středa 25. června 2014

Lakování...

Hezký den přeji...

Jaký jste měli den? Pracovní nebo už se vám blíží prázdniny? U nás začíná v práci zase blázinec, ale to je teď vedlejší.

Jistě už víte, že do 30.6. jsou ve Fann parfumeriích 20% slevy na sortiment pečující a dekorativní kosmetiky. Dnes jsem cestou z práce jela kolem jednoho obchodního centra, kde má náhodou prodejnu i Fann parfumerie. Stejně jsem si šla do centra koupit něco k jídlu a když už jsem tam byla, koukla jsem i do parfumerie. Do této parfumerky chodím poměrně ráda, ale dnes tam byla brigádnice a ta bohužel nevěděla vůbec nic. Ale nevěděla, co ty jednotlivé značky prodávají nebo dělají a navíc jsem ji vyrušila od rozhovoru s kolegyní z vedlejšího krámku a byla hodně protivná. I tak jsem si ale vzala alespoň jeden deodorant od Bourjois. Tentokrát Tease me! Za tu sníženou cenu, proč ne..



A po příjezdu domů, jsem se podívala na nehty a vypadaly hrozně. Stále 1x až 2x lakuji zpevňovačem a díky tomu se mi nehty nelámou a vypadají docela hezky. V průběhu mých minulých nákupů jsem koupila i nějaké laky na nehty. A tak jsem se rozhodla je vyzkoušet.
Pro dnešní lakování jsem zvolila laky od Rimmelu v odstínu 053 Apricot punch a Astor v odstínu 211. Slibující, že uschne za 45sec.. No tak to tedy haha.. 45sec ani náhodou.
Za mně tedy lepší štěteček u Astoru, ale dá se lakovat i druhým. Minimálně lak od Rimmelu jsem kupovala ve výprodeji, myslím za 20,- Kč.. A výsledek?




Zítra bude článek o líčení. Už mám i vybraný oční stín z paletky od značky Zoeva. Stín se jmenuje Yee Haw! taková krásná barva ala chameleon..




Přeji hezký zbytek večera..
Lucka

8 komentářů:

  1. barvičky laků jsou krásné =) dívám se, že prodavačky jsou čím dál lepší =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tam moci dělat, třeba jen brigádu, tak budu nadšená a oni jsou otrávené..

      Vymazat
    2. njn jim to nevysvětlíš ;)

      Vymazat
  2. Yee Haw! - čučím jako blázen, vážně nádherný stín!

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. ta pigmentace je taky super a do barviček jsem se zamilovala

      Vymazat
  4. Ten rimmel lak je moc pekny. Spreje Bourjois take muzu, dobre jsi vybrala:))

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.