úterý 15. července 2014

Potíte se ???

Hezký večer přeji..

Máte se? Dnes jsem jela do práce na kole a jestli mohu být upřímná, teď si nemohu pořádně sednout.. Stalo se mi totiž něco, co jsem si nechtěla ani připustit.. Někdo mi ukradl moje sedátko na kole a vyměnit za něco, čemu bych ani sedátko neříkala.. A teď mě hrozně bolí zadek.. Beru to ale tak, že pro sebe něco dělám.. No nic.. To bylo jen tak mimo..

Venku je krásně, ale to pro mě znamená jeden problém.. Už od mala, mám problém s tím, že se poměrně hodně potím.. Omlouvám se, pokud vám toto téma vadí, ale je to tak.. A mně samotné to vždy vadilo, byly domy, kdy jsem se hrozně styděla zvednout ruce... Celá léta jsem zkoušela různé deodoranty, antiperspiranty a kdo ví co ještě a stále nic.. Až jednou jsem dostala radu, že si mám jít koupit do lékárny prostředek jménem Driclor. Balení, které jsem si koupila má 20ml. Není to moc, cena byla kolem 210,- Kč. Poměrně dost, ale za celý život už jsem utratila mnohem více peněz.. Celá natěšená jsem si ho doma šla vyzkoušet.. Po otevření mi to docela smrdělo. Má to takový ten klasický kuličkový aplikátor. V návodu je uvedeno, že se tento přípravek používá na noc a ráno si to máte otřít.. Říkám si, to je paráda.. Ale nějak jsem nedočetla zbytek letáčku.. Rychle jsem si tuto chybu měla uvědomit. Pokud používáte Driclor, nesmíte se před použitím alespoň tak 3hodiny koupat. Nejsem odborník, ale nejspíš to bude tím, že při koupely se vám otevřou póry. Když uděláte tu chybu jako já a dáte si sprchu než zalezete do postele a použijete Driclor, tak se vám klidně zaručím, že tak do 5ti minut vás to v podpaždí začne neskutečně lechtat a štípat a nepomůže vám ani když si to poběžíte do koupelny otřít.. Takže dámy a ženy, pokud máte Driclor, před použitím se nekoupat a nesprchovat alespoň 3hodiny. Zkoušela to i moje kolegyně a dopadla stejně. Ještě mám jeden poznatek. Dám příklad, v neděli ráno se oholíte v podpaží. Zapomeňte na to, že Driclor použijete večer, bude to pálit a lechtat. Moje zkušenost je, že Driclor můžete použít až v pondělí večer, když to dobře půjde.. A to v těchto vedrech není úplně příjemné a aby to fungovalo jak má, musíte to používat každý večer.. Jak to vyřešíte? Nebudete se holit? Když tohle překonáte, nějak.. Tak musím uznat, že Driclor opravdu funguje a nepotíte se.. Dobrý, jen jsem si říkala, že bych to chtěla bez omezení..
Už je to nějaký pátek, co se objevila reklama na Rexonu Maximum Protection.. Poté jsem viděla a slyšela nějaké dobré recenze.. Řekla jsem si.. Hmm, proč ne? Rexonu můžete koupit v jakékoli drogerii, myslím že i v Tescu.. Normální cena je něco kole 160,- Kč, když chytnete ale akce a slevy dá se pořídit i za cenu kolem 100,- Kč.. To je velmi přijatelná cena.. Co jsem tak viděla, mají různé vůně.. Konečně něco co hezky voní.. Koupila jsem si ho a v letáčku bylo, že se používá na noc.. Paráda vážně voní.. Má bílou krémovou konzistenci, která se z tubičky vytlačuje točením. Začala jsem ho používat a jsem z něj nadšená. Krásně voní, nic nelechtá a nepálí a funguje.. Stačí používat každý večer a pocení se velmi omezí možná i přestane.

Pokud tedy máte problémy s pocením, mohu na tyto problémy doporučit oba zmiňované produkty, ale pokud u toho nechcete trpět a být omezováni doporučuji vám Rexonu..


Rexona

Driclor

A jak vy zvládáte tepla v létě?
Lucka


14 komentářů:

  1. Ta Rexona vypadá vážně dobře, já používám jejich antiperspiranty a jsou super, ne tedy 100%, ale když nemám nějakou velkou fyzickou zátěž je to dostačující :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se nejvíc potím ve stresu a vzhledem k tomu, že můj šef má fakt nálady, takže skoro pořád

      Vymazat
  2. Já se taky potím, ale našla jsem si antiperspirant, který redukuje pocení v podaží na minimum. Ale hodně se potím v obličeji, ve vlasech a na zádech, a s tím mi žádnej antiperspirant holt nepomůže :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na zádech to mám bohužel taky.. poslední dobou fakt hodně, až tam mám potničky..

      Vymazat
  3. každé deo se musí používat na noc a pak ráno nanovo, jinak nikdy nemůže fungovat je to věděcky dokázáno ;) u mě je the best bourjois deo =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, ale mně nepomáhalo nic.. a vím, že ty sis řekla, že se potit nebudeš :-)
      bourjois používám ráno po rexonu, pro vůni

      Vymazat
  4. Já momentálně hledám v přírodních deodorantech. Docela mi vyhovuje Alverde. Chci se zbavit hliníků a dalších hnusů, co normální deodoranty mají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na to koukala.. třeba časem dojdu k tomu samému poznání jako ty

      Vymazat
  5. Já mám odmala také problémy s pocením. Naprosto po celém těle. Například z dlaní mi často teče pot po kapkách a já s tím nemůžu nic dělat. Na podpaží mi docela dost zabírá antiperspirant od Bourjois, ale ruce, nohy... s tím nic neudělám. Driclor jsem měla, a ten se dal používat i na ruce a nohy, ale i když jsem měla všechno v podstatě suché, tak jsem cítila jak se mi to pod tou kůží potí, a pak jsem měla všechno naopak přesušené, takže pro mě to moc vhodné není..
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až takhle špatné jsem to měla v pubertě a byla jsem zoufalá, ale nějak se to potom srovnalo

      Vymazat
  6. Rexonu mám doma asi rok, po té co jsem si přečetla pár recenzí na netu, jsem ji nechala nepoužitou v krabičce, no ale letos ji asi vytáhnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vadí mi ten pocit a co se týče složení, moc to neřeším

      Vymazat
  7. Driclor je fakt trieda, ale strašne ma vždy po ňom svrbela pokožka, musela som sledovať, kedy si ho môžem naniesť a kedy nie. Je účinný, ale mám pocit, že po istom čase mi potenie skôr vyvolával ako potláčal, hlavne ked som ho prestala používať začala som sa potiť ešte viac ako zvyčajne. Oveľa lepší je od Spirigu Excipial Deo Forte, je to krém, ktorý sa používa 7 dní a potom už len raz týždenne a ten zaručene funguje.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za tip, podívám se po něm.. ten driclor ano, i mne svědila pokožka

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.