sobota 31. října 2015

Co bude dál???

Hezký sobotní večer přeji vám všem..

Dnes to bude takový informační článek, jak to bude dále.



Nebudu se tu omlouvat za to, že jsem dlouho nepřidala článek. Přeci jen je to můj blog a já sama si určím, kdy budu vydávat články. Chci to dělat aby mě to bavilo, ne že musím. Neberte to nijak zle, ale za tu dobu co jsem tu nepřispívala se toho spoustu v mém životě změnilo.

Poslední článek byl vydán měsíc před mou svatbou. A teď jsem již téměř 5 měsíců vdaná paní. Nebudu tu psát jak je to super pocit, vědět, že vás někdo miluje natolik, že s vámi chce být celý život. Ano jistě, že ten papír lásku nezvětší ani nezmění, ale přeci jen je to pro mě rozdíl, když jsem po svatbě přišla do práce a začala se v telefonu představovat jiným příjmením.

Svatbu jsme měli 12.6. v 10:00 dopoledne. A jak se ukázalo bylo to opravdu dobré rozhodnutí, už proto, že ty dny byly opravdu vedra a při představě být v těch šatech na slunci při focení třeba hodinu po poledni.. Ufff, jsem ráda, že ne.

Kadeřnici jsem měla domluvenou přes moji mamku a nelituji, šaty byly půjčené v půjčovně v Kozojídkách, cena opravdu velmi přijatelná a paní byla velmi ochotná a zlatá. Líčila jsem se nakonec sama a bylo to nejlepší rozhodnutí jaké jsem udělala. I paní fotografka mi líčení pochválila. Problém nám nastal s prstýnkama, i přes to, že jsme je objednávaly 10 týdnů před svatbou, tak na svatební den jsme měli půjčené. Což mě opravdu naštvalo. Kytici jsem měla z kal, to jsou moje srdcové květiny. Obřad samotný byla rychlovka, a focení nám poté trvalo cca 2hodiny.

Potom jsme zajeli domů, převlékli se do něčeho pohodlnějšího a jeli jsme na oběd. Tím to skončilo. Možná se vám to zdá málo, ale nám to tak vyhovovalo a myslím, že o tom svatba je.  

Teď sem vložím nějaké fotky, ze kterých jsem nadšená. Tak mi případně prosím nekažte radost.











To bylo malé info k mojí svatbě.

Mezitím co jsem zde nebyla aktivní sem prošla i nějakými zdravotními problémy, tak se teď snažím trochu hlídat.

Co se ale dále změnilo a to dost zásadně je můj přístup ke kosmetice. I nadále ji miluji, opravdu hodně, ale už jsem téměř z 90% opustila kosmetiku z drogerie. Myslete si že jsem klidně sobecká a nafouklá, ale raději si dopřeji kvalitu než kvantitu. O tom podrobněji v dalších článcích.

Co jsem chtěla tímto článkem říct? Dnes jsem sem přišla, že blog zruším, ale viděla jsem, že i přes mou neaktivnost, jsem tu měla dnes nějaké návštěvy a proto vydám tento článek a uvidím.Témat na články mám hodně, tak si to zkusím nějak rozložit.

Mějte se krásně
Lucka




19 komentářů:

  1. Lucinko, budu ráda, když občas něco přidáš, já mám blogy v oblibě, ale na INSTA Tě také sleduji ráda. Záleží samozřejmě na Tobě.
    Měla jsi nádhernou svatbu a moc vám to slušelo, fotky jsou božské a sálá z nich něco moc pozitivního. Přeji Ti ať jsi zdravá, protože to je pro člověka moc důležité, opravdu. To že 90% kosmetiky nenakupuješ v drogerii je samozřejmě Tvoje věc, a nemyslím si že bys byla nafoukaná. A těším se na Tvé příspěvky, ať už tady, nebo na INSTA :) Ráda se od Tebe inspiruji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji moc. Sama víš že IG je rychlejší a lidi tam jsou milí, ještě nezkažení..
      děkuji za krásná slova Lucko.

      Vymazat
  2. Fotky se mi moc líbí, mají zajímavý, takový zastřený styl...K téhle příležitosti se to hodí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké líčení i šaty.
    S tou kosmetikou to začínám mít podobně. Nějak mě začla dost silně nebavit kosmetika z drogerie. Mě prostě baví to rozbalování balíčků a zkoušení kosmetiky, kterou v drogerce nekoupím.
    Jinak teda přeji hodně štěstí a lásky s manželem.

    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za vše milé
      a ta kosmetika, je to jak píšeš, navíc když přijdu do drogerie, většina věcí už je ošahaná, řasenky vyschlé a to mi vadí

      Vymazat
  4. Krásná nevěsta a krásné fotky. :)
    Taky pomalu opouštím kosmetiku z drogerie a jdu vstříc high endu... marná sláva, je to lepší.
    Ať už budeš v blogu pokračovat nebo ne, přeju hodně štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a děkuji.. jste zlaté
      ano je to lepší, ta cena se logicky někde projevit musí

      Vymazat
  5. Jee, krasne fotky, moc vam to slusi!

    OdpovědětVymazat
  6. Luci krásné fotky, moc ti to sluší. A s tou kosmetikou tě úplně chápu a začínám zastávat podobný postoj ;). Hodně štěstí :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Leni,
      já vím, že je to pro ten okamžik větší výdej, ale bohužel, bohudík se ta cena projeví na kvalitě a to je pro me v tuto chvíli více než kvantita

      Vymazat
  7. Krásní jste, sluší vám to!! Gratuluji! :-) (a závidím, ehm, :-))
    Hlavně psát s radostí, jinak to nemá cenu. Pokud budou další články, budu se těšit. A jestli z high-endu, tak jedině dobře, zastávám už teď stejný názor, jen málokterá věc z drogerie mě dokáže uspokojit. Je to takový logický vývoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a nezáviď, věřím, že na každou ženu čeká její princ.
      jsem ráda, že mám tak inteligentní čtenářky.

      Vymazat
  8. Konecne naspat! Priznam sa, ze som kazde dva tyzdne kukala, ci naaaahodou nie je novy clanok. Nebol :( az do dneska. Mam radost. A vela radosti prajem aj tebe na dalsie tvorenie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji si zlatá, teď už se budu snažit, mám nějak nový elán

      Vymazat
  9. Konecne naspat! Priznam sa, ze som kazde dva tyzdne kukala, ci naaaahodou nie je novy clanok. Nebol :( az do dneska. Mam radost. A vela radosti prajem aj tebe na dalsie tvorenie

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych blog nerušila, je za tím spousta práce a některé články se mohou hodit pořád. Ale jak píšeš tvůj blog tvé rozhodnutí a já ho osobně budu repektovat. jinak krásné fotky a to že prstýnky nakonec museli být půjčené to je až k neuvěření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano je to hodně práce, ty to víš, máš blog i videa a za to máš můj obdiv.
      ty prstýnky zamrzely, ale nedá se nic dělat. a děkuji

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.