úterý 16. září 2014

Recenze - Timotei

Hezký večer přeji..

Dnes tu bude recenze na šampon a kondicionér značky Timotei. Přesněji je šampon a kondicionér nazván Nádherná bruneta.

Šampon a kondicionér jsem kupovala cca před čtyřmi měsíci, o nákupech jsem psala zde. Mám několik šamponů a střídám je, proto ho ještě mám, ale pomaloučku mi dochází.

Na produkty této značky ve slevě často narážím v Tescu, a proto už mám další šampon i když s jiným názvem doma. Tento šampon jsem kupovala za cenu kolem 50,- Kč a kondicionér myslím kolem 60,- Kč.

Rovnou říkám, že jsem za tuto cenu zázraky nečekala, ale nějak se stalo, že jsem byla v Tescu a čekala jsem u pokladen ve frontě a v tom jsem viděla stojan s touto značkou..

Přišla jsem blíže a začala jsem si to pročítat. První co mne mile překvapilo, bylo, že produkty neobsahují parabeny. Hmm, to je zajímavé.. Čtu dále a teď už koukám na přední strany obalů. První který mne opravdu zaujal je šampon s názvem Nádherná bruneta. Paráda, to je přesně pro mě. Co je uvedeno na obalu? Že obsahuje výtažky z henny a zvýrazňuje tmavě hnědé odstíny vlasů a zanechává je krásně lesklé. Ha, to musím mít.. A jaké bylo mé překvapení, když jsem šampon otevřela a omámila mě neskutečně krásná vůně. Nevím jak ji popsat, možná to bude ta růže z jericha, o které je psáno na obalu.. Je rozhodnuto, beru ho domů. A kondicionér taky..

Jako první je na řadě šampon. Velikost balení je 250ml. Nemá šroubovací víčko, ale to vyklápěcí, což mám nejraději. Šampon obsahuje zlatavé částečky, které se krásně lesknou. Hezky pění, stačí ho troška a krásně voní. Již po prvním použití jsem měla vlasy krásně lehké, jakoby nadýchané. Téměř se mi po něm nemastí vlasy a při delším používání se mi vlasy hezky lesknou. Když jsem používala tuto dvojici měsíc, kolegyně mi řekly, že mám vlasy s jemným nádechem červené. Muselo to být tímto šamponem, protože sem si vlasy nebarvila. Ale na druhou stranu, tento efekt nemá dlouhodobé trvání. Jakmile začnete používat jiný šampon, tento efekt vymizí. Hlava mne po něm nesvědí a vlasy nemám vysušené.

Za mne tedy ANO, určitě si ho ještě někdy koupím znovu.

Druhý je kondicionér. Velikost balení je 200ml. Barva bílá. Hezky voní a stačí ho opravdu malinko. Po použití se vlasy hezky rozčešou. Vždy používám spolu s šamponem, tak nemohu soudit, zda za lesklé vlasy může šampon a nebo kondicionér. Snadno se nanese a snadno se i umyje.

Za mne tedy ANO, určitě si ho ještě někdy koupím znovu.

Shrnuto a podtrženo, moje vlasy si tyto produkty zamilovaly. Mám je lesklé, hebké a při delším používání i lehce obarvené.



vlevo kondicionér, vpravo šampon






To je vše. Vyzkoušely jste nějaký šampon této značky?
Lucka

4 komentáře:

  1. Ja jsem je kdysi pouzivala, ale hrozne mi vysusovaly vlasy.. Uz je to dost let, verim, ze dnes uz ta nabidka i kvalita je mnohem lepsi:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vlasy jsou wau! :O

    -budu rada když se podivaš na muj blog, a třeba i neco okomentujes http://christmas-queen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.