pondělí 8. září 2014

Recenze - Yves Rocher

Hezký večer přeji..

Dnes je na řadě recenze na vlasové produkty od značky Yves Rocher.

V červnu jsem byla na svém prvním nákupu v prodejně Yves Rocher. Psala jsem vám o něm zde. Nakoupila jsem tam toho poměrně dost a dnes tu bude recenze na tři produkty vlasové kosmetiky této značky.



 

Koupila jsem si šampon, kondicionér a sérum, vše na podporu zvlněných vlasů. Kdo z vás na mě občas koukne při líčení, tak ví, že já mám kudrnaté vlasy. Dříve jsem na ně nadávala, ale teď jsem ráda, že je mám.. Takže když vidím někde šampon nebo séra na kudrnaté vlasy, většinou neváhám a beru. Když jsem v prodejně viděla celou sadu, byla jsem ráda a ráda jsem si ji koupila domů.

Začneme tedy šamponem. Velikost balení je 300ml, cena tuším 99,- Kč. Obsahuje výtažky z baobabu. Bez silikonu, parabenu a barviv. Vůně je příjemná. Aktuálně mi v balení zůstává slabší 1/3. Hezky pění, vlasy se mi po něm nemastí, vůně mi ve vlasech zůstává ještě druhý den. A hezky to ty kudrny oživí.





Jako druhý produkt je kondicionér za stejné řady, tedy na úpravu zvlněných vlasů. Velikost balení je 150ml. Cena kolem 99,- Kč. Obsahuje výtažky z baobabu, vlasy po něm budou lehké a pružné a lokny drží celý den. Vůně příjemná jako u šamponu. Tady musím bohužel říct, že se mi po tomto produktu o něco rychleji mastí vlasy. Když myslím o něco rychleji, tak myslím takový 3 den. Mám to štěstí, že se mi vlasy jinak moc nemastí. Ale zase musím uznat, že se po něm vlasy hladce rozčesávají a nic netahá. Na podporu kudrn určitě ano.



Poslední produkt je zpevňující sérum na zvlněné vlasy. Tak tohle je má láska. Mám v balení ještě na jedno použití a konec.. Určitě si půjdu koupit zase. Předčil i podobný výrobek od Balei. Velikost balení je 150ml a cena byla tuším kolem 190,- Kč. Vůně velmi příjemná.. Možno použít na suché u vlhké vlasy.



Když to tedyvezmu postupně :

šampon - super šampon, krásně voní, kudrny podpoří, určitě ještě koupím
kondicionér - velmi dobrý, splní co slíbí, ale už si ho nepořídím
sérum na vlasy - moje láska, ano, ano a zase ano, tohle budu kupovat pořád

A jak moje vlasy vypadají po použití všech produktů? Malá ukázka..


To je pro dnešek vše. Jaký máte vy nejoblíbenější šampon?
Lucka

2 komentáře:

  1. Krásné vlasy máš.
    Já mám rovné. Používám teď šampon od LUSH, ten pivní a nemohu si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji.. no já šampony dost střídám.. a proto nedokážu nic vypotřebovat

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.