sobota 14. února 2015

Já a Brow Bar od Benefitu..

Hezký svátek všech zamilovaných..

Slavíte nebo ne? My tedy ne, nějak nás tento svátek nebere. Nicméně zítra máme výročí a snoubenec mi koupil něco co jsem si moc přála.

Ale dnešní článek bude o tom, jak jsem zkusila něco nového a jak to u mne dopadlo?








Jak jsem již psala na IG, nedávno mi do schránky přišla VIP pozvánka od Sephory na vyzkoušení Brow Baru od Benefitu na jejich nově upravené pobočce v Pardubicích, navíc se slevou 50%. Na IG jsem se ptala a od slečen jsem dostala zpětnou reakci, že byly spokojené, dodala jsem si odvahy, objednala jsem se přes mail u slečny Petry a čekala na pátek 13.2.2015. Nutno dodat, že moje obočí již úpravu potřebovalo a i mimo jiné proto, jsem tuto slevu využila.

Rovnou říkám, že jsem se trochu, hodně, bála. Každá moje návštěva kosmetičky spojená s úpravou obočí je již delší dobu, pro mou osobu, noční můra. Proč? Jednoduše proto, že většinou kosmetičce ujela ruka a vytrhla mi nějaký ten chloupek navíc, někdy dokonce víc a v obočí jsem potom měla holé místo. Navíc mi to obočí moc neroste, tak to byl vždy boj a po příchodu domů jsem si většinou ještě musela zapomenuté chloupky trhat sama.

Tak jo, konečně je pátek, mám po pracovní době a konečně jedu do Sephory. Přijedu tam tak akorát a slečna mne bere hned na řadu, kouká na mne a první otázka je. Vy chodíte na úpravu ke kosmetičce, že? Váhavě odpovídám, že ano. Slečna Petra spustí, že to chápe, ale že velmi často v Brow Baru napravují škody kosmetiček. Samozřejmě netvrdím, že každá kosmetička je špatná, to ne. Jako první dostanu podepsat prohlášení, že nemám antibiotika, že příštích 24hodin nepůjdu do solárka a tak. Nicméně čtu jeden bod, že pokud jsem nositelkou čoček, musím to slečně říct, děkuje za informaci, ale říká, že to ničemu nebude vadit. Docela jsem si ulevila

Po podpisu jí vracím prohlášení a Petra mi začíná říkat, co mě čeká a že se nemusím ničeho bát.. Ukazuje mi, jak a kde má to obočí začínat, končit a kde má být nejvyšší bod. Nejdříve přijde na řadu barvení a až potom vytrhávání voskem. Nejdříve místo očistí, použije olejíček, nanese vazelínu, která brání obarvení vedle, připravuje hnědou a nanáší. Bála jsem se, že tam budu sedět a bude to trvat, ale ani náhodou. Petra se mnou pořád komunikovala, byla moc milá, ptala jsem se jí, jestli má nějaký kurz, zjistila jsem, že je to kosmetička a kurz má, ptá se mne na mé zkušenosti se značkou Benefit, vyjmenovávám jí co doma mám a slečna se usmívá.. Taky jsem se dozvěděla, že když mi skončí tato návštěva, nebudu na obočí vůbec šahat cca měsíc až měsíc a půl, poté se objednám znovu a postupně se prokoušeme k mému ideálnímu tvaru. Ptám se jí, jestli už tam bylo hodně lidí a Petra říká, že ano, že obliba ve všech Brow Barech stále stoupá. Po pár minutkách barvu sundává, ukazuje mi výsledek a začínám být zvědavá co bude dál. Petra mi chválí řasy a říká, že je mám krásně dlouhé, mně se to nezdá, ale děkuji jí. Důležité info je, že pokud otevřu oko a řasy se mi přilepí na vosk, je s nima ámen. Trochu se bojím, ale říkám, že to beru a dám si pozor. Začíná částí mezi obočím, teplý vosk je příjemný, nijak nesmrdí a trhání páskem vlastně ani nebolí. Zbytek vosku očistí a když tam zůstane nějaký chloupek, bere pinzetu a dodělá to ještě s pomocí pinzety. Jdeme na levé oko, zavírám oko a čekám co bude. Začíná se trhat, po první části mi slečna ukazuje jaký je v tom rozdíl a já koukám jako puk. Pokračujeme dále a během chvilky je hotové první obočí. Pokračujeme na druhé, stejný postup, stále milá komunikace. Nakonec se domlouváme, že mi vezme i nějaké ty chloupky kolem úst. Souhlasím, jdeme na to voskem. Au, tohle tedy bolelo, ale je to lepší než to brát po jednom pinzetou. Po úpravě všech míst slečna používá olejíček na uklidnění a začínám vytahovat některé produkty ze stojanu Benefit, s tím, že mi pomůže zakrýt nějaká ta červená místa, která se po vosku objevila. Vytahuje ještě pudr, tvářenku, rozjasňovač, pomocníka na obočí a tužku na rozjasnění pod obočím. Po malé chvilce říká, to je vše, končíme. A že mají akci 2 plus jedna zdarma. Jak jinak, přistupuji ke stojanu a beru nějaké produkty, ukáži je v dalším článku.

