úterý 10. února 2015

Jak si žiju a nákupy..

Hezký večer přeji..

Jaký jste měli dnes den? Já měla půl dne volna a nějaké to obíhání. Byla jsem si zkoušet šaty, ale pořád to není ono a začínám se bát, že nenajdu ty pravé. Už jsem si i domluvila účes, prý to nebude problém a zaslala jsem foto kytice, kterou bych chtěla, floristce, tak čekám, že se ozve s cenovou nabídkou.

A když už o tom začínám, tak vám ukáži i nějaké ty moje představy. Vlasy a kytice, tyto dvě položky už mám odškrtnuté. Nechci nic složitého, spíš tu jednoduchost.

Účes bych chtěla nějaký takovýto..





No a kytici chci z kal.. Kaly miluji už dlouho, tak tohle byla jasná volba.





No a když jsem si oběhala co jsem potřebovala, zbyl ještě čas na nějaké to courání po městě. 

Náhodou jsem u nás v květince narazila na novou variantu aroma vosků. Jedná se o značku Scented cubes, za cenu 52,- Kč je v balení 8 kostiček. Které mají mít intenzitu podle počtu, které necháte rozpustit. Bohužel tam byla velmi malý výběr a když jsem začala pátrat, kde koupit více vůní, zjistila jsem, že je prodávají kousek od mojí práce, tak se tam podívám až budu mít čas. Ale voní krásně..







Dále jsem pokračovala nájezdem na Kik.. Jela jsem se tam podívat jestli náhodou tam nemají zenovou zahrádku o které mluvila Verča z LifeWithSandra. Procházím si to tam a náhodou mají. Hurá, beru si to do ruky a pokračuji k pokladně, ale do oka mi padl náhrdelník za pár kaček. Cena byla 79,- Kč a přesně barvy, které miluji, dále jsem si vzala telefonní šňůry do vlasů, 4 za cenu 25,- Kč a poslední jsem si vzala náušničky, jen takové ty malé, ale hezky barevné. Cena? Směšných 25,- Kč. 












Pokračovala jsem do OBI a tam jsem si koupila hyacinty. Měla jsem doma hodně orchidejí, ale nějaké jsem dovezla do práce, nějaké vyhodím a doma chci něco hezkého. Budu doufat, že tu přežijí.




A jako poslední jsem navštívila Hornnbach, tam jsem si koupila krásnou barevnou a roztomilou deku. Koutkem oka jsem zahlédla svíčky, krásně voněly a cena byla 35,- Kč, vzala jsem dvě, ale když jsem si dnes jednu zapálila, nebyla vůbec cítit. Škoda, ale vypadají hezky.









Ještě jsem dnes nakoupila nějakou kosmetiku, ale to bude někdy příště. Čím nekosmetickým jste si udělali radost naposledy vy?

Přeji krásnou noc

Lucka


15 komentářů:

  1. Krásné nákupy Luci! Ty vlasy na svatbu vypadají nádherně, stvořeno přesně pro Tvé vlasy! Já se teď nejvíc těším z kosmetiky E style, kterou jsem "ukradla" mému muži z e-shopu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juj děkuji.. jen bych potřebovala aby mi narostlo tak 20cm :-)
      koukala jsem na tu kosmetiku u tebe a vážně se mi to líbí, tak nevím zda někde neobjednám

      Vymazat
  2. Ta Zenova zahrada je boží, kolik stála? Doufám, že ji budou mít i u nás :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cena byla 139,- Kč a jen se pořádně dívej, protože i já jsem ji u nás málem přehlédla jak byla schovaná

      Vymazat
    2. Jako první jsem narazila na tu velkou ruku a dále jsem nemohla najít, tak jsem byla zklamaná. Ale prošla jsem regál raději ještě jednou a pak ji uviděla dole vzadu pěkně schovanou, mrška jedna. No mám ji :D To jsi mě na něco navnadila. Už se těším až ji zítra v práci zprovozním.

      Vymazat
    3. jj velká ruka byla i tady, taky jsem byla zklamaná, ale přesně jak říkáš, radší jsem si to vše prošla a našla jsem ji..
      hlavní je, udělat si radost :-)

      Vymazat
  3. Nějak jsem nepostřehla, že chystáš svatební veselku. Proto bych ti ráda popřála, ať ti tvůj velký den vyjde podle tvých představ a hlavně šťastný a spokojený život. Tvůj vybraný účes vypadá dokonale a i kytice se mi moc líbí až bych i málem zanevřela na moje oblíbené růže. Měj se krásně!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za přání.. růžičky jsou krásné, ale nějak to nejsem já :-)

      Vymazat
  4. Jé, ta zahrádka je krásná, vůbec jsem to neznala, po tom se musím příště podívat! :) Jinak pěkné nákupy a plány. Jestli chceš vidět moje nákupy, mrkni na poslední dva články na mém blogu.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš mě v odběrech, hezký název blogu a hezké nákupy

      Vymazat
  5. Pěkný nákup, taky mně štve na svíčkách to že po nich nic nevoní. A jen tak mimochodem ta zahrádka je božííí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dáky, ano svíčku jsem zapálila a nevonělo to nikde.. škoda

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.