neděle 14. září 2014

Můj víkend..

Hezký podvečer přeji..

Jaký jste měli víkend? Já jsem si ho užila moc a navíc jsem před malou chviličkou zjistila, že jsem jednou z výherkyň soutěže u Makeup Revolution. Teď jsem ráda, že jsem s objednáním paletky a rozjasňovače počkala..




Jak jsem již psala, v pátek jsem si koupila nový telefon.. Pomalu se s ním sžívám. Je na mě sice trochu větší, ale už jsem potřebovala něco co zvládne víc věcí, třeba i videa?
Dnes jsem si udělala další radost a koupila jsem si na něj obal.. Sice jsem si už nějaký objednala na e-bay, ale víte jak, než to dojde, potřebovala jsem něco na teď. Rovnou říkám, že vybrat nějaký hezký, v té místní omezené nabídce je děs. Takže, po krátkém rozhodování, jsem si vzala růžový. Jo, jo zase růžová, ale doby, kdy jsem nosila jen černou, mám naštěstí za sebou.



Nevím, zda to víte, ale značka INGLOT, spustila svůj e-shop. Děkuji za to. Já vím, nemusí se vám to zdát, ale pokud nebydlíte v hlavním městě republiky nebo ještě třeba v Brně, tak nákupy takovýchto značek, je pro vás nadlidský úkol. Ale díky shopu a slevám, které tam ještě dnes platí, jsem si konečně mohla splnit jedno mé přání a objednala jsem si nějaké stíny, ne moc a k tomu i freedom systém. Ten nápad se mi moc líbí, ale už jsem četla nebo slyšela spoustu názorů, že je problém si v tom množství vybrat nějaký stín na živo, ale víte jaká je to fuška na netu? Tak teď doufám, že nebudu výběru litovat. 

Dnes jsem vyrazila na nákupy jídla a viděla jsem tam v akci nový micelární gel MICELLAR WATER od značky Loreal. Micelární voda na obličej mi moc nevyhovovala, lepil mi po ní obličej, ale toto je gel určený na odlíčení očí, mimo jiné je zde uvedeno, že je vhodný i pro citlivé oči s kontaktními čočkami. Já nosím čočky a málokterý odličovač mi vyhovuje. Třeba Bourjois mě štípe jako čert, teď používám Garnier a ten je dobrej, nepálí mě z něj oči, ale proč nezkusit něco nového. Kupovala jsem toto balení ze cenu 79,- Kč, tuším.


V jednom z minulých článků jsem psala, že jsem ji koupila gel lak od Sally Hansen. Poprvé jsem si udělala nehty v odstínu ping pong a na nehtech mi vydržel 4týdny. Ano byly tam odrosty, ale nehty mi to posílilo a ani jeden se nezlomil, což je výkon. Včera jsem gel lak sundávala, to byl trochu oříšek. Samozřejmě na to chystám článek, ale ještě chci něco vyzkoušet. Dnes jsem si dělala nový gel lak a i když se mi barva v sadu nelíbila, na nehtech vypadá skvěle.





To je pro dnešek vše a přeji hezký zbytek víkendu.
Lucka







8 komentářů:

  1. Gratuluji k výhře a k mobilu :) U toho Inglotu se neboj, mají to moc pěkně nafocené na eshopu, fakt to vypadá jak v reálu, takže si myslím, že budeš spokojená. V Brně sice stojan máme,ale furt mám pocit, že v Praze je toho víc..

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k výhře! :) A ty nehty jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, je to má první, tak jsem vážně natěšená a také děkuji za pochvalu nehtů..

      Vymazat
  3. V Brně regál (představ tři klasické kosmetické regály v jednom a to je inglot), ale milý inglot na nás z vysoka s.r a to doslovně ;) Nikdy na to není žádná sleva nebo nějaká akce, nejsem chudá ani hamižná po slevách, ale číst neustále jak Praze sly mají tě úplně otráví si cokoliv u této značky koupit, protože dle jejich slov "to není jejich"....některý marketing firem je sto let za opicemi =/ a k výhře gratuluji, jakou paletku si vezmeš?

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem netušila, že je to u vás v Brně taky boj.. to s těma slevama chápu, ale člověka to potěší, když tam něco uvidíš..
      děkuji, no paletku si vezmu asi jednu, ale ještě pořád nevím. spoustu z nich je hodně podobná těm, které už mám, a nebo ty barvy nevyužiji

      Vymazat
  4. Tak ty nehty jsou nádherné!
    Gratuluji k výhře!
    Ten inglot mě láká moc, ještě uvidím, jestli do toho půjdu. Možná časem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, jsem ráda, že jsem si ten set koupila..
      děkuji a na inglot se už moc těším.. i když mi dnes psali, že jeden z mých odstínů nemají.. škoda

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.