středa 8. října 2014

Recenze - Marionnaud

Hezký večer přeji..


Jaký jste měli den? Já jsem si dnes našla nové životní motto.. Věř, běž a dokážeš. Slyšel jste to už někdy někdo? Kde jsem k tomu přišla? U zpěváka Raega. Moc se mi líbí jeho texty a tohle motto zakomponoval do několika z nich.

Dnes si dáme recenzi na dva produkty značky Marionnaud. Produkty jsem kupovala v červenci v době jejich akce, kdy na jejich produkty měly 50% slevu. Koupila jsem si na doporučení prodavačky jemný čistící gel o velikosti 125ml za cenu 124,- Kč a osvěžující tonizační vodu o velikosti 400ml za 174,- Kč. Super cena a vyplatila se investice?


Jako první vezmu na řadu čistící gel. Co se píše na produktu? Naneste na navlhčený obličej a vyhněte se očnímu okolí. Stručné a jasné. Už paní prodavačkou jsem byla v obchodu připravena na fakt, že tento gel nebude až tolik na obličeji pěnit. Pravda, moc to nepění. Balení je plastová tuba, bílá s fialovým nápisem. Nemohu říct, že by se mi bůh ví jak líbil, ale tohle není věc kterou si kupujete kvůli vzhledu. Obsah balení je lehce růžový gel s příjemnou vůní. Gel používám na odlíčení make-upu pomocí houbičky. Make-up gelem lehce odlíčím, příjemně to voní a stačí toho pouze trocha. Po použití mám pleť jemnou a zbavenou nečistot. Pomalounku mi gel dochází, tak doufám, že bude zase nějaká akce. Koupím si gel znovu? Ano, ale nejspíše zase až v době, kdy bude akce. 



Druhý produkt je osvěžující tonizační voda. Co se píše na produktu? Je určena na smíšenou až mastnou pokožku. Produkt bez alkoholu. Tato voda doplňuje odlíčení, osvěžuje a okamžitě tonizuje.  Velikost je 400ml a to je dost. Balení je průhledné, tak je snadno vidět, že voda je lehce zelená. Dávkování je na pumpičkový aplikátor, který se dá uzamknout proti nechtěnému zmáčknutí. To je super. Vodu používám 2 x denně a stále mi ta tak polovina zbývá. Asi mám malej obličej a stačí mi maličko. Po použití mám pocit jakoby vyhlazené pleti a dojem, že jsem bez mastnoty. Má příjemnou, lehkou vůni. Jestli  si ji koupím znovu? Voda je super o tom žádná, mnohem lepší než vody, které jsem zkoušela z drogérií.. Pokud bude akce tak určitě akci využiji, ale za původní cenu 309,- Kč nevím. Za tonizační vodu mi to přijde dost. 



To by byla recenze. A jako informaci pro vás mám, že se blíží další giveaway. Ještě potřebuji něco dokoupit a bude to vše.

Mějte se
Lucka

6 komentářů:

  1. Dobrý tip, vodu určitě omrknu. Do Marionnaud obvykle chodím jen na vůně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pořád někam chodím a vždy najdu něco nového :)
      to si mi připomněla, že potřebuji novou (další) vůni

      Vymazat
  2. Hmmm, tak to vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se blížím na dno.. už aby byla zase nějaká akce

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.