středa 26. listopadu 2014

Mám novou diagnozu..

Hezký den přeji..

Ti z vás, kteří mě sledují i na instagramu, už vědí, že jsem si minulý pátek zajela na otočku do Pardubic. Už tušíte? Zlobila jsem, ano, zase Sephora.

Jak už jsem několikrát psala, miluji řízení. Baví mě to. Ta svoboda, nemuset být na někom a ničem závislá. Nevýhoda? Cena parkovného a benzínu, či LPG. V pátek jsem nevěděla jestli pojedu, ale potom nějak koukám a už jsem na rychlospojce do Pardubic. Nemám problém si jen tak zajet třeba do Čáslavi, kde jsem měla babičku. Jenže kdo z vás někdy byl autem v Pardubicích, odpoledne a v pátek, tak víte, že je tam ta doprava hrozná. Fakt hrozná, už při příjezdu na první kruhák v Pardubicích jsem věděla, že je zle. Všude přede mnou a za mnou šňůrky tvořené ze světel aut. Proto se rozhoduji a nechávám auto na parkovišti u nádraží. Do Afi musím jít pěšky, nevadí, alespoň se projdu. Přijdu do Afi a jsem jak v jiném světě. Proplétám se palácem krásy a přicházím před vchod do obchodu, který je můj magnet. SEPHORA.

Já vím, že sem jezdím často, ale já si vážně nemůžu pomoct.. Navíc se mi stala taková divná věc.. Při první návštěvě jsem si koupila hydratační krém od Sephory, začala jsem ho ihned používat a zatím jsem moc spokojená. Navíc dostanu vždy hromadu dárečků.. Kdo by neměl rád dárečky, že?

Hned u vchodu jsem zjistila několik důležitých věci, akce 2+1 na koupelovou řadu platí stále a navíc mají tuto akci i na jejich péči o pleť. To jsem přeci nemohla nevyužít.



V pátek jsem tam původně jela pro vánoční balíčky, ty co jsem chtěla jsem si ale nekoupila. Nějak se mi je tam nepodařilo najít, nebo to nebylo ono, ale hodně rychle jsem na ně zapomněla. Pomalu si to tam procházím, ale za chviličku mi dochází, že je tu mraky lidí. A po chvíli to vidím.. Našla jsem tam totiž něco úplně jiného a ta rozkošná krabička na mě přímo volala. Navíc jsem ji tam viděla už samotnou jedinou.. Takže šup a bez většího přemýšlení je v košíku.. O čem to vlastně mluvím? O mé první Benefití krabičce. Proč mě dostala? Je roztomilá a obsahuje miniaturku řasenky a báze pod stíny a krásné 4 oční stíny. Cena pod 700,- Kč a na pokladně mi bylo řečeno, že na ni dostanu 20% slevu. Super.






Jako vlastně poslední jsem si u pokladny vzala další dvoje odličovací tampony, celkem 140 kusů za 51,- Kč. Už jsem je zkoušela a jsou velmi jemné, hezky sešité.


A teď vám ukáži jak vypadá moje sbírka odličovacích tamponů a ubrousků. Ještě tam jsou jisté rezervy, ale třeba se mi to podaří ještě doplnit.


Ve výprodejovém stojánku jsem našla i krém značky Sephora na vrásky, cena po slevě 190,- Kč, tak jsem si ho vzala a zkusím ho.


Když už měli akci i na tu pleťovou řadu, tak jsem si něco vzala. Vzala jsem si odličovací mléko, tonikum a micelárku od Sephory.


A nemohla jsem odejít bez takových těch blbinek, které vám udělají radost jen tak.. Jako jsou tabletky a pěny do koupele.


To je vše, to je celý můj nákup, ale překvapení se konalo u pokladny. Paní prodavačka mi dala opět dárečky. Krém od Sisley, vzorečky vůní, ale dáreček, který mi vyrazil dech, je vzorek báze od NARS. Už se nemůžu dočkat až ji vyzkouším..



Jestli vám to nebude vadit, ukáži vám mé produkty, které používám při péči o pleť. Chápu, že každá z nás má jiné potřeby, ale já mám pleť bez akné a větších potíží a v tuto chvíli mi toto spojení vyhovuje.. Mám mastnější T-zónu z důvodu dehydratace.. Tak musím čistit a hydratovat.


Přeji hezký zbytek dne..
Lucka

16 komentářů:

  1. Luci, krásný nákup, ty těch tampónků máš :D jak v obchodě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji, já mám totiž panickou hrůzu z toho, že by mi mohlo doma někdy něco dojít, takže mám vlastně zásoby všeho.

      Vymazat
  2. Pak nám musíš napsat jaká je ta řada na pleť :). Už se těším na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. napíšu, ale první dojmy jsou zatím dobré a jeden produkt už miluju

      Vymazat
  3. Tak z té báze od NARS bych asi omdlela. :D Super nákupy, já teď musím šetřit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi bych měla výčitky svědomí ještě rok, že jsem utratila tolik peněz za, pro mě zbytečnosti. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak proč sleduješ blogerky? Beauty blogerky asi nejvíc utrácí za kosmetiku, jinak by asi nepsaly o kosmetice ne? =D

      Vymazat
    2. já výčitky nemám, zase tolik ten nákup nestál, když vezmeš v potaz 20% slevu na Benefit a akci 2 plus 1 zdarma u všech produktů Sephory, jsem mladá bez dětí a vydělávám si, svoje peníze si utratím za to, co mi dělá radost a je to kosmetika. Ale každý z nás má jiný seznam hodnot. Někdo ujíždí na kabelkách, botách, nebo chce dopřát to nejlepší svým blízkým..
      Peníze budou, my nebudem.

      Vymazat
    3. A Loveliness By Tess, to máš tedy pravdu :-)

      Vymazat
  5. Luci, mám dotaz na to tonikum, četla jsem, že lepí, já ho mám v tom menším balení a musím říct že nemám pocit, že bych po něm byla ulepená, co ale nechápu, mělo by být bez alkoholu, přesto mám pocit že tam nějaký je :D zní to asi divně, ale dost chladí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne tedy tonikum nelepí a jsem s ním spokojená. po alkoholu mi nesmrdí a ve složení ho nevidím, ale je pravda, že já to složení až tak neřeším. když mi to sedí, koupím znovu a tohle už doma mám

      Vymazat
    2. já jsem to tonikum dostala, takže jsem složení nejprve ani nezkoumala, pory mi stahuje dobře, ale když si projíždím tamponkem kolem očí, tak je to jako kdyby mentolový a občas mi slzí oči, jen se nemuzu dostat na stránky sephory, abych se dozvěděla víc :(

      Vymazat
    3. koukám, že je tam panthenol, tak ten trochu chladí, tak jim zkus napsat a uvidíš, třeba na fb

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.