pátek 12. září 2014

Zase jsem hřešila a utrácela...

Hezký pozdní večer..

Omlouvám se, že tak pozdě, ale dnes jsem měla blázinec. Ale když už byl náročný týden, chtělo to udělat si nějakou radost.

Takže jsem navštívila Rossmann a DM drogerii..
V DM jsem si koupila ještě nějaké věci do domácnosti, to vám tady ukazovat nebudu, něco pro kočičky a další balení odličovacích ubrousků a denní matující krém od Alverde. S vůní citronu a jablka.




A takhle teď vypadá moje sbírka odličovacích ubrousků a tamponků.


A v drogerii Rossmann jsem si koupila jednu jedinou kosmetickou věc. Náhodou jsem si koupila sůl do koupele Wellness & Beauty s vůní citronové trávy a bambusu.. K tomu jsem si koupila i sprchový gel. Velikost balíčku soli je 80g a cena byla tuším něco kolem 22,- Kč a velikost té pěny je 250ml a cena byla tuším 45,- Kč.







A tou jedinou kosmetickou věcí je Rimmel Match perfection v odstínu 010 Ivory. Ano, už i já mám svůj rozjasňující korektor. Odstín super..



No a nakonec jsme šli se snoubencem na večeři.. A zastavili jsem se i v Datartu.. A já jsem si tam něco koupila. Dlouho jsem nad tím přemýšlela a nakonec jsem si řekla, že si udělám radost. Našetřit se mi podařilo, tak hurá a mám doma nového "kamaráda". Jmenuje se Samsung Galaxy S III Neo.






Ještě jsem ho ani pořádně neotevřela, domů jsme přišly po půl deváté, koupel, nějaká péče o pleť. Zítra nás čeká oběd u mého budoucího tchána.. Jsem docela nervozní.. A než jsem si to vše dodělala, tak už byla tma a kvalita fotek by nebyla nic moc. Takže jakmile bude čas, vrhnu se na něj, už proto, že moje simka je moc velká a musím si ji nechat ostřihnout.

Jako by toho nebylo málo, zjistila jsem, že si mohu objednat kosmetiku INGLOT přes jejich nový e-shop. Navíc, tam teď mají slevy. Už dlouho toužím po jejich stínech a moc se mi líbí ten jejich freedom systém, tak si asi něco objednám..

A co vy? Jaký je váš oblíbený korektor? Znáte značku Alverde a jejich krémy? Jak jste spokojené?
Hezký večer přeje
Lucka




4 komentáře:

  1. Já mám ráda korektor od F&F, od Alverde jsem ještě krém neměla.

    Luci moc Tě zdravím a doufám že oběd dopadl dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená s Alverde, nááádherně voní :-) Krém jsem od nich ještě neměla, čeká na mě v šuplíku fluid..
    A korektor nepoužívám, necítím se bez svých kruhů pod očima dobře :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, krásně voní..
      ještě nedávno jsem to měla podobně.. ale ted už si říkám, že je načase to začít maskovat

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.