středa 11. března 2015

Recenze theBalm část 2.

Hezký večer přeji..

Dnes máme středu a to kromě recenze znamená, že se láme týden.. Konečně. Minulou středu jsem se pustila do značky theBalm.. No a když mám ráda ten pořádek, tak si tuto značku doklepneme. Čekají nás poslední dva produkty, jak myslíte, že si povede tato značka tentokrát?


Minule jsme si dali recenze, na dva produkty, na tvářenku Hot Mama! a na rozjasňovač Mary-Lou Manizer. Oba produkty jsem si zamilovala, recenze zde.

Vzhledem k tomu, že mám čtenáře inteligentní, je více než zřejmé, že dnes nás čeká recenze na jejich bázi pod oční stíny a jejich paletku Nude Tude. Prosím berte to vše jako můj osobní názor a co nesedí mně, bude sedět jinému.

Začneme tím lepším. A tou je pro mne v této dvojici jednoznačně báze pod stíny. Kupovala jsem si v den, kdy měly dopravu zdarma. Dlouho jsem o ní přemýšlela, protože to bylo v době, kdy jsem novou bázi hledala. Napsala jsem tedy na fb theBalm a odpověděla mi paní, že ji může s klidným svědomím doporučit. Říkala jsem si, jen další trik, ale co už. V životě vyhodíte tolik peněz zbytečně. Rovnou říkám, že jsem od ní příliš nečekala, mám mastná víčka a ani báze od UD mi nepomohla.

Byl den D a volal mi kurýr. Přijdu zpět ke stolu a začnu hned rozbalovat. Co na mne z veliké krabice vykouklo? Malá, roztomilá, papírová krabička s jakoby ručně malovaným obalem. Říkám si, boží, ty obaly prostě umí. Prohlížím si obal a co mi trochu chybí je nějaký návod v češtině. Ale zase tu jednu důležitou větu si zvládnu přeložit sama a to je použijte malé množství  báze na víčka prsty nebo štětcem. Pro lepší výsledky počkejte minutu než použijete stíny. To je můj volný překlad.

Otevřu krabičku a vypadne na mne plastová tubička jakoby tělové barvy s černým víčkem. Odšroubuji víčko a tam dírka. Žádný zázrak, normální tubička, ze které vytlačíte produkt na prsty.

Druhý den tedy začínám testováním. Nanesu maličko báze, po vytlačení je tělové barvy bez větší parfemace. Krásně se roztírá, po té minutě je vsáklá a nenechává mastný film na víčku. Lehce víčko sjednotí. Zvýraznění barev jsem nepozorovala

Bázi jsem vyzkoušela se stíny theBalm, Make up for ever, Sleek, Inglot, Zoeva, Too Faced, ale i se značky jako například Catrice nebo essence. Po prvním dni jsem byla nadšená, šla jsem z práce a stíny se nehly. Po několika dnech a týdnech testování, to už takové nadšení není. Z mého pohledu hodně záleží, jaké stíny použiji. Ty více máslové, jako Inglot, Sleek a některé Make up for ever, nevydrží ani na této bázi. Ale stíny více prašné a převážně matné z mé sbírky stínů na této bázi drží celý den. Ani se nehnou. Pokud tedy nemáte mastná víčka, věřím, že na této bázi udržíte všechny stíny. Za mne tedy ano a s tím kolik toho použijete to mám do konce života.

Velikost báze je 11,8ml a cena 449,- Kč.






No a jdeme ke zklamání, naštěstí jedinému, od této značky. A tou je bohužel paletka Nude tude.

Paletka obsahuje 12 očních stínů, které jsou zasazené v krásném papírovém obalu. Když Vám paletka přijde, má na sobě takový obal, také papírový a vypadá stejně jako samotná paletka. Ten se stáhne a máme tu paletku. Papírové zpracování je bez chybičky, pevný papír, všechny hrany krásně a čistě zakončené. Na zadní straně paletky jsou vypsané odstíny a ukázka, že máte uvnitř štěteček. No tak tedy za mne, ten tam být nemusí. Po otevření magnetické paletky se objeví veliké zrcátko. A pod ním vidíte těch 12 stínů. Co se mi líbí, tak nápad, že obdélníčky se stíny zakrývají choulostivá místa slečen, které jsou tam nakreslené. Super nápad. Tohle se mi líbí.

Paletka obsahuje 4 matné stíny a 8 stínů s leskem. Nebudu sem dávat jednotlivé fotky, jednotlivých stínů. Těch je všude spousta, ale hromadnou fotku sem dám.

Projdeme si ve zkratce jednotlivé stíny, jak to vidím já..

