středa 18. března 2015

Recenze: Makeup revolution

Hezký večer přeji..

Dnes bylo krásně, že? Musela jsem sedět tedy v práci, ale když jsem si otevřela okno dýchlo na mne jaro. Mám z toho radost. Máme tu středu a podle mého rozpisu si dnes dáme recenzi.

Dnes to bude recenze na značku, která byla před několika měsíci velký hit. Měla jsem to štěstí a vyhrála jsem možnost vybrat si některé produkty této značky.Všude už byla spousta recenzí, tak to vezmeme rychle. Nebudu tu řešit jestli tato značka parazituje na jiné značce nebo ne, dnes si dáme první část recenze s mými pocity.

Půjdeme tedy na to?

Jak jistě víte, miluji linky. Tlusté, tenké, dlouhé, krátké, ale převážně černé. A proto naprosto přesně vím, co od takových linek očekávám. Snadnou a rychlou manipulaci, rychlé zasychání, černo - černou barvu a dlouhou výdrž. Možná se vám to zdá jako hodně podmínek, ale věřte mi, vím co chci a vím, že takové linky existují.


Obal linek je klasický černý plast se zlatým písmem, jednoduché, elegantní. Líbí se mi.
Po otevření uvidíte aplikátor. Tady byl pro mě první kámen úrazu. Bohužel tento druh aplikátorů mi nevyhovoval nikdy. Je to ten pěnový aplikátor, na můj vkus moc dlouhý a dost se ohýbá při použití. Takže při pokusu udělat hezkou tenkou linku, přitlačíte a najednou tam máme flek, který musíte jít odlíčit.
Aplikace je poměrně rychlá, když vychytáte tlak, kterým budete linku kreslit. Sem tam se prohne, ale jinak docela dobrý. Černou barvu z nich dostanu, ale chce to přetření alespoň dvakrát. Navíc, když linku nanesu a není úplně suchá, zkusíte ji obtáhnout, barva se neudrží a bude se jakoby novým nátěrem stahovat. Další bod, který se mi líbí, je to, že linky poměrně rychle zasychají. S čím mám největší problém je výdrž. Bohužel, když ráno linky nanesu, do večera nevydrží. Drolí se a bohužel se slupují. Znovu bych si je nepořídila.



Druhým produktem byla řasenka. Slibovala prodloužení a natočení. Obal zase černý plast se zlatým nádechem. Nebudu tady lhát, řasenka slepuje jak blázen, nenatočí a řasy jakoby pouze jemně obtáhne černou barvou. Vlastně ani není vidět, že máte řasenku. Pro někoho kdo má rád nenápadné řasy, ano. Kartáček je silikonový, ale já už bych do ní nešla. 



Dalším produktem byla tvářenka. Obal jednoduchý plast, s průhledným víčkem. Krásná barva. Pigmentace solidní, ale výdrž nic moc, do odpoledne se z tváří ztratí. Hodně práší, ale je velmi jemná. Za tu cenu, bych si ale klidně další pořídila.






To je pro dnešek vše, co vy a tato značka?
Lucka

8 komentářů:

  1. Já vyzkoušela v rámci spolupráce paletku, 3 rtěnky a tekutou barvu na rty a byla jsem poměrně spokojená, hlavně tedy s tou paletkou. Pak jsem další paletku vyhrála, ale ta už tak dobrá není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paletku mám a ta je taky dobrá, nebo alespoň ta moje, vím, že u některých je problém

      Vymazat
  2. Já mám od této značky dvě tvářenky, dvě paletky a rozjasňovač. Nejvíce jsem asi nadšená z rozjasňovače, ale tvářenky mě taky zklamaly a vlastně mi leží v šupleti. Teď bych ráda zkusila barvu na obočí.
    http://verenisleben.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten rozjasňovač mě lákal, ale mám jeden velmi dobrý od theBalm, tak jsem neměla potřebu mít další

      Vymazat
  3. Já mám od značky paletku stínů a tvářenky,rozjasňovače a bronzeru a jsem s nimi spokojená :) Taky mám dvě rtěnky a ty jsou taky super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od nich paletku Iconic 3 a je skvělá :-) A teď jsem si objednala další tři tak uvidíme jestli dodrží to co slibují :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paletku mám jednu a zatím se zdá na tu cenu super

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.