pátek 3. října 2014

Catrice...

Hezký pozdní večer...

Jaký jste měli týden? Dnes bude článek jen takový rychlovka, už se vidím v posteli.. Já neměla týden nic moc, ale konec bude snad lepší.. Jako první vlaštovka, důkaz toho, že to bude lepší bylo to, že jsem šla do Kauflandu a zjistila jsem, že ve stojanu Catrice mají velvet matt oční stíny..


Jeden v odstínu Al Burgundy mám již doma nějaký čas a dnes jsem váhala, jaký druhý odstín si pořídím.. Nakonec to vyhrál odstín Welcome To Greysland!. Je to taková krásná šedivá barvička.

Jasný, vím, že mají v názvu matt, ale teď se na mě nezlobte, snad každej naprostej blbec, si ty stíny nejdříve vyzkouší na ruku a v tu chvíli víte, že matné nejsou.. Vadí to někomu? Tak si je nekupujte, ale po nákupu si potom stěžovat, že nejsou matné? Trochu na hlavu ne?

Je mi jedno, že nejsou matné, barvu mají krásnou, a proto jsem si je vzala.. Pigmentace je super, barvičky sametové.








To je pro dnešek vše.. Hezký večer přeje
Lucka

12 komentářů:

  1. Tyto stíny jsem strašně chtěla, ale nevím, jestli ji nakonec chci.. Prý se hrozně rozbíjejí. To, že nejsou matné, to mi ani nevadí, mají totiž krásnou barvu i tak. Ale abych ho měla ve stole a po pár použití se mi rozbil? No nevím... asi se na ně do Kauflandu půjdu podívat a uvidím, jestli mě to zlomí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám je doma a domů jsem to nesla normálně v kabelce, do stolu jsem to hodila ke stínům a jsou pořád celé, asi mám kliku :-)

      Vymazat
  2. Tak ty stíny mají úžasně sytou barvu, krása.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem četla spoustu recenzí, že nejsou matné a souhlasím s tebou. Každý normální člověk to otestuje v obchodě a pokud se mu ty stíny nelíbí, tak je prostě nekupuje!
    Moc hezká recenze a super výběr! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tyhle dva, plus ještě ten vanilkový, jsou perfektní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mě ještě láká ten vailkový :-) jsou perfektní souhlasím

      Vymazat
  5. Stíny vypadají opravdu krásně jak pigmentací tak barvami, ale přesto mě koupě stále moc neláká. :) Možná časem ... :)
    Skvělý článek. :)
    Jeanne's World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji.. mně to nedalo a barvy jsou krásné, takže jsem ráda

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.