čtvrtek 3. prosince 2015

New In : Colourpop

Hezký večer vám všem přeji.


Dnešní článek zařadím konečně do skupiny kosmetických nákupů. Přes všechny změny v mém životě kosmetiku miluji i nadále.



Jak jsem tady na blogu i na fb již několikrát zmínila, žiju teď hlavně na IG. Je tam pro mě spousta inspirace a ráda koukám na krásné a inspirativní fotky ostatních. Navíc mi více než vyhovuje ta stručnost a rychlost poselství. Vzhledem k tomu, že tam sleduji spoustu úžasných lidí, náhodu jsem se přimotala k možnosti si objednat zboží z USA, které se zde nedá sehnat. Ta objednávka byla stavěná převážně na jednu značku. A tou značkou, jak je již v nadpisu uvedeno je značka Colourpop. 

Když jsem si prohlížela jejich stránky, bylo mi jasné, že budu chtít hlavně stíny, už proto, že jejich barvy jsou wow. A já mám opravdu úchylku na stíny na oči. Řekla jsem si ale, že to nebudu při první objednávce přehánět, co když by ty stíny nebyly nic moc a objednala jsem si jen 3 odstíny. Dlouho jsme čekala až zboží přijde a pak tu byl ten den!

Vybrala jsem si odstíny : Partridge, Envy a Girl Crush. Kdy Girl Crush je jediný matný, který jsem si objednala. Stíny přišly v papírové krabičce a samotný obal stínů je na šroubovací zavírání, takový kalíšek. Je potřeba jej pořádně uzavírat, aby stíny nevyschly. Velikost je 2,1 g. Cena jednoho stínu je 5 dolarů.

Když jsem balíček otvírala nemohla jsem se dočkat. Po otevření měly stíny krásně vyraženou strukturu, jakoby prošívání. Vím, že je to zbytečnost, ale mně se to moc líbílo. A potom přišel první dotek. Jak bych vám to jen popsala, jako měkká pěna, ale když chcete stín nabrat na prst nepropadnete úplně na dno.

Stíny už používám nějakou tu dobu, tak vám mohu už napsat i nějaké dojmy. Nejlépe se nanáší prsty, nevadí mi to, ale když chcete štětec jde použít nějaký s krátkým chlupem. Stíny používám hojně, svědčí o tom i fakt, že u matného stínu Girl Crush vidím dno, až mi tento dojde bude to tragédie.

Jak jsem psala, objednala jsem si 3 stíny :

Partridge - hnědý základ a na tom jakoby zlato zelené odlesky, super stín na tokovéto, nevím co a hodím na oko a jdu

Envy - černý základ a na něm fialové odlesky, krásná intenzivní barva

Girl Crush - matný stín, šedo fialová barva. tuhle barvu miluju na pohyblivé víčko s černou linkou a do záhybu tmavě hnedý stín a úplně mi to otevře oči

Pokud budete mít možnost objednat, rozhodně doporučuji to zkusit. Věřím, že z té škály barev si vybere opravdu každý a lepší stíny za takovou cenu jsem snad neměla. Svědčí o tom i fakt, že příští týden bych měla snad dostat další objednávku, tak se můžete těšit na další článek.

Znáte tuto značku? Máte s ní nějaké zkušenosti?

Colourpop eyeshadow






zleva - Envy, Partrigde, Girl Crush

Lucka

6 komentářů:

  1. Luci ty jsou nádherné! Také si nějaký stín od colourpop přeji, tak snad se mi podaří nějaký ulovit :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji Luci, jsou super, už se těším na další várku

    OdpovědětVymazat
  3. Můžete poradit přes koho objednat, prosím? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. objednávám přes jednu zlatou ženu na IG, jmsenuje se irena.dragounova

      Vymazat
  4. nepoznám veľmi túto značku, ale tie odtiene sú top! krásne odlesky hádžu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, barvičky jsou top a konečně dodávají i do čech

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.