úterý 13. května 2014

Sbírka laků část 1.

Hezký večer přeji..

Dnes tu pro vás mám první článek o mé sbírce laků na nehty. Spoustu laků jsem si při této příležitosti prošla a vyhodila ty, které už to měly za sebou. Když jsem to prošla moc mi jich nezbylo, něco kolem 60 laků. Není to moc, ale upřímně, kolik laků opravdu potřebuji?

Dnes tu mám ukázku laků od dvou firem.

První skupina jsou laky od proslulé značky Sleek. Od této značky mám "pouze" 4 odstíny. Všechny jsem si kupovala na stránce Cosmetics4you. Když jsem je kupovala byly v akci jeden za 90,- Kč, normální cena je 180,- Kč a na stránkách nabízejí 7 odstínů. Velikost balení je 7ml. Koupila jsem si odstíny Gypsy Pink, Coffee, Tea or Me, Fire Brick a Purplesque. Jak se o značce moc dobře ví, jejich oční stíny jsou známé svou skvělou pigmentací. To samé mohu říct i o pigmentaci laků. hezky kryjí už při první vrstvě. Štěteček je úzký a lakuje se s ním dobře. Na vzorníku jsem použila dvě vrstvy laku.






Zleva : Purplesque je temně vínová barva, na nehtech vypadá úžasně. Cofee, Tea or Me je nude barva. V lahvičce vypadá o něco světlejší. Gypsy Pink, krásná růžová barva, nikterak křiklavá, ale moc se mi líbí. Je to můj favorit z těchto laků. A poslední, krásná rudá barva, s názvem Fire Brick. Měla jsem ji na nehtech asi 2x, ale pokaždé upoutala pozornost. 

Jako druhou značku Vám chci představit neznámou značku. Náhodou jsem na ni narazila v jedné zapadlé drogerii u nás v ulici. Značka se jmenuje Ocean. Nevím kde jinde se dá sehnat. Jednu lahvičku jsem pořizovala za 20,- Kč. Velikost je 7ml. Nemají odstíny pojmenované, pouze očíslované. Ve sbírce mám 6 laků této značky, ale vím, že ještě půjdu pro další.





Zleva : Ocean odstín 252, krásná lila barva, odstín 4AF, růžová s nádechem fialové, moc hezká barvička, odstín 3A růžová s trochou červené. Odstín 49, co k tomu dodat, třpytky, modré. Ale teď se dostáváme k lakům, které mě opravdu zaujaly. Jde o odstín 77, křiklavě oranžová barva v sobě má bílé tečky. Na nehtu to potom vytváří texturovaný efekt, nechci říkat pískový lak. Tahle oranžáda mě fakt zaujala a už se těším na léto, kdy se bude vyjímat na opálené ruce. A poslední, také texturovaný lak je poslední lak mé sbírky od Ocean, jde o odstín 69. Bílý lak, který obsahuje černé tečky. Na to, že to jsou laky za 20,- Kč udělají tyto laky spoustu parády. Pokud je někdy potkáte zkuste si nějaký koupit.

To je pro dnešek vše
Přejí hezký zbytek večera
Lucka

10 komentářů:

  1. Proč nemám ten tmavě fialový od sleeku? =D Nevíte někdo? =D

    Měli ty texturované i v jiných odstínech?

    Jinak potřebuješ hromadu laků, to máš jak s kosmetikou...nikdy nemůžeš mít dost =D já se blížím ke 200 kouskům, radši to od minulého jara nepočítám...loni jich bylo 145 myslím =D

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda, kolik laků opravdu potřebuji. Já jich měla někdy i přes stovku. A k čemu? Měla jsem 15 odstínů růžové, ale byly to shity, které jsem mohla druhý den odlakovat. Na takové laky už nsejm zvědavá. Chci aby mi lak vydržel alespoň 3 dny. Teď jse si hodně oblíbila laky od Loreal. Lahvička je opravdu malinká, takže mi vydrží na pár nalakování. Zase o to je delší výdrž laku. Jsem s nimy spokojena a klidně dám i 100 za malou lahvičku, než mi doma 50 levnejch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, ted jsem dělala čistku a spoustu laků jsem vyhodila, protože mají velkou lahvičku a neupotřebím je

      Vymazat
  3. Páni, ty laky sleek jsou úžasné! Hlavně odstín cofee, asi jsem se zamilovala :D To já jsem zrovna člověk, co má doma taky kolem těch 60ti laků od nejlevnějších po takové ty běžné ceny. Nerada za lak utrácím moc, protože ho stejně po max dvou dnech sloupnu na přednáškách, nebo doma u telky :D a pak lakuju znova jinou barvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu to, já sama jich měla docela dost a většina vyschla

      Vymazat
  4. Krásný laky , Sleek laky chci taky zkusit :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.