čtvrtek 20. listopadu 2014

Den bez dopravného...

Hezký večer přeji..

Jaký jste měly den? U mně to byl super den, věděla jsem totiž, že mi mají přijít dva balíčky ze dne bez dopravného. První ze stránek Yankee Candle a druhý theBalm.



Během ohlášeného dne bez dopravného jsem si nakoupila 10 vosků. Objednávala jsem v úterý hned v poledne, tak patřím k těm šťastnějším, které už mají vosky doma, ale..... Vždy když jsem si objednávala z těchto stránek, vše bylo perfektně zabalené, ale když jsem balíček dnes otevřela, všechny vosky tam byly naházené a překryté bublinkovou folií. 


Tím, že jsem měla vosky tak mi to až tak nevadí, ale chápu, že toho měli hodně. Nicméně jsem si objednala tyto vůně : November rain, Soft blanket, Wedding day, Angels wings, Lake sunset, White gardenia, Season of peace, Ginger dusk, Turquoise sky a Midsummers night.. Ano, některé vůně nemám poprvé a určitě ne naposeldy.





Chvíli po mém příchodu do práce mi volal dopravce druhé společnosti, že pro mne má balíček. Jupí.. Tak a už ji konečně mám.. Ještě jsem využila den bez dopravného u společnosti theBalm. Dlouho jsem si brousila zuby na jejich podkladovou bázi pod oční stíny.. Tak jo, tentokrát jsem to nevydržela a mám ji.. Balení je roztomilé, ale funkčnost se teprve ukáže.








To je vše, nakonec jsem se rozhodla, že u více e-shopů tuto možnost nevyužila. Co vy? Využili jste den bez dopravného nebo jste odolali?

Lucka

8 komentářů:

  1. Já jsem nevyužila. Vosky jsi přesně trefila, krom dvou bych vzala přesně ty, co máš. Jo a Season of Peace asi budu muset koupit ve svíčce, je dokonalá na Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu ta Season of Peace je opravdu krásná.. Já s těma svíčkama pořád rozmýšlím, protože ráda ty vůně měním a nevím jestli bych nelitovala mít celou svíčku, aby mě to nepřestalo bavit

      Vymazat
  2. Den bez dopravného jsem využila jen na Yankee Candle a Tescomě.Yankee je srdeční záležitost.Tam prostě nejde odolat.

    OdpovědětVymazat
  3. Óóó, samé super vecičky :) Okrem toho už som postla na blog vecičky od teba ^^~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a koukala jsem.. jsem ráda, že ti balíček udělal radost

      Vymazat
  4. Ahoj prosímte jak zjistím kdy je den bez poštovného?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlídej si tuto stránku : http://www.dendopravyzdarma.cz/ a neprošvihneš to :-)

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.