středa 9. července 2014

Den volna a nákupy...

Hezký večer Vám přeji..

Jaký jste měli den? U mě tedy nic moc.. Ráno jsem se probudila s bolestí zubu.. Naštěstí to přešlo po prvním Ibalginu, ale i tak jsem si zavolala zubařce.. No ach jo.. Jestli se něčeho bojím, tak je to zubař.. Ale to je jedno.. Včera jsem hned po práci jela do Pce, za bývalou spolužačkou a domů jsem odjížděla kolem 20hodiny. Bylo to velmi milé, jí po takové době vidět.

Dnes jsem měla den volna, potřebovala jsem si zařídit nějaké pobíhání po úřadech.. Nový řidičák se mi vytváří a dnes jsem si konečně vyzvedla pas.. Takže plány na dovolenou v Egyptě se zdají být blíže než jsem si myslela.. Ale to se teprve uvidí..

Když jsem si zařídila co jsem na úřadech potřebovala, vyrazila jsem si na procházku městem. Prošla jsem vlastně všechny drogerie a dokonce i bižuterie v Hradci. Hlavně jsem tedy měla cestu do Rossmanna. Řekla jsem si, že to budou poslední nákupy, kvůli tomu, že budu šetřit na dovolenou. Myslíte, že to zvládnu?

A co jsem si tedy vlastně koupila?

V jedné neznáme drogerii jsem si koupila další houbičky na odlíčení, cena byla směšná, 16,- Kč, tak uvidíme jak budou kvalitní a dále jsem si koupila matující krém od Ryoru. Četla jsem na něj chválu, tak ho zkusím, cena 125,- Kč.






Dále jsem navštívila bižuterii Fadia, kde měly výprodeje doplňků do vlasů. A to jsem potřebovala, už dlouho jsem hledala střední skřipec do vlasů a nějaké malé skřipečky. A ve výprodeji jsem to dohromady koupila za 25,- Kč. 


Tak jo, právě jsem prošla skoro celý Hradec a došla jsem k drogerii Rossmann. Řeknu vám rovnou, že na seznamu, co jsem si chtěla koupit, toho bylo hodně, ale výběr v prodejně mě zklamal. A když jsem se ptala prodavačky, tak mi bylo odpovězeno, že vše co jsem chtěla, tak bylo v letáčku červeně napsáno, pouze ve vybraných prodejnách. No a to znamená u nás ne. Třeba jsem se těšila na Freeman masky, no na prodejně byla jen jedna. Dále jsem si chtěla koupit balzám na rty s příchutí Coca Cola a co myslíte. Nic. Dělala jsem si i zálusk na peeling od značky Himalaya, taky nic.. Konec hořekování, copak jsem si tedy koupila?

Odličovací tamponky značky Bel a jednu jedinou Freeman peeling, voní po meruňkách a obsahuje kousky skořápek vlašských ořechů. 






Ale jedna jediná věc, pro kterou jsem si šla a byla, byla Maybelline Color Whisper. Nevím proč, ale nějak jsem tyto rtěnky v regálech míjela, ale když na ně měly slevy šla jsem se podívat. No a domů jsem si přinesla dvě krasavice. Jedna je v odstínu 220 Lust for blush a 620 Bare to be bold. Jsou to nevýrazné barvy, u kterých vím, že je unosím, ale v regálu jsem viděla jednu hodně výraznou růžovou a fialovou. No možná se ještě jednou otočím v prodejně. 





Jako poslední jsem si v Rossmanu pořídila ve výprodeji lak na nehty od essence z limitky Love letters v odstínu 05 Inkheart. Cena 20,- Kč.





Cestou po městě jsem navštívila i Marionnaud Parfumeries. Mají tam teď slevy až 50%. To je docela dobrý..  Nevím proč, ale poslední dobou se mi na tváři a krku dělají takové malé pupínky a já nevím proč. Tak jsem to prodavačce řekla a ta mi poradila jejich čistící gel a tonikum. Tonikum o obsahu 400ml mě stálo 174,- Kč a čistící gel mě stál 124,- Kč. Dnes jsem už zkusila oboje a pleť hezky zbaví make up a tonikum má velmi příjemnou vůni.


A nakonec jsem šla do Tesca a narazila jsem tam na značku Himalaya, tak jsem si peeling koupila a jsem na něj zvědavá. 