První řada zleva do prava :
Sassy- krásná bílá barva s leskem i slušná pigmentace
Stubborn - lehká stříbrná barvička s leskem, hrozná pigmentace
Selfish - středně hnědá s leskem, pigmentace ujde, chce to vrstvit
Sophisticated - tmavší hnědá s leskem, pigmentace slušná
Sexy - vínová matná barva, krásná pigmentace
Serious - černá, matná, i když ne zcela černá, dobrá pigmentace

Druhá, spodní řada zleva do prava
Snobby - žlutá barva, hrozná pigmentace
Stand-offish - růžovo meruňková, s leskem, tohle se leskne hodně, dobrá pigmentace
Sultry - matná hnědá, dobrá pigmentace
Seductive - barva do měděna, s leskem, dobrá pigmentace
Silly - hnědá, tmavá s odlesky do fialova, bohužel na víčku to tak nevypadá, dobrá pigmentace
Sleek - matná hezká pigmentace

Na první pohled mne zaujaly stíny Selfish, Sexy, Silly, Sleek, Seductive a Sophisticated. Tyhle se mi líbily nejvíce a proto jsem je chtěla co nejdříve vyzkoušet.

Jenže už od prvního dne mám se stíny jeden problém, ať použiji jakoukoli bázi, po několika hodinách mám stíny v čárce a navíc se mi ztrácí barva. Štve mne to, ale když mě na to upozorní i kolegyně v práci, tak se naštvu. 

Na obalu je uveden velikost 11,08 g a cena 819,- Kč. Tak tady si tedy nadávám, že jsem si ji koupila. TheBalm, teď vydalo druhou paletku, ale po těchto zkušenostech nevím jestli do mí půjdu, spíše ne.






Tady si dovolím malou ukázku toho jak se stíny na mém víčku chovají po práci. Kde byla barva nic není a mám to v záhybu. Nelekejte se, je to focené večer, bez líčení obličeje. A ano, i bez vás vím, že mám velké póry.






Jaké máte zkušenosti vy s touto značkou? Zklamalo vás něco?
Lucka

19 komentářů:

  1. Mám od nich 3 produkty. Prvý je rozjasnovač ten je skvelý. Druhý je bronzer Bahama mama ten je na mňa trochu tmavý, preto s ním čakám na leto. A tretie je paletka Hawai autobalm a to je totálne sklamanie, totálna katastrofa. Viac produktov od tejto značky si už nekúpim, cena je vyoká a kvalita nezodpovedá cene. Ale musím uznať že obaly sú parádne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obaly ano, ale kupovat výrobky kvůli obalům se mi už nechce. na to je to příliš drahé. na jednu stranu jsem ráda, že nejsem jediná kdo má takovýto názor, ale mrzí mne to..

      Vymazat
  2. Me se ta paletka tuuze libi☺kdybys ji chtela prodavat, hlasim se jako nahradni mama, treba by mi sedla😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mi prosím napiš mail a určitě se domluvíme, navíc budu ráda, že najde novou maminku

      Vymazat
    2. crazygingersdiary (at) gmail.com :-))

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, jsem z ní také zklamaná, před časem jsem psala též recenzi. Jak uvedla tvoje čtenářka Denisa, tak i já mám Autobalm, ale v odstínu California, a také zklamání. Na tu jsem ještě recenzi nepsala, ale někdy tak učiním. Já osobně bych do té druhé Nude Dude nešla, a možná někdy prodám i tuto Nude Tude. Ale rozjasňovače fakt miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsem ji u tebe. je to škoda. tak to jsem ráda, že jsem si toho více nekoupila a druhou už taky pořizovat nebudu. ale rozjasnovač je boží

      Vymazat
    2. počkám si na tvou recenzi, jen nevím jak je možné že ty výrobky jsou tak půl na půl.. škoda

      Vymazat
  5. Ja nemám nič od The Balm....chystám sa však na Hot mamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hot mama je super, krásná barva a super pigmentace

      Vymazat
  6. Škoda těch stínů, jinak je paletka krásná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel je mi to líto, ano je krásná, ale už mám jiné favority

      Vymazat
  7. Paletku mam, odstínu Sexy jsem nemohla odolat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak se ti ta paletka jeví?

      Vymazat
    2. Barvy se mimoc líbí, ale upřímně, mam tolik paketek, ze zatím jsem tuhle použila dvakrát, a to jsem byla spokojena. Nic se mi neslilo.
      Asi ji dnes použiju zase, a schválně zkusím ty tmavší, co to udělá

      Vymazat
    3. taky mám paletek až moc a proto se jich pomalu zbavuji a tato už novou maminku našla.

      Vymazat
  8. Naprostý souhlas se stíny! Mám paletu the balm voyage, dávno před PR boomem značky, a přesně - barva se ztrácí, po blendingu jen špinavý flek, navíc práší jak cesta. Mediální masírkou o výjimečné kvalitě stínů se bavím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, že i ty máš takovýto názor, tvého názoru si vážím. je to škoda a těch peněz lituji, ale pro paletku už mám domluvenou novou maminku, tak ta bude třeba spokojená

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.