úterý 25. listopadu 2014

Můj první nákup na Ebay....

Hezký den přeji...

Dnes to bude krátký článek s mou první zkušeností s nákupem na Ebay. Rovnou říkám, že jsem to kupovala na přítele, který je tam již ověřeným kupujícím.



Co mě k nákupu vedlo? Asi nízká cena a spousta článků na blozích, které byly povětšinou spokojené. Tak jsem si řekla, fajn. Na začátek zkusím něco menšího. Vybírala jsem nějakou bižuterii.. Do oka mi padly náušničky, přítel poradil a já objednala, zaplatila a 10.8. mi přišel mail, že zásilku odesílají.

Zároveň bylo v mailu uvedeno, že do naší země to může trvat až měsíc.. No tak jsem čekala a čekala a stále nic, po měsíci stále nic, psala jsem prodejci, nereagoval.. Tak si říkám, paráda 19,- Kč v tahu, to mě asi zruinuje :-)

Už jsem na to zapomněla, ale v pátek 21.11. byla ve schránce mini obálka na přítelovo jméno. Neotvírala jsem to, otevřel to až přítel a tam na něj vypadly moje náušničky.

Jsou hezké, na mne docela těžké, ale za necelou 20,- super. Jediné co mi fakt vadí, je ta dlouhá dodací lhůta, 3 měsíce už je opravdu dlouho, ale vím, že ne každý s tím má problémy. Například přítel mi tam teď něco kupoval a přišlo to ani ne za tři týdny. No hold záleží na prodejci.




Promiňte ty nehty, bylo foceno ještě před jejich úpravou.
A co vy a zkušenosti s Ebay?
Lucka

18 komentářů:

  1. cez Ebay som ešte nekupovala ale asi ani tak skoro nebudem, ale spolužiačka odtiaľ pravidelne nakupuje a vždy je spokojná :) a tieto náušničky vyzerajú fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, všichni kolem mně jsou taky spokojený, jen ta moje dodávka trvala dlouho.. ale naušničky jsou hezký

      Vymazat
  2. Ja cez Ebay nenakupujem, ale počula som veľa kladných hodnotení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Docela už dost jsem toho nakoupila na Ebay. Většinou to byly oblečky pro pejska, které tam lze sehnat za přijatelnou cenu na rozdíl tady v ČR. Pak něco i na sebe a například i box na make-up. Teď jsem tam objevila krásný kabát, jenomže doprava až v lednu... Jediné, co bych vyčetla, tak to je - většinou chatrné balení.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je fakt, že ty ceny jsou někde úplně jinde, skoro u všeho. To balení nevím, přítel je vždy spokojen,ale on kupuje jen takové blbůstky, ty většinou ani nejdou zničit..

      Vymazat
  4. Ja jsem si porizovala obal na iphone a jelikoz jsem v anglii tak mi prisel do 4 dnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi v Anglii? Studuješ tam nebo pracuješ? 4 dny? Tak to je dobrý..

      Vymazat
  5. Náušnice se mi moc líbí. Teď mám objednáno plno balíčků z ebay a téměř všechny mají zpoždění, ta dodací lhůta je hrozná...já jsem tam nakoupila i dárky k Vánocům tak doufám, že dorazí...pak dám vše na blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu se těšit co jsi nakoupila.. vánoce bych se bála tam koupit, že to nedojde, ale tobě to snad vyjde

      Vymazat
  6. Tyhle jsem si taky objednávala a shodou okolností to byla taky první objednaná věc z ebay. Přišly za zhruba tři týdny. Jsem s nima moc spokojená, akorát že jsou těžší a přišly bez těch ,,zarážek" :D
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zarážky jsem tam měla, těžší jsou, ale to mi zase tak nevadí..

      Vymazat
  7. Přes ebay nakupuju docela často a tři měsíce jsou docela extrém, většinou mi všechno přijde během dvou/tří týdnů :) Každopádně teď to kvůli Vánocům bude dost zpožděné.
    A náušnice jsou supr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, já vím, přítel mi tam kupoval nějaké blbůstky a vše už je doma.. to je já, když bych si koupila trpaslíka do rána mi vyroste :-)

      Vymazat
  8. Ja som si uz dvakrat objednala cez ebay. Prvykrat mi to nedoslo, ale vratili mi peniaze a druhykrat asi pred tyzdnom tak uvidime co sa z toho vykluje. :)
    www.myownblog14.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak alespoň, že ti vrátili peníze. Cena super, ale jinak nevím no..

      Vymazat
  9. Nejradši tam nakupuji bižuterii. Teď před Vánoci mi balíčky chodí i 6 týdnů, ale nevadí mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bižu je tam super levná a hromady barev, to je pravda.. teď před vánoci to pochopím, ale já jsem ten druh člověka, co chce všechno hned .-)

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.