pátek 13. března 2015

Nákupy Palladium část II.

Hezký páteční večer.. 

Jaký jste měli pátek 13.? Já tedy více než dobrý, nutno dodat že 13 je mé šťastné číslo. Navíc jsem tu dnes měla Lucku, mou vizážistku na svatební den. První posezení bylo příjemné, ale o tom až někdy jindy. 

Dnes si dáme, jak už název slibuje, nákupy. Jo Jo, zase nákupy. Tak se přesuneme zpět do Palladia: první nákup u The Body shopu, jsem vám již ukazovala a dnes si ukážeme druhé ze tří nákupů. Vezmeme na řadu značku Lush. 

Kdo by tuto voňavou značku neznal, že? Já sama již několik, no dost produktů už mám. Ještěže má tato značka v ČR e-shop, díky kterému si mohu jejich produkty užívat i když tu nikde nemáme kamenný obchůdek. I když možná je to dobře, jinak bych tam byla pořád.

No, ale když už jsem byla v Palladiu a věděla jsem, že tam má být jejich obchod, musela jsem ho najít. Trochu mi to dalo, ale nakonec jsem ten jejich známý nápis na zeleném podkladě našla a už jsem byla vevnitř. Byly tam uvnitř dvě prodavačky, už od vchodu mě vítaly. 

Ihned mě pohltila ta vůně, ty barvy a tvary.

Všechno jsem tam pomalu procházela, voněla a zkoušela. Navíc tam byly v té době ještě nějaké slevy na Vánoční zboží a samozřejmě jsem si něco vybrala. Už poměrně dlouho přemýšlím nad koupí jejich Henny, ale pořád se nemohu rozhoupat. Nevím jaký bude výsledek, za jak dlouho to dostanu případně dolů? Pořád nevím.. Máte s ní někdo zkušenosti?

A co jsem si tedy vybrala? 

Mini verzi sprchového gelu So white, že bych tam cítila padlý sníh, to ne, ale jablka cítím. Navíc se v lahvičce krásně třpití, ale na těle je to v pohodě.Ta vůně mě opravdu dostává, občas se přistihnu, že jdu do koupelny, třeba si vyčistit pleť a než odejdu přičichnu si k tomuto sprcháči.

Neodjela jsem bez balistik do koupele. Rovnou jsem si vzala dva. Christmas Eve a Dashing Santa. Rovnou se přiznám, že jsem ani jeden ještě nepoužila, je mi to líto do té vany hodit.. Na to musím mít náladu a chuť se ve vaně hýčkat. Ale jsou roztomilé a krásně voní.

A jako poslední věc jsem si koupila i tuhý šampon Copperhead, je určen na barvené vlasy, obsahuje kávu a hennu pro lesk. Mám od nich dva šampuky, ale tento má úplně jinou konzistenci. Napíši v recenzi. Vůně trochu zvláštní, ale nic co by mi vadilo.

Teď už si jen užijte fotky a přeji krásný víkend.
Lucka









8 komentářů:

  1. Jé, Lush ♥ Ty balistiky vypadají úžasně a šampuk mě taky zaujal.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. chápu, cena je vyšší a ta nedostupnost je taky špatná, ale stojí to za to

      Vymazat
  3. Závist!!! já to mám do prahy hóóódně daleko a přes e-shop nerada nakupuji nějakou kosmetiku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, taky nerada nakupuji když nevím jak to voní a jaké to bude

      Vymazat
  4. Lush jsem minula a to naprosto bez vzrušení.... prostě tenhle obchod mě nechává chladnou =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každá máme něco, já jsem zase minula clinique :-)

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.