A taky jsem si dnes zkoušela umělé řasy. No holky, povím vám. To byl boj.. No poprvé a stejně to vypadalo hrozně. Asi mám malý obličej a oči na řasy... 




To je pro dnešek vše.. A jaký byl váš den? Navštívili jste už také Rossmann?
Lucka

16 komentářů:

  1. Ne, do Rossmanna zásadně nechodím :D Takže, peeling Freeman je super, miluji ho, nevysušuje mi obličej. No a jinak jako jak jsem psala na fb, tentokrát leták Rossmann byl na dvě věci, na žádné prodejně neměli to, co jsem chtěla. Naštvali mě. Jinak jsem koupila taky Whisperku 220 už můj druhý kousek, mám ji ráda, i když je to světlý odstín. Jo řasy, já s nimi bojuji každou aplikaci a furt to není ono. No myslím, že jsi zvolila špatné řasy, jsou moc velké. Doporučuji Ardell Babies, já je hodně používám nebo prostě jen takové ty na zvýraznění vnějšího koutku oka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, tentokrát jim ten leták nevyšel.. škoda.. Freeman je super.
      máš pravdu, ty řasy jsou moc velké, ale těžko se to posuzuje na netu. Je tedy pravda, že řasy Ardell jsou hodně oblíbené, podívám se po nich, ale spíš jsem to chtěla jen zkusit

      Vymazat
  2. Spousta super úlovků - Himalayu mám moc ráda, snad ti sedne jako mě, díky němu jsem se zbavila krupičky na obličeji, takže super! A ten lak Essence mám taky, ještě jsem ho nezkoušela, ale mám dva další ze stejné limitky a vydrží mi déle než týden a kryje ve dvou vrstvách, nejlepší laky, které mám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zbavila ses krupičky díky Himalaya? no tak to potřebuji..tak to jsem tedy zvědavá na essence

      Vymazat
  3. Luci krásné nákupy, přeji Ti ať Egypt vyjde! Naši tam zrovna jsou a jsou nadšení, také bych letěla :o) Letos nám však moře nevyjde, tak se snad časem dočkám.
    Ten Coca-Cola balzám je skvělý je to LIP SMACKER a mají různé příchutě. Seženu Ti ho a pošlu v balíčku, který pro Tebe chystám. Tak si ho nekupuj :o)
    Lucinko, musím Ti něco poslat, udělám to moc ráda, zasloužíš si to! Nezapomeň, že jsem Avon Lady a mám vše velmi výhodně! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já čekám na dovolenou už 5let, koupě bytu, rekonstrukce a tak.. pořád jsme to odkládali, tak se třeba poštěstá ted..
      Nemusíš mi nic posílat, ale samozřejmě mi to udělá velikou radost..
      děkuji

      Vymazat
    2. Luci, také budu na dovču u moře asi čekat dlouho :o) Čeká nás hypotéka a před tím ještě musíme splatit auto :o) Tobě přeji ať to vyjde!

      A vím, že posílat nic nemusím, ale moc chci, radost to totiž udělá i mně. Zdravím Tě!

      Vymazat
    3. hypotéka je mrcha, ale bez ní to dnes nejde.. přeji hodně štěstí

      Vymazat
  4. Whisperky jsou nej!:))
    Ty řasy jsou fakt mega, musíš koupit jiné, ale já je mám taky kolikrát až pod obočí, to vypadá divně.. Mrkni na Ardell řasy. U řas, co se týká aplikace, hrozně záleží právě na řasách, ani ne tak na rukách, jak na řasách, fakt že jo...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty máš větší zkušenosti, myslíš, že můžu tyhle zastřihnout? nebo co s nima? Whisperky jsou super.. takže se budu muset podívat na Ardell
      díky

      Vymazat
    2. Takhle jsi jako panenka, já tedy zkušenosti nemám žádné, ale zastřihla bych je. Také chci nějaké zkusit. Tak počkám co ty a Ardell :o)

      Vymazat
    3. je mi líto je vyhodit tak to asi zkusím zastřihnout :-)

      Vymazat
  5. krásné nákupy! Z toho freemana v rossmanu si nic nedělej...my tady v největším rossmanu máme asi 3 a ten peeling (jinak je vychvalovanej) a samozřejmě šmoulí nemají ;)

    Řasy budou super, jen je lehce přistřihni =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.