úterý 12. května 2015

Dnešní look...

Hezký večer přeji..
Právě jsem se vrátila ze schůze družstva, byla to fuška, všichni se tam dohadují a vlastně nic nikdo neřeší.. Ale jednou jsem majitelkou bytu, tak se těchto schůzí budu účastnit. 



V práci je teď relativně pohoda, a proto mám zítra v plánu mojí šéfovou požádat o dovolenou na pátek, že bych si zajela do Prahy. Hlavně do Sephory když mají akci 2 + 1 za korunu. To šílenství kolem UD mi trochu vadí, ale alespoň jeden mono stín bych chtěla. Tentokrát budu ale za frajerku a pojedu do Prahe autem. Odmítám se s těma taškami tahat busem. Tak si hezky zajedu na Černý Most a případně se metrem dostanu kam budu potřebovat. Tak mi držte palce ať mi to vyjde.


Při nákupech, které jste tu ještě neviděli, jsem si koupila první červenou rtěnku a pochlubila se s ní na IG. Natolik se mi to líbilo, že jsem ji dnes vytáhla i mezi lidi. Začínám se v ní cítit docela dobře. 

Ale pokud chcete vidět mé novinky v podstatě obratem, doporučuji si mě najít na IG, najdete mne tam pod lmartincova, a tam jsem opravdu aktivní. Navíc je tam spousta krásných fotek.


Na obličeji mám :
podkladová báze - primer od Make up for ever Step 1 mattifying primer a na zakrytí pórů primer od Make Up For Ever Step 1 Smoothing primer
make up - HD foundation od Make Up For Ever v odstínu N115, světlejší odstín už v Sephoře nebyl
korektor - Match perfection od Rimmelu v odstínu 010 Ivory
pudr - HD powder od Make Up For Ever, sypká verze, miniaturka
kontury -  Face contour Kit v odstínu light od Sleek
tvářenka - Dallas od Benefitu
rtěnka - essence v odstínu 03 Dare to wear

Na očích :
báze pod stíny - Too Faced shadow insurance
stíny - do záhybu oka jsem použila oční stín, tmavě hnědý s leskem s názvem Haute chocolate, na 2/3 pohyblivého víčka jsem použila stříbrno růžový stín s názvem Champage truffle, oba z paletky Chocolate Bar od Too Faced, přes obě oči jsem použila tekutou linku od essence

řasenka - miniaturka řasenky ze Sephory Outrageous volume
obočí - gimme brow v odstínu medium/deep od Benefitu
 
To je vše.. Že je tam spousta drahých věcí? Ano, poněkud se mi změnil pohled na určité věci, ale o tom bude více v jiném článku.
 
A teď mé poprvé s červenou rtěnkou. Co vy a červená na rtech? ANO x NE?
Užijte si fotky a zbytek večera 
Lucka





11 komentářů:

  1. Za mě červená na rtech určitě jo! Sice nejsem úplně typ pro klasickou rudou, ale jak je tam aspoň kapka růžové, cítím se v tom skvěle. :-) A Tobě přesně tento odstín ohromně sluší! A k dražší kosmetice, začínám se na ni koukat taky trochu jinak a moc se těším na článek, ve kterém shrneš svůj pohled na věc. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti vůbec se ji neboj a nos ji určitě dál :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné líčení a červená rtěnka je na Tobě velmi krásná...určitě nos!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta červená ti sluší :) ajajaj tady bude někdo zase nakupovat v Praze :D

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.