středa 24. září 2014

Gel lak Sally Hansen..

Hezký pozdní večer přeji..

Jak se dnes máte?

Já stále nic moc.. Ráno jsem se vydala do práce, ale po hodině jsem to musela zabalit jak mi bylo stále zle. Cestou jsem se stavila u mamky v práci a ta mi pomohla hned v několika věcech.


Za prvé, poskytla mi tiskárnu na vytištění zápisu pro kontrolní komisi, ve které jsem a dnes jsme měli zasedání.

Dále mi udělala vynikající čaj, který mi během dneška dost pomohl na to nachlazení, zítra ho beru do práce a budu v něm pokračovat. A co v tom zázraku je? Med, nastrouhaný zázvor a citron.. Možná to zní divně, ale dám si do hrníčku horké vody dvě lžičky a to mě tedy pořádně protáhne.

A jako poslední mi pomohla v mém kulturním rozvoji. Jak jsem již několikrát psala, maminka pracuje v knihovně, a proto když chci, mohu si půjčovat knížky na neomezenou domu a nebo jako v tomto případě si je brát domů a nevracet, protože jsou vyřazené.. Tentokrát jsem si vzala detektivky.. Až je přečtu postoupím ještě dál.


 Když už jsem přijela domů, nechtělo se mi jen tak ležet a nic nedělat.. Rozhodla jsem se proto, že využiji čtvrtý balíček, co mi přišel minulý týden. Tento balíček jsem dostala od blogerky My blond world. Na fb prodávala gelovou sadu od Sally Hansen a dva barevné laky. Mezi nimi i Shell we dance, o tom jsem se rozhodovala už v prodejně. Domluvily jsme se na adrese, já jí poslala peníze a už jsem jen čekala.

Balíček dorazil rychlostí blesku a navíc mi poslala i jeden nude lak od miss sporty. Děkuji.




Od pořízení sady jsem již měla na nehtech ping pong, wine not a dnes došla řada na tuto barvičku. Shell we dance je velmi nevýrazná, lehce růžová barvička. A jako taková má u nanášení jednu nevýhodu. Bohužel mi dvě vrstvy nestačí, aby vypadala tak jak se mi líbí. Musela jsem tedy dát vrstvy 4, ale všechny tenké. Výsledek se mi líbí moc. Pokud mi i toto lakování vydrží 4týdny budu si chrochtat blahem. 

Takhle nehty vypadaly s odstínem wine not.. Krásná, výrazná barvička.. Tu jsem měla na nehtech cca 14dní.



A teď tedy odstín Shell we dance..







Přeji krásný zbytek večera
Lucka

11 komentářů:

  1. držím ti palce, aby ti to nedodělalo ruce jako Lucce, protože mi jí bylo až líto, jak dopadla ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už to mám na nehtech tak 2 měsíce v kuse a vždy když to sundám tak mám nehty pevné jako nikdy.. takže já jsem stále spokojená.. ale každá máme jiné nehty a nevím jak dlouho to nosila Lucka o které píšeš..

      Vymazat
    2. asi tak 4 dny, pak se sám sloupal

      Vymazat
    3. právě, každý máme jiné nehty a na každých se poškození projevuje jindy. U někoho může okamžitě, u jiného klidně za pět let. Nebo i za deset.

      Stejně jako tess, přeji ti, aby ti to ruce nedodělalo.

      PS: namaž si aspoň kůžičku, ty záděry od toho, jak blbě lakuješ a trhá ti to kůžičku jsou dost ošklivý

      Vymazat
    4. ten tvůj shell we dance mám na nehtech asi třetí týden a drží jak přilepenej.. ale jasný, jak píše Ellen, každá máme jiné nehty..
      Každá jsme jiná ve všech ohledech..
      Já vím, že to nemusí být vidět hned.. ale v tuhle chvíli jsem spokojená.. nehty vypadají krásně upravené, nemusím se bát zlomení při dotyku čehokoli. na kůžičku mám olejíček..

      Vymazat
    5. už je to nějaký ten pátek a pořád jsem spokojená s produkty, ale některá z vás to psala, že ty produkty jsou maličké a rychle dojdou. tak už jsem na dně toho produktu na sundávání

      Vymazat
  2. Luci, gellaky mě nezajímají, ale ta nude barvička je super. Musím zapátrat v řadách běžných laků a takovouhle najít, fakt je krásná. Bohužel, většina těhle nude barev má ten nešvar průsvitnosti, a když už nejsou průsvitné, tak se zas blbě lakují. Aspoň taková je moje dosavadní zkušenost:) A jinak se mi tvoje nehty i ruce moc líbí!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a máš pravdu, z vlastní zkušenosti vím, žese musí dát více vrstev jinak prosvítá

      Vymazat
  3. Me ten gel na nehtech vubec nedrží. Asi dávám slabou vrstvu gelu. I pres to se mi moje nehty stejne lámou a to je mam velmi krátké. Takze pro me bohuzel vyhozené penize a přemýšlím ze jsem mela jit do tech gelovych umělých ;(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už bych tedy gelovky nechtěla, ale zase jsem měla klid a opravdu toho vydrží víc naž tyto. ale naštěstí mi sally hansen drží a nehty mi to zpevní

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat na žloutnutí odstínu Shell we dance? Někde jsem na to četla docela stížnosti. Chci si ho pořídit jako pátý odstín, občas mám na nude barvu prostě náladu, ale moc nechci, aby mi žloutl. A prý je i dosti bolestivé jeho zapékání. S tím mám občas problém i u odstínu Ping Pong. Děkuju :-)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.