středa 17. září 2014

Dnešní look...

Hezký večer přeji..

Uf, to jsou tedy někdy dny.. Znáte to taky? Prostě den, kdy jsem neměla vycházet ven, ale ráno jsem to ještě netušila a řekla jsem si, že se po delší době nalíčím a ukáži vám to..



Ale ještě než ukáži look, podělím se s vámi s mou verzí řešení špatných dnů.. V neděli jsem vám psala, že jsem jednou z výherkyň a dnes už vím, že zítra nebo pozítří balíček obdržím, už se moc těším, dnes jsem také dostala info, že INGLOT odesílá mou paletku, jo trochu to trvalo, ale vše vysvětlím v samostatném článku.. Dnes navíc vyskočila na stránkách theBalm informace, že do neděle mají akci 2 plus 1 zdarma a poštovné zdarma. Vyberete si 3 výrobky a ten nejlevnější máte zdarma. Neodolala jsem a poslala objednávku. A nějaký anděl strážný mě snad slyšel a blogerka z My Blond World nabídla k prodeji svou sadu a gel laky od Sally Hansen, mimo jiné i odstín Shell we dance, po kterém jsem již delší dobu pokukovala.. Ano, stále mám gel lak sadu od Sally Hansen a já jsem stále nadšená, třeba je jedem měsíc ještě málo, ale ty nehty se mi líbí.. S blogerkou My Blond World jsme se dohodli a balíček mi zítra odesílá. Super.. A to ještě čekám balíčky z e-bay, ale ty budou ještě nějakou dobu putovat po světe.

Tak jdeme na dnešní look? Předesílám, že líčení focené po práci, čili po nějakých 11hodinách a sama jsem se divila, že tam ještě nějaký make up byl i když tedy tvářenky už moc ne..

Na obličeji mám :
báze pod make-up -
Max Factor Face Finity All day primer
make-up - 123 Perfect  v odstínu 51 a healthy mix v odstínu 51 oba make upy od značky Bourjois
korektor - Rimmel match perfection odstín 010 Ivory
pudr - All Matt Plus Shine Control Powder v odstínu 010 Tranparent od Catrice
kontury -  Face contour Kit v odstínu light od Sleek
tvářenka - Make me blush od W7 v odstínu Dahlia
rozjasňovač - higlighter od NYX 
rtěnka - Ultimate Colour v odstínu 240 Hey Nude od Catrice

Na očích :
báze pod stíny - Zoeva matte
stíny - do vnitřního koutku až do středu víčka jsem použila odstín 470 Golden Evergreen od Catrice a do vnějšího koutku jsem použila odstín 410 C´mon Chameleon!
řasenka - Sexy pulp od Yves Rocher na oddělení, na prodloužení a zvýraznění Studio Lash od miss sporty
obočí - lash & brow gel mascara od essence






všechny produkty

Doufám, že jste měli lepší pracovní (školní) den než já..
Lucka

2 komentáře:

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.