středa 2. července 2014

Mini nákupy - Lidl

Hezký večer..

Blázinec v práci pomalu polevuje a to pro výherkyni Tess znamená, že se blíží datum odeslání balíčku.. Moc se omlouvám, ale moje pracovní doba je teď od šesti ráno do sedmi večer a takhle nemá otevřeno žádná pošta..

Bohužel jsem tu měla mít článek o balíčku, který jsem si objednala, ale balíček mi stále nepřišel a trochu mě to mrzí.. Uvidíme, jestli dorazí do konce týdne.

Dnes cestou z práce, jsem měla hlad a nechtělo se mi doma vařit.. Opravdu ne a cestou mám Lidl, řekla jsem si, zaběhnu tam a něco koupím.. Jo jídlo jsem sehnala, ale poprvé jsem neodolala i kosmetice Lidl.

Vzala jsem si jen rtěnku v odstínu Light Coral, cena tuším 35,- Kč. Co se mi líbí, vše mají zabalené ve folii, takže se vám nestane, že rtěnka by byla třeba bez špičky nebo použitá, ani stíny a lesky.. Ale proč tam sakra nemají i testery? No asi tuším, někdo by je hned ukradl, ale těžko budu kupovat oční stíny, když nevím jak pigmentovaný jsou. Tak jsem si vzala to u čeho jsem se bála, že budu nejméně litovat.. Upřímně, není to tak hrozný. Barva se mi docela líbí.. Uvidíme jaká bude rtěnka na rtech..

Když jsem odcházela, narazila jsem tam na krásný obal krabičky, já jsem úchyl na barevné krabičky. Přijdu blíž a zjistím, že to jsou kosmetické ubrousky na obličej s vůní. V balení jich je 66 a cena v akci byla něco kolem 25,- Kč. Kdyby už nic, tak krásně voní a mají úžasnou krabičku.. Ještě jsem je neotevřela, jakmile vyzkouším, dám vědět..













Mějte se krásně



17 komentářů:

  1. Tak ten odstín vypadá perfektně, asi taky mrknu v Lídlu na rtěnky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ruce vypadá super, na rty to teď zkoušet moc nechci.. mám opar.. ale na ruce super

      Vymazat
  2. U nás dekorativku v Lidlu prostě nevedou a hrozně mě to štve, o to víc, když tu rtěnku teď vidím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v každém lidlu, ale pokazdy jinde. dnes jsem jí viděla vedle kosmetiky corn na pleť, ale jinde jsem jí potkala v oddělení tydenich akcí

      Vymazat
  3. Taky jsem se dívala v Lidlu na dekorativku, ale nic jsem si nevybrala, snad příště. Ta rtěnka vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dnes zaujaly ještě lesky na rty s chutí ovoce, třeba příště

      Vymazat
  4. t folie mě drásají nervy! jak píšeš...jak to mám sakra bez testerů vyzkoušet? Brňáci se stí moc nepára, v jakýmkoliv Lídlu jsou vždycky rozdělané od jedné barvy jeden kus a testery máme =D jen stíny jsou nové, tak na ty se ještě nikdo nevrhl, tak ještě čekám a hlavně tam neměli ten béžový stín, který jsem chtěla, tak snad příště =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to hradecaka ještě nenapadlo, ale rada dobrá..

      Vymazat
    2. ježiši....když píšu v rychlosti, tak píšu jak dement =D Promiň =D snad si to přelouskala =)

      Tak hadry tam taky všichni vytahují a od každé velikosti jeden kus.... prostě tady se dělají v lidlu testery ze všeho =D

      Vymazat
    3. taky dobrý, ale koukala jsem, že se to tady už taky tak dělá

      Vymazat
  5. U nás v Lidlu jsem viděla dekorativku Cien jen jednou. Ukořistila jsem dvě rtěnky a od té doby jsem dekorativku v Lidlu neviděla :( Jsem chtěla zkusit ještě nějaké laky na nehty chjoo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lak na nehty u mne neuspěl, i když měl hezkou barvu, ale špatně mi schnul

      Vymazat
  6. U nás také moc kosmetiky nemaj, budu to tam muset prohrabat, je to opravdu super odstín. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. cien ruže su fakt dobre mam doma asi 5kuskov......navyse za cenu 50centov vo vypredaji.....to sa oplatí....su pekne drzia, pigmentovane.....

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.