neděle 29. června 2014

Recenze - Max Factor

Hezké nedělní večer..

Dnes tu pro vás mám recenzi 4 produktů značky Max Factor. Mám jednu bázi pod make up, jeden štětec na oční stíny a dvě řasenky.


Jako první vezmu na recenzi štěteček na oční stíny. Tento štěteček jsem kupovala ve Fann parfumerii. Normálně bych si ho asi nekoupila, ale měla jsem 30% slevu. No kdo by to nezkusil? Štětců měli na výběr jen pár, tuším, že asi 6. Jako jediný mě zaujal štěteček na oční stíny. Má moc jemné štětinky, hustý je víc než dost, docela pevný a stíny se s ním nanáší opravdu dobře. Na má oční víčka je sice o něco větší, ale i tak jsem s ním moc spokojená. Mrzí mne, že mají tak malý výběr, nebo alespoň ten, který jsem viděla byl dost omezený. Se štětečkem jsem moc spokojená a pokud uvidím někde na výběr další štětečky, třeba na oční stíny, menší, nebo na blendění, tak do nich určitě půjdu a koupím si další.











Dalším produktem je báze pod make-up. Kupovala jsem si ji hned 2.6., protože na ni byla akce a stála tuším kolem 200,- Kč. Potřebovala jsem nějakou změnu od bází jiné značky, které jsou jako klouzačka.. Skleněná nádobka působí hezky, dávkování je pomocí pumpičkového aplikátoru. Velkou výhodou je to, že si tu pumpičkový aplikátor můžete jakoby otočit a tím pádem se uzavře a nic vám nevyteče.. To je paráda. Báze je bílá, po rozetření je průhledná. Co mi vadí, je divná vůně té báze. No tedy upřímně, mně smrdí.. Když už si ji dáte na obličej a budete chtít nanést make up, má rada zní, rychle. Při prvním použití, jsem udělala chybu a make up jsem si na obličej naťupala a jakoby nechala zaschnout, než jsem si vyndala štětec. No a co se nestalo, make up mi zaschl a horko těžko jsem ho roztírala. Když si tohle uvědomíte, nebudete mít žádný problém. Make up na obličeji díky bázi vydrží celý den a udrží se na něm i tvářenky, které jindy po pár hodinách mizí.. Za tu cenu se určitě vyplatí, ale nevím jestli bych si ji koupila znovu, vadí mi ta vůně.






A teď se dostáváme k poslední části recenzi a to jsou řasenky. Nevím jak vy, ale první věci, které kupuji od různých značek jsou řasenky. Asi to bude tím, že mám neustále snahu najít dokonalou řasenku. Mám krátké řasy, hustota nic moc a chci najít nějakou, která mi řasy dokonale oddělí, prodlouží a zatočí. No tak bohužel to asi nezvládne žádná řasenka. Ale co se týče řasenek značky Max Factor. Mám řasenku 2000 Calorie a False lash effect. První řasenka, 2000 Calorie, je známá klasika. Ale bohužel za mě tedy nic moc. Hezké řasy mi dělá první 2 měsíce, a potom to jde z kopce. Při druhé vrstvě se mi zdá, že slepuje.

bez řasenky

2000 Calorie první vrstva

Druhá řasenka, kterou mám je řasenka False lash effect. Řasenka má mega velký kartáček. To mě překvapí pokaždé když ho vytáhnu z obalu. Ale tady je bohužel zklamání od prvního dne. Ať se snažím jakkoli, neumí mi udělat hezké řasy. já nevím co dělám zle, ale prostě nic.

False Lash Effect první vrstva
velikost kartáčku

A tady dávám foto pro porovnání. Z vašeho pohledu na pravo jsou dvě vrstvy řasenky Max Factor False Lash Effect a z vašeho pohledu vlevo jsou dvě vrstvy řasenky Max Factor 2000 Calorie.






Sice mě to mrzí, ale řasenku False Lash Effect už si nikdy nekoupím, řasenku 2000 Calorie možná ano. Co se týče štětečků, když bych našla větší výběr, tak určitě ano. A co se týče báze pod make up, tam si nejsem jistá. Výdrž make upu je díky bázi super, ale smrdí mi..

A co vy? Máte nějaký produkt od značky Max Factor?




Hezký večer přeje
Lucka

14 komentářů:

  1. Já ani nevím, jestli jsem někdy od MF něco měla... Zaujal mě štěteček :-) A chci zkusit pěnový make-up :-)
    PS: Zkoušela jsi řasenku Best (růžovo-černá) od kosmetiky Moje nebo 3D Volumythic od Miss Sporty (žlutá)? Tyhle řasenky mi dělají nejlepší řasy. Mám je krátké a tyhle řasenky mi řasy oddělí a prodlouží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. miss sporty jsem měla a nic moje a na moje si dělám zálusk, četla jsem dobré rezence..
      pěnový make up jsem zkoušela na ruku a přišel mi tmavý..ale to skoro každej make up

      Vymazat
  2. Mám od MF jednu řasenku. A to False lash effect. Akorát né zlatou verzi, ale černou. A je to moje nejoblíbenější řasenka. Udělá mi vážně perfektní řasy!! :) Zkus když, tak tu.. :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až bude nějaká akce podívám se po ní, děkuji za radu

      Vymazat
  3. Lipfinity u mě si řeklo, jaký mám poslední dobou názor na Maxfactor =D Štěteček z fotek působí strašně nekvalitně =/ ale budu ti věřit =) na mě má moc dlouhé štětiny...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho používám a zatím dobrý, ale tu recenzi jsem u tebe četla a vím jak to dopadlo u tebe..
      a to jsem si to lipfinity chtěla koupit

      Vymazat
  4. Asi od MF nič domá nemám ale už dlhú dobu plánujem ísť na menšie nákupiky :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam rada miss sporty rasenky(barevny obaly-plastov.e kartacky) nejradsi mam zlutou, vyrovnaji se drazsim kolegynim.Ten stetec mam taky a je bezvadnej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že štěteček vyhovuje i někomu jinému.. miss sporty jsem měla a asi mám moc velké požadavky, prostě chci mít řasy jako panenka

      Vymazat
  6. Řasenku 2000 Calorie mám vyzkoušenou a docela mě vyhovovala až na to, že se rozmazává a rychle mi uschla.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, schne rychle..a jaký máš tip na super řasenku ty?

      Vymazat
    2. já se ted teším na vánoce až dostanu řasenku od benefitu

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.