neděle 22. června 2014

Dnešní look...

Hezký večer přeji..

Jak jsem již psala v minulém článku, dostala jsem k narozeninám paletky od značky Zoeva a bázi pod oční stíny od téže značky..

A když už jsem dnes vyrazila ven, využila jsem tu možnost nalíčit se a u té příležitosti ihned použít paletky Zoevy.


Dlouho jsem si vybírala, jaké paletky si nechám poslat. Dlouho jsem projížděla fotky na netu, ale i když vám to při výběru pomůže, ani zdaleka to neodpovídá té kráse, která vám přijde domů.
Vše bylo krásně zabalené, každá ta paletka má i vlastní papírový obal, který se designem stejný jako paletka. Každá paletka obsahuje 10 stínů o velikosti 10 x 1,5g. Oproti paletkám Sleek jsou tyto stíny dost velké. Paletka je z tvrdého kartonu, bez zrcátka, lehká a tenká.. Nebude problém pokud s ní budu chtít někdy cestovat..

Když jsem zkoušela pigmentaci, byla jsem velmi mile překvapena. Stíny nepráší a barvičky jsou úžasné.  A můj první výborný poznatek je ten, že teď když to píši je něco kolem 8večer a já mám stíny na očích cca 12 hodin. A světe div se, když jsem použila bázi od Zoevy, stále drží na svém místě..  Ani nevíte jak jsem ráda.









Na obličeji mám :
báze pod make-up - Max Factor Face Finity All Day Primer
make-up - Bourjois 123 Perfect
korektor - Maybelline Fit Me! odstín 15
pudr - Super Finishing Powder značky Glazel
tvářenka - Sunrise od Sleek
rtěnka - Summer love od NYX

Na očích :
báze pod stíny - Zoeva báze pod oční stíny
stíny - do vnitřního koutku až do středu víčka jsem použila odstín Hot wind z paletky Rodeo Bell a do vnějšího koutku jsem použila odstí Flirt z paletky Love is a story
řasenka - Studio Lash od miss sporty
obočí - lash & brow gel mascara od essence












Krásný večer přeje
Lucka

11 komentářů:

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.