pondělí 16. února 2015

Nákupy v Sephora, značka Benefit..

Hezký večer přeji..

Jak již víte z minulého článku, který najdete zde, v pátek jsem navštívila prodejnu Sephora v Pardubicích. Jela jsem tam na úpravu obočí, tu jsem popsala již v minulém článku.
Dnešní článek bude rychlovka se spoustou fotek a méně textu.



Při odchodu z horké stoličky u Brow Baru mi slečna řekla, že mají akci 2 + 1 na značku Benefit. Když mi tohle někdo řekne, většinou se neudržím a něco si koupím. Tím, že mě slečna některými z těchto produktů nalíčila, mé rozhodování nebylo tak složité a nakonec jsem si odnášela k pokladně 4 produkty. Umím počítat, ale jeden z těch produktů byl bestseller a na něj se tedy akce nevztahovala.

Vzala jsem si tedy ty věci, které na mne slečna použila. Recenze budou, jakmile se s produkty o něco lépe seznámím.A co jsem si tedy vzala?


Jako první jsem si vzala pudr Hello Flawless v odstínu ivory. Podle slečny se dá použít pouze jako pudr na make up a nebo se dá vrstvit.







Další jsem si vzala krém na obličej girl meets pearl, krásně mi to projasnilo pleť. A už teď vím, že tuhle věcičku budu milovat.













Další produkt byla jedna ze slavných tvářenek. Uznávám, že barvy mají krásné všechny, ale slečna mi doporučila Dallas a je pravda, že po této jsem pokukovala i já.






Jako poslední produkt a zároveň i zmiňovaný bestseller jsem si vzala gimme brow v odstínu medum/deep.







Jako dárek k nákupu jsem dostala minuaturku řasenky they´re real a miniaturku the pore fessional. Na řasenku jsem asi levá, protože to pořád není ono. A bázi na ty moje krápníky znám, už ji mám doma koupenou a používám ji při každém líčení.



To byl konec nákupu. Máme nějaký produkt stejný?
Mějte se krásně
přeje Lucka




18 komentářů:

  1. Pěkný nákup! :) Nic od benefitu nemám, ale je to fajn akce, už dlouho mě tato značka láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já toho mám vlastně docela dost, jsem tedy zjistila až tak nějak teď. líbí se mi obaly a většina věcí je super, u produktů, kde to není top se to musím naučit, třeba ty jejich linky

      Vymazat
  2. Ahoj značka Benefit me taky láká hlavně ty jejich tvarenky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím se přiznat, teď když už jednu mám, budu chtít další :-)

      Vymazat
  3. Mě ten benefit tak láká, ale přijde mi dost drahý. Nejvíce pokukuji po produktech na obočí. :)

    GIVEAWAY O ESSENCE A MAKE-UP REVOLUTION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím s tebou, cena je dost vysoká, uznávám. je to škoda, protože ta kvalita je super. proto je dobré zkusit najít nějakou akci vychytat a potom to tolik nebolí :-)

      Vymazat
  4. Nemám od nich nic, tvůj nákup je super, moc se mi líbí ten gel na obočí. Je fajn, že jsi k nákupu dostala ještě ty miniatury :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, gel používám a nemám pocit slepeného obočí jako u jiných značek. ty miniaturky mi udělaly radost. ale chápu, že je to dobrý marketingový tah :-)

      Vymazat
  5. Krásný nákup :-)
    Když je to bestseller, tak to znamená, že je v nějaké akci...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj je to v akci, bylo tam myslím i velké balení pore fessionalu normální cena tuším 1050,- Kč, a ted jsem viděla, nejsem si ale jistá, cenu 890,- Kč, Takže docela dobrá cena

      Vymazat
  6. Super nákup. Benefit produkty mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vážně závidím! Už jen kvůli té miniatuře řasenky They´re real, kterou mám již dlouhou dobu na wishlistu. Krásné věci sis koupila.

    Kajahasidea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. radost z toho mám, ale nějak ji neumím používat. mám pocit, že slepuje řasy..

      Vymazat
    2. Je dulezite rasy prvni procesat shora a pak zespod tim kulatym koncem a pak teprve nanest klasickym zpusobem. Nekde jsem o tom nasla na netu clanek, vyzkousela a vyhovuje mi to.

      Vymazat
    3. děkuji za zprávu, zítra vