čtvrtek 18. září 2014

Přišla mi výhra..

Hezký večer přeji..

Jaký jste měli dnes den? O práci se bavit nebudu, tak je to náročné, ale co se týče příchodu domů, tak to bylo super. Přijedu domů a vidím, že mám na poště dva balíčku.. Paráda.. Hned utíkám na poštu,kde si musím vystát děsnou frontu.. Jako vážně nechápu, proč když na pobočce pošty čeká asi 15lidí, mají otevřené jedno okénko.. No ale zvládla jsem to a už cestou k východu koukám od koho balíčky jsou.. První, očekávaný, byl balíček od Makeup Revolution, z jejich shopu zde.






V neděli jsem zde psala, že jsem byla jedna z výherkyň u značky Makeup Revolution. Veškerá domluva probíhala naprosto v pořádku. Byli velmi ochotní a za stanovenou cenu, celkem 500,- Kč jsem si mohla vybrat cokoli, včetně poštovného.

První co mě na jejich stránkách padlo do oka byla paletka o 32stínech, byla krásná, ale nakonec jsem se rozhodla, že si toho vyberu víc, abych toho mohla vyzkoušet více.

Chtěla bych tímto poděkovat za bleskurychlé zaslání vybraných produktů, milou komunikaci. Zabalení produktů bylo na jedničku. Nebyla šance, aby se něco poškodilo. 

Celkem jsem si vybrala 5 produktů. Jednu paletku stínů, tvářenku, rtěnku, řasenku a linku na oči.

Řasenku jsem si vybrala černou a prodlužující, cena na shopu je 69,- Kč. Opravdu jsem zvědavá co dokáže, zítra vyzkouším.


Další jsou tekuté černé linky. Zatím jsem je zkoušela pouze na ruku a vlastně ihned byly suché, což mne mile překvapilo. Cena na shopu 69,- Kč. A jak víte, já jsem na linky úchyl, takže tyhle u mně projdou velkým testem.


Další co jsem si objednala, byla rtěnka. Objednala jsem si odstín The One, cena na shopu je 45,- Kč. Zkoušela jsem ji na ruce, hezky hydratuje a je lesklá. Odstín je krásný a zítra ji vyzkouším.



A teď se už dostáváme k posledním dvěma výrobkům, které si nechávám na konec, protože ty mě opravdu okouzlily.

Jako první tu mám tvářenku. Cena na shopu je 45,- Kč. Vybrala jsem si odstín Wow! Jedná se o růžovou tvářenku, zkoušela jsem si ji natřít na ruku, je hezky jemně namletá a pigmentace vážně dobrá na tu cenu.





A poslední věc z balíčku je paletka očních stínů. Vybrala jsem si paletku Hot Smoked. Na shopu je spousta krásných paletek, ale jsou velmi podobné jiným paletkám, které mám a chtěla jsem zase něco trochu jiného. Proto jsem si vybrala tuto paletku. Jsou tu barvy jako modrá, zelená a fialová. Cena paletky na shopu je 179,- Kč. Čím jsem byla překvapena jako první je velikost a váha paletky. Na zadní straně je uvedeno 14g. Balení je klasický plast, ale poměrně bytelný, zdá se mi. Další velké překvapení nastalo, když jsem si vyzkoušela některé stíny, přenesla jsem je na ruku prsty a já doufám, že takové barvy budou i na víčku. Barvičky jsou krásné.



Budu tyto produkty zkoušet a po nějaké době se ozvu s recenzí.
hezký večer
Lucka

8 komentářů:

  1. Všechno co jsi vyhrála se mi líbí. Až na ty linky, ale to jen proto, že linky na oku neumím udělat. Rtěnka je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji. já zase bez linky ven nevyjdu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je krasna. Ja mam rtenku od teto znacky a absolutne ji miluju:) Tvarenka nema chybu, zejmena za tu cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rtěnku jsem měla dnes s v práci a je vážně super.. a ta tvářenka za tu cenu, bez chybičky

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. dnes jsem zkusila jeden stín a je krásný i na víčku

      Vymazat
  5. vybrala sis krásné věci, řasenku mám také, jsem na ní zvědavá :) rtěnku jen v jiném odstínu.

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.