čtvrtek 27. listopadu 2014

Dnešní mini nákupy...

Hezký večer přeji..

Jaký jste měli den? Já ještě musím zvládnout zítřek v práci, máme tam audit až z Francie.. Tak čekáme jak to dopadne. No a zítra jsem na řadě já.

Ale po příjezdu domů, jsem zaskočila do teta drogerie, protože tam měli od dnešního dne 50% slevu na veškeré vůně. Bohužel už dost vůní bylo pryč. Nešla jsem si tam pro vůni pro sebe, ale pro snoubence. Byla to fuška, ale nakonec mám..

To bych nebyla já, když bych si nekoupila i něco pro sebe. Nějak se zadařilo a vše bylo vlastně ve slevě. Jako první jsem si vzala dvě pleťové masky od Freemana. První je slupovací maska s okurkou a druhá jílová s avokádem. Freeman miluji a jedna stála 30,- Kč.

Pomalu ale jistě mi dochází Rexona a tak jsem si chtěla koupit další, ale ta cena mě odradila a proto jsem šáhla po Dove maximum protection s vůní granátového jablka, nákup v akci, cena 85,- Kč. Uvidím, vyzkouším a budu moci posoudit. Já a Dove se rádi nemáme, většinou mi vadí ta jejich vůně, ale tohle naštěstí voní hezky, tak snad to bude fungovat.

Poslední co jsem si koupila je má první věc od Toni&Guy. Ani nikdy jsem nic od této značky neměla.A nikdy bych si nic nekoupila, když by na lahvičce nebylo uvedeno, že je to stylingový sprej s mořskou solí a nebylo to ve slevě. Vůně je krásná. Teď ještě, aby to dělalo co má. Cena 85,- Kč díky teta kartě. Jsem zvědavá jaká tato značka bude. 





To je vše. Používáte vy značku TONI&GUY?

Lucka

9 komentářů:

  1. Freeman masky mám celkom rada :) Skúšala som presne tieto ktoré máš aj ty a ešte šmolkovú :).....chystám sa na tú čiernu ale všade je vypredaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šmoulí mám doma taky, mám je ráda a i to jedno balení mi vystačí tak na dvě použití.. černou mám doma a tady je v prodeji všude..

      Vymazat
  2. To poslední se mi líbí asi nejvíce!<3 Jinak tuto značku vidím poprvé.

    OdpovědětVymazat
  3. Super produkty .... :)
    www.allmoblogg.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já mezi Rexonou maximum protection a Dove maximum protection nevidím rozdíl, tak jsem zvědavá co ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no uvidím, taky jsem zvědavá, zatím mi dove lépe voní

      Vymazat
  5. Docela se těším, až se objeví slevový kupon na levné nákupy, abych mohla doplnit koupelnu. Ale zatím se po Vánocích nic neobjevuje. Tak jsem zatím v takové pozici váhavého střelce. Ostatně jsem váha a moje maminka je střelec, takže pokud astrologie funguje tak, že se dědí povaha z matky na dceru, tak to přesně odpovídá. :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.