středa 4. března 2015

Recenze the balm

Hezký večer přeji, 

máme tu středu a dáme si slibovanou recenzi. Začneme značkou, od které mám 4 zástupce jejích produktů. Je to poslední dobou velmi oblíbená značka a je to ..... theBalm. Produkty mám doma už docela dlouho a některé opravdu miluji.

3 produkty jsem si koupila v akci 2 plus 1 zdarma a ten poslední čtvrtý produkt jsem si koupila v akci když bylo poštovné zdarma. 




Začneme postupně a vezmeme nejdříve produkty na tváře. Dnes si dáme recenzi na jejich tvářenku Hot mama! a rozjasňovač Mary-Lou Manizer. 

Tvářenka Hot Mama! je podle zadního popisu na produktu možno využít jako stíny, rozjasňovač i jako tvářenku. Já osobně to používám jako tvářenku hlavně a občas jako rozjasňovač.

Na značce theBalm se mi líbí jejich papírové obaly, i tato tvářenka přišla a měla vlastní papírový obal, když ho sundáte vše zůstává papírové. Tvářenku již nějakou dobu používám, ale nikde nevidím známky opotřebení či nějaké trhání papírového obalu, který je dost pevný a dá se snadno očistit. Mám totiž úchylku, že nesnesu špinavé obaly. Navíc se mi na obalu líbí ten retro obrázek ženy v plavkách. Balení drží na magnetek a když tvářenku otevřete je tam malé zrcátko. Velikost produktu je 7,08 g. Navíc je toto balení dost malé i na to, hodit ho do kabelky a cestovat beze strachu, že si někde zničíte obal.

Odstín je taková broskvová barvička, která se krásně leskne, ale nevidím tam třpytky, které by opadávaly na obličej. Tvářenka je krásně jemná, když použiji prsty nebo kvalitní štětec nijak mi nepráší. Pigmentace je výborná, chce to lehkou ruku, jinak z vás budou Marfušky. Na tváři mi vydrží celý den a pořád vypadám hezky prozářená.

Cena balení se na oficiálních stránkách pohybuje kolem 450,- Kč. Přijde mi trochu vyšší, ale rozhodně za to stojí a myslím, že s tímto kouskem neuděláte chybu.









Jako druhý produkt na tváře tu mám jejich slavný rozjasňovač Mary-Lou Manizer. Podle jejich popisu je to rozjasňovač nebo oční stín. Na rozdíl od předchozího produktu, tento produkt občas používám na oči, pod obočí nebo do vnitřního koutku.

I tento produkt přišel v papírové krabičce, ale když samotný rozjasňovač vyndáte je to kulaté plastové balení s nálepkou retro slečny, jak se nechává fotit na policii. Otevírání je klasické, strčíte nehet a snadno se otevře. uvnitř na vás vykoukne kráska, kterou musíte milovat. Dlouho jsem do ni vůbec nechtěla šáhnout, jak byla krásná, ale přece se tu na ni nebudu pouze koukat. Jo a taky je tam zrcátko, ale kdo by na něj koukal, že? Velikost produktu je 8,5 g, tohle budete mít snad až do konce života. Opět se nebojím balení nosit s sebou v kabelce. 

Odstín je prostě úžasný, zlatavý, bez třpytek, ale plný lesku. Nepráší, ale i zde je pigmentace výborná a opět je třeba dát si trochu pozor. Protože při mém prvním použití a při mých zvycích, že toho musím dát více, jsem vypadala jako disko koule. Jako vážně. Ale když dáte méně a případně budete vrstvit nic nezkazíte, budete vypadat svěží a mladistvě. Vydrží mi na tváři celý den.

Cena na stránkách je kolem 500,- Kč. Že je to příliš? Ano, může se zdát, ale jak jsem již psala, myslím, že tohle do konce života nespotřebuji. Za mne tedy velké ano! 

A co vy a značka theBalm? Máte? Znáte? 









Přeji krásný zbytek dne
Lucka






16 komentářů:

  1. Všechny produkty jsou skvělé. Mám z nich teda jen Mary Lou, ale Bahamu jsem vždy chtěla, no pak jsem zkoušela tester, už takový odstín mám. A čekám na akci 2+1 a Nude Tude a Nude Dude chci :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už žádnou akci 2+1 vidět nesmím, jinak budu bez pěněz, ale zrovna nude tude bylo pro mne trochu zklamání, bude další článek

      Vymazat
  2. Krásné Luci! Moc se mi líbí Marry Lou. Asi neodolám a pořídím si jej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze, Luci. Obaly theBalm se mi taky moc líbí. Zatím jsem od této značky nic neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, obaly mají super, názvy taky a využití jedné věci na více s emi líbí

      Vymazat
  4. Ten rozjasnovac vypadá velmi dobře :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ja od nich porad nic nemam.... Ted jsem si koupkla rozjasnovac MAC a tedy mozna tohle by byla lepsi volba...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jakto? já pořád nemám nic od MAC, nějak nikdy nevím co a ve výsledku radši nic

      Vymazat
  6. Od the balm ještě nic nemám, ale vypadají zajímavě.

    vmemzivote

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, zkus se podívat i když cena je trochu vyšší

      Vymazat
  7. Luci, hezká recenze i fotky. Mám od nich víc věcí, rozjasňovač super - mám oba - tvářenku mám relativně krátce, tak zatím jsem použila jen párkrát. Ale bohužel některé jejich produkty, i když jsou oslavované, tak mě zklamaly. Ale Mery, to je prostě bomba a také moje velká láska :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za komentář, ano musím souhlasit, že některé produkty mě zklamaly, bude ještě jeden článek a tam bude, bohužel, zklamání. Mary je bomba, to máš pravdu

      Vymazat
  8. Marilou mam a jsem s nim moc spokojená:-)!!

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.