pátek 18. července 2014

Nečekaný balíček...

Hezký večer přeji vám všem..

Byli jste dnes u vody nebo v práci jako já?
Práce by mě tak nevadilo, ale před třemi dny mne chytla migréna a ta hlava bolela v kuse tři dny.. Měla jsem v sobě prášků, že to ani možný není.. A stejně to nezabralo.. Takže dopíšu článek a půjdu hned do postele.. Ve středu jsem sotva dojela domů a přítel na mne křičí.. Máš na poště balík.. Kdo mi co posílá? Nic jsem si neobjednala.. A pak mi to dojde.. Jediná o které vím, že něco takového psala byla Lucka z blogu LSG a nejen její kosmetika. Byla jednou ze dvou slečen, paní, které jsem poslala drobný balíček, jako poděkování, že mě sledují a nevyhrála mou giveaway. Začaly jsme s blogem zhruba ve stejné době, navíc nás spojuje i stejné jméno..

Hodila jsem sprchu a utíkám na poštu.. Po chvilce si domů nesu balíček o váze skoro dvě kila. Připadala jsem si hrozně, já jí toho tolik neposlala a to jsem si říkala pouze u váhy, ale když jsem to doma otevřela, říkala jsem si to dvojnásob..

Samozřejmě tam byl i dopis. Lucinko, děkuji za něj.. Udělal mi velikou radost.. Lucka je Avon lady a rovnou se přiznám, že s touto kosmetikou nemám velké zkušenosti. Přišel mi balíček plný super věcí, u kterých je vidět, že si dala Lucka při výběru opravdu záležet..

Půjdeme na to?

Lucinka mi poslala i můj první Lip Smacker s příchutí Coca-Cola. Dlouho jsem je hledala, ale tady marně a Lucka mi ho poslala.


Dále jsem v balíku našla 3 kajalové tužky v super odstínech. Poslala mi odstíny Turquoise pearl, Mint Green a Lilac.. Tužky jsem zkoušela na ruce a jsou hodně gelový, super pigmentovaný a časem vyzkouším vytvořit nějaké linky. A dále ještě černou gelovou tužku. Jako kdybych měl gelovky v tužce, super..





Dále jsem měla v balíčku jeden sprchová gel z řady Avon senses s vůní citrusů a jeden hydratační sprchový krém s vůní orchideje. Oboje o velikosti 250ml. Oba krásně voní, hlavně ten citrusový..






Jedeme dále, tentokrát zase dekorativka.. V balíčku jsem měla i dvě rtěnky. Jedna z řady Colortrend v odstínu Doll pink, to je tedy barvička. Obal je bílý plastový, kousek průhledný. Jednoduchý. A druhá rtěnka je z řady Ultra Colour Absolute v odstínu tender mauve. Toto je taková více nude barvička. Na denní nošení bude super..









Z čeho jsem ale měla největší radost byl lak od Avonu. Jejich "novinka" s efektem Gel finish. Za tohle ti Lucinko moc děkuji. Poslala mi ho v odstínu Lavender Sky. Krásná světle fialová barvička..
Druhý lak z řady Colortrend v odstínu Violet Freeze. Světle fialová s leskem.









Lak s gel finishem jsem už vyzkoušela. Stačila by mě jedna vrstva, ale chtěla jsem dát dvě a nepočkala jsem až první vrstva uschne, tak se objevily bublinky. To je ale moje vina..Lak je super, hezky barevný a opravdu nechává ten gelový finiš. Určitě nebude můj poslední a koupím si další.




Dalším dárečkem byly dvě báze. Jedna báze je pod oční stíny v odstínu light beige. Skleněná dózička je hezká, jsem zvědavá jak bude báze pod stíny fungovat.




Báze pod make up magix slibuje dokonalou pleť a má SPF 20.






Jako další tam byla tajemná krabička, nechtěla jsem si číst co to je a tak jsem to otevřela. A vykouklo na mě zrcátko. Je tak roztomilé. Z jedné strany jsou kamínky a na druhé straně je vyrývané.







Dále byl v balíčku revitalizující hydratační krém na ruce s kakaovým máslem. To se hodí a krémů na ruce není nikdy dost.




Dalším překvapením pro mne byla řasenka Super shock v modré barvě. Ještě jsem ji nezkoušela, ale tohle tedy určitě zkusím.





A máme tu i něco na vlasy. V balíčku jsem měla i něco z řady Advance Techniques, přesněji sérum na suché konečky vlasů. Kdysi jsem od Avonu brala sérum na vlasy a bylo to super. Jestli je to ono, jsem nadšená.






Do balíčku jsem dostala i parfémový tělový sprej Incandessence, rovnou se přiznám, že jsem k tomu vůbec nečuchala, protože bych to s tou migrénou nezvládla. Doufám, že zítra už budu v pohodě, tak vyzkouším.





A jako úplně poslední jsem v balíčku našla svícínek a tři čajové svíčky.  Tohle využiji, navíc mám v bytě všude hnědou barvu.. Miluji svíčky.


Tak to je vše.. Že toho ale bylo, co?
Lucinko vážně moc ti děkuji, udělala jsi mi obrovskou radost.


14 komentářů:

  1. To jsou super veci!!:) Hrozne se tesim na liceni s temi tuzkami, nadherne odstiny:)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju tady tyhle "balíčky" =)
    Colortrend je best! Jen už nevyrábí černý =( Mám poslední zásoby asi 7 tužek a pak jsem v háji =/
    Užívej si to! =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byl to můj první takovýhle balíček, ale bylo to super překvapení..

      Vymazat
  3. Takové balíčky dělají vždycky velkou radost! Dostala jsi skvělé věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko, jsem moc ráda, že se Ti věci líbí, zdravím Tě!

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní balík, já z Avonu používám pár věcí, no gelové tužky jsou bomba, mám pár odstínů, jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Uzasny balicek :3 ten ta musel teda dost potesit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Avon mám v poslední době celkem ráda, rtěnky a laky jsou super :-) Krásný balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji.. dělám si zálusk na další lak na nehty..

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.