pátek 6. června 2014

Nákupy...

Hezký večer,

včera jsem slibovala na dnešek dva články, ale myslím, že bude stačit jen jeden. Chtěla jsem sem dát i foto líčení, ale nějak se mi podařilo je vymazat.. To znamená, znovu se nalíčit, nevadí.. Mám o sobě takové neblahé tušení, že jakmile se přiblížím k jakékoli elektronice, je jedno zda je to foťák, mobil nebo pc, tak ten krám přestane fungovat.

To se nedá nic dělat, tak tedy dnes budou pouze nákupy.. Nečekejte zázraky, šla jsem do DM drogerie jen proto, že jsem na jejich stránkách našla info, že mají hru - čtyřlístek, že si vytočíte slevu 5%, 10%, 15% nebo 20% slevu na celý nákup. Tato akce vám bude stát 100 bodů. Bylo to v den, kdy snad skoro všechny blogerky co znám a opravdu sleduji dostaly mail, že vyhráli balíček od DM drogerie. Já jim to přeji, to ano, ale trochu mě mrzelo, že když vyhrálo 2000 lidí, tak ani v takovém množství jsem nevyhrála.

Tak jsem si řekla, zkusím to, třeba budu mít štěstí tady a ono trochu jo. Vytočila jsem si slevu 15% na nákup. To docela jde ne? Tak jsem si nakoupila nějaké potřeby pro domácnost a potom jsem šla na lov kosmetiky. A světe div se, nakonec jsem našla i nějaké produkty od Balei, které mi voní. Tělový krém z limitky, hodně uměle voní, jako žvýkačky, po melounu. Ale myslím, že na těle bude vonět hezky. A druhý je sprchový gel Queen of the night. Mám i ten druhý a oba mi hezky voní.



No a dále je to jen dekorativka, kterou asi ani nepotřebuji, ale když jsem jí tam viděla, vzala jsem si je.

Pořídila jsem si můj první lak od Rimmelu z řady Sweetie crush v odstínu 009 Candyfloss Cutie. Má to být pískáč, této značky, odstínů jsem tuším vidět asi 6? Barvičky mají docela hezké, ale já si vybrala růžovku, ani nevím proč. Těším se na první lakování a výsledek..


A jako poslední jsem si vzala výrobky od značky Alverde, které byly ve výprodejovém stojánku. Já a výprodeje, to je moje. Koupila jsem si dvě tvářenky v perličkách. První odstín je 10 Fantastic Toffee a odstín 20 Wonderful Dawn.  Zkoušela jsem je na ruce, ale světlo už nebylo nic moc, tak doufám, že tam něco uvidíte.









A poslední od Alverde byl rozjasňující pudr, také v kuličkách. Všechny tyto výrobky jsem koupila v akci a každý vyšel na 70,- Kč.






Musím říct, že jsem velmi mile překvapena tou pigmentací. Nečekala jsem bůh ví co, ale na tohle se těším při dalším líčení.

To je z nákupů vše, ale už teď vám mohu říci, že zítra jdu na nákupy. Přítel má někde povinnosti a tak si udělám radost.. Co jsem zjistila, tak ve Fann parfumerie mají slevu 20% na jakoukoliv pečující a dekorativní kosmetiku po celý červen. K nákupu ještě získáte nějaké dárečky. Takže si zítra udělám procházku a v klidu si vše projdu.

A teď nakonec článku, mé největší zklamání tohoto týdne. Koupila jsem si zpevňovač nehtů od Four Seasons, jakou já měla radost, že se mi podařilo ho sehnat. Tak běžím domů, odlakuji starou regeneraci od téže značky, a jdu lakovat. Lidičky, po tom co jsem si ten zpevňovač nalakovala na obě ruce, mě všechny nehty pálily jako bych je měla v ohni. Hrozně to bolelo, tak jsem to zkusila zchladit, bez výsledku, takže jsem to odlakovala a chvíli čekala, až to přestane. Trvalo to tak půl hodiny, než mě přestaly pálit. Takže jsem si je nalakovala lakem od Sally Hansen a dnes jsem udělala tu chybu, že jsem to zkusila zase. Nechala jsem tam tu péči a doufala, že přes ni, to nebude pálit. Chyba lávky, zase to pálilo.. Měl jste tento zpevňovač někdo doma? A máte někdo podobné zkušenosti? Co dělám špatně?





Hezký zbytek večera
přeje Lucka

38 komentářů:

  1. Téda, perličky vypadají úchvatně. Musím říct, že jsem je dosud nikde neviděla. :) A co se týče toho zpevňovače, chtěla jsem ho též,ale asi si nechám zajít chuť. Četla jsem ale, že prý má nějaké ďábelské složení, tak možná proto ta reakce :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nedá se nic dělat, koupím si asi OPI a budu doufat v zázrak..

      Vymazat
  2. Taky mě trochu mrzelo, že se na mě štěstí s DM boxem neusmálo, ale co už ;)
    Zpevňovač od Four Season doma mám taky, ale trochu jiný.. ten s diamantovým prachem + ještě další dvě péče a nikdy jsem s žádnou problém neměla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten s tím diamantem jsem chtěla, ale těžko ho tady sehnat.. no teď to nechám, už jsou nehty dodela ok..

      Vymazat
  3. zpevňovač mám a nic mi nedělá =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď už ty nehty vypadají docela ok, tak už asi začnu lakovat barevně

      Vymazat
  4. Ten zpevnovac mám a občas me taky pálí, ale da se to vydržet...koukni na složení, obsahuje např.formaldehyd a toulen,složení žádná sláva,asi to bude tím. Pálí hlavně,když mas třeba zadery nebo slabé nehty apod. Já ho používám jako nadlak a jsem spokojena. Složením sama chemie, ale svou funkci plni, no....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za zprávu, asi to bude tím, že mám tenké nehty, sundány gelovky a snažím se je teď nějak opravit..

      Vymazat
  5. Do DM chodím nejraději a výrobky od Alverde miluji, hlavně takovou tyčinku na akné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tu tyčinku jsem taky koukala, ale u čeho mě svrběla ruka byl gel na obočí, už jsem někde četla, že je dobrej, ale pořád nevím, zda si ho koupit..

      Vymazat
  6. Taky mě mrzelo, že jsem se do těch 2000 lidí nevešla, ale co už ;-) Jinak ten lak na nehty od Four Season mě hrozně lákal, ale teď si snad nechám zajít chuť... A ty perly vypadají dost dobře, musím se přiznat, že jsem je u nás snad ani nikdy neviděla/nevšimla si jich...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si jich před tím nevšimla, ani nevím proč. pořád jsem si říkala, kolik je 2000 lidí, že se třeba vejdu.. ale abych byla upřímná, já mám v životě na tohle takovou smůlu, že kdybych si koupila trpaslíka, tak mi do rána vyroste.. mně asi pálí, protože mám ty nehty hodně slabé,tak pokud ty ne, třeba ti bude vyhovovat

      Vymazat
  7. Pamatuji si, že ten zpevňovač jsem jako malá (myslím, že mi bylo tak 13) kdysi "kradla" mamce, ale co si pamatuji, tak snad nepálil a ba naopak mamce se nehty opravdu zlepšily, tak nevím čím to je, že tebe pálil :( Třeba do něj přimíchali něco nového, co to způsobuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi to bude tím, jak psala Violet Swan, že mám hodně tenké vlastní nehty.. škoda, ale teď už mám něco nového, tak uvidíme

      Vymazat
  8. no tak perličky parádne...a tá melonová balea mi voní pekne..ja mám mango, melon nemali ked som kupovala.. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. včera jsem se s ní mazala a přítel se mě zeptal, kde jsem vzala žvejku, ať mu dám taky, když jsem mu vysvětlila, že tak voním vlastně já, chvilku to trvalo

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. já ji mám taky ráda a je za velmi příjemné ceny

      Vymazat
  10. Mám ten istý lak od Rimmelu aj sprchový gél QOTN a som s nimi veľmi spokojná :) Veľmi pekný článok <3

    OdpovědětVymazat
  11. To tělové mléko od baley mám také a i sprcháč ve stejné vůni a ten meloun je naprosto úžasnej :)

    OdpovědětVymazat
  12. každou chvíli limitka, kterou musím nutně mít.Ještě že je to tak levné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím se přiznat, že jsou limitky, které mít nemusím, ale nakonec se stane, že mám...

      Vymazat
  13. Ten tělový krém Balea jsme dostala na narozeniny od kamarádky, jen s vůní manga a taky voní nádherně a po několikadenním zkoušení jsem s ním i celkem spokojená :) Na tyhle horka podle mě perfektní :)
    Tyjo, Rimmel má těch kolekcí teď nějak moc, ne .) Před chvilkou Rita Ora, teď zase další..:) Každopádně lak vypadá nádherně!
    Strašně se mi líbí kuličkové pudry nebo tvářenky, nevím ani moc proč, ale prostě je to podle mě boží :) Vyzkoušela jsme jen jeden kuličkový pudr od Avonu a ještě vlastně jedny kuličkový stíny, který byly kdysi k časopisu :) A tyhle tvářenky od Alverde vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ty kuličkovky mám ráda, dá to tomu takový jemný nádech.. většinou mám tvářenky od Sleek a tam se musí hooodně opatrně, aby člověk nevypadal jako Marfuška, ale tady ne..
      Rimmel se teď docela rozjel, ale jsem za to ráda..
      jo na léto je to příjemná vůně

      Vymazat
  14. Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. je krásný a musím zajít pro další barvu

      Vymazat
    3. pořídila sis ho? já už jsem si další rozmyslela

      Vymazat
  15. tiež plánujem vyskúšať ten lak alebo nejaký iný odtieň, vyzerá dobre..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je moc hezkej, taky zajdu ještě pro nějakou barvu

      Vymazat
  16. Ten lak je pecka ! tahle barva je přesně ta,kterou hledám ! díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  17. milujem výpredaje v dm, vždy tam kúpim nejaký rúž :D a spevňovač laku od four seasons nemôžem nikde nájsť už hádam aj dva roky! ale ako čítam asi to až tak nevadí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi je to tím, že já four seasons jsem koupila až v lékárně.. a to že mě pálí je prý tím, že mám nehty hrozně tenké.. sundala jsem gelovky a tak je mám dost slabé

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.