem úplně hotová.. Zdravotní komplikace vyústili v neděli, kdy jsem sebou švihla v koupelně.. Všechno bylo v pohodě, jenže včera v práci mi bylo zle a málem jsem omdlela znovu, tak jsem jela k doktorce. Bylo mi nařízeno vzít si dva dny volno a odpočinout si pořádně. Tento týden, bude kvůli tomu masakr a já budu v práci snad i spát po zbytek týdne.. Navíc mám sebou práci i doma, no nic.. Nastuduji smlouvu a až bude jednání budu zářit....Takže to poslední po příchodu domů, na co bych měla chuť je psaní článku. A než aby to byl článek tak nějak narychlo, rozhodla jsem se, že radši nebudu psát nic..

Dnes už je mi lépe, tak si nějaké články připravím a poté je budu jenom pouštět.. Snad to tedy tak vyjde..

Takže teď začneme článkem, ke vám ukáži jeden zapomenutý nákup.. Nafotila jsem to, ale nějak jsem to sem nedala.. Jak jsem psala, teď se snažím neutrácet a i kvůli tomu bude do budoucna více článků - recenzí.. To bude až v dalších článcích..

A co že jsem si to koupila a zapomněla ukázat?

Byl to nákup, který jsem dělala v drogerii teta. Ani už nevím kdy, ale koupila jsem si jen 4 věci.. To jsem dobrá.. No vlastně ne, potom jsem nakupovala zase, ale to bude až v dalších článcích..
V tetě jsem tedy koupila 7 věcí.



Dvě věci od značky Kneipp a obě byly ve výprodeji a já si teď nadávám, že jsem si toho nekoupila více. První co jsem si koupila byla perlivá tabletka do koupele s vůní meduňky. Já tyhle citrusovo bylinkové vůně můžu, takže když jsem ji viděla za cenu 19,90 Kč hned jsem si ji vzala. A stálo to za to.. Sice jsem ji už spotřebovala, ale krásně tu koupel provoněla. Druhá věc co jsem si od této značky donesla domů byl sprchový balzám s vůní citronů. Velikost balení je 200ml a cena ve slevě byla 49,90 Kč. Vím, že když jsem tam byla, měli tam ještě další vůně, ale ty jsem tam bohužel nechala. Krásně pění a ta vůně.











Dále jsem si v akci koupila masku od Freemana, detoxikační s čokoládou a jahodou. Jsem na to zvědavá, protože věci, které mají v sobě čokoládu mi většinou moc nevoní. Ještě jsem ji nezkoušela..




Potom jsem v akci šáhla po mém prvním BBcreamu. Tento je od značky Maybelline. Nechci na sebe v těch vedrech patlat hutné makeupy, jako třeba Revlon a naštěstí moje pleť nemá až tolik problémů, takže mi většinou stačí pouze sjednocení. Už ho nějakou dobu používám a vypadá velmi přirozeně.





A ještě chviličku zůstaneme u této značky. Jako další jsem si pořídila a to je moje nová závislost, dvě rtěnky color whisper. Pořídila jsem si odstín číslo 210 Oh La Lilac a 720 Mocha Muse. Jsou krásně hydratované a mají hezké odstíny.







No a poslední co jsem si vzala byla řasenka od značky uma. S wow efektem. No, asi to s ní neumím, žádný takový efekt se nedostavil..

To bylo ze zapomenutých nákupů vše. Máte něco stejného?
Lucka

10 komentářů:

  1. Tak ať už je jenom dobře.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ty rtěnky jsou boží :3 taky jsem si jednu dneska pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, at všechny problémy co nejdříve vymizí!:)
    Úplně stejného nemám nic, ale mám doma 3 odstíny Color whispers. Ze začátku jsem byla nadšená a nakoupila jsem si ty tři své postupně nadšením, ale čím víc toho zkouším, tak vidím, že whisperky až tak super nejsou. Mohly by mít mnohem více příjemnější máslovější konzistenci, takhle mi přijdou dost... olejové? možná, neumím to popsat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji..
      vím, jak to myslíš, já je používám když nechci rtěnku a jen něco na rty s barvou

      Vymazat
  4. Doufám, že už ti je lépe! :-)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.