Jdeme ke kase, platím a utíkám pryč, protože venku čeká snoubenec a už jsem ho viděla, jak ho to nebaví. Ani jsem si neproběhla novou prodejnu Sephory, nevadí, zajedu tam někdy sama.

Výsledky a první postřehy? Bála jsem se, že tam budou na mne všichni koukat, nic takového se naštěstí nestalo, dále jsem se bála, že budu odjíždět s obočím, za které se budu stydět, to se také nestalo. Po vyzkoušení vím, že příště už kosmetičce volnou ruku nedám a budu se i nadále objednávat sem.

Dáme si výsledek?

Obočí po návratu ze Sephory. Je zde i úprava barevným gelem. Jen mě teď mrzí, že jsem si nekoupila ten rozjasňovač pod to obočí. Vypadá to skvěle. Ano, vím, že mám na pleti nedokonalosti, ale nebudu tu nic maskovat. Přijde mi to jako podvod. Nemám dokonalou pleť a nechci si na to ani hrát.
Nicméně, k tématu obočí, moc se mi líbí ten zužující se konec.


Líčení komplet, tvářenka je hezky vidět a rozjasňovač se krásně leskne.


Výsledek úpravy obočí, po odlíčení všeho líčení, které mi tam slečna udělala. Tvar se mi líbí. Bohužel tu jsou vidět místa, kde mi to obočí chybí.


No a takhle to vypadá dnes, při denním světle, bez jiných úprav.


Zajímá vás cena? Přiložený ceník jsem vám vyfotila a přikládám níže. Uznávám, že je to trochu vyšší než u kosmetičky, ale nelituji.


Bohužel jsem nestihla vyfotit obočí před úpravou. Měla jsem docela naspěch.

Edit : tak pro prohledání mobilu a stažených fotek jsem našla jednu alespoň trochu použitelnou z 1.2.2015. Pro srovnání rozdílu. 



A co vy? Máte zkušenost s touto službou?
Hezkou sobotu přeje Lucka


18 komentářů:

  1. Mně se tvé nové obočí líbí moc, taky bych někdy ráda na podobnou proceduru zašla. Zatím mi upravovala obočí jen jednou kosmetička a nepřišlo mi, že by mi udělala něco jiného (lepšího), než zvládnu sama, takže jsem tam víckrát nešla :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji oc, jsem ráda, že to tak dopadlo. tak jako pokud to u tebe dopadlo pouze takto, přeji ti to a sama uvidíš, jestli budeš mít někdy potřebu to jít zkusit

      Vymazat
  2. Ahoj taky se mi tvé nové obočí moc líbí, taky jsem uvažovala o návštěvě brow baru jenže Já mám obočí takové nevýrazné a ještě mám půlku obočí normální hnědou barvou a ta druha půlka chloupků je tak světla ze to vypadá, jak kdyby měla jen půlku obočí :( obočí si nijak neupravuji A bojím se ze kdybych si ho nechala dokreslit, ze bych vypadala jak marfusa ale možná brow bar někdy navštívim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, já ho měla taky světlejší, ta barva mi hodně pomohla. slečna říkala, že dostínů mají spoustu, tak uvidíš, třeba by to udělali dobře, ale to se musíš rozhodnout sama :-)

      Vymazat
    2. Aha tak to ho musíš někdy vyzkoušet (až najdu odvahu :D), ale někdy ho pravdu vyzkouší :)

      Vymazat
    3. člověk by měl zkoušet nové věci..nebát se a jít do toho :-)

      Vymazat
  3. Super článek, četla jsem dvakrát a hltala každý slovo:) Určo po této informaci půjdu taky, váhala jsem, ale teď si mi to potvrdila! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda a doufám, že budeš také spokojená.

      Vymazat
  4. skoda ze si nedala aj tu fotku pred ale tak ci onak mas naozaj teraz krasne obocie!


    Pozyvam na Valentinsku giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to moc dobře, já se ke slečně chystám ve středu a začínám se i těšit. :) Mohla bych se zeptat, kolik jste za to všechno dohromady zaplatila? Alespoň orientačně, abych věděla. Z ceníku moc nechápu, jestli když bude obočí barvit a ještě vytrhávat voskem, budou se ceny sčítat nebo jak to je. Moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  6. děkuji, nechci ti kecat, ale myslím, že při barvení a úpravou voskem je cena 545,- Kč. Je to hodně, ale příště si to zaplatím

    OdpovědětVymazat
  7. Jeee a jak se ti líbí predelane Pardubice?

    Http://verenisleben.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee a jak se ti líbí predelane Pardubice?

    Http://verenisleben.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš tu třídu? tak to se mi líbí docela dost

      Vymazat
  9. Ahoj, nevíš prosím jestli má Brow Bar nějaké věkové omezení? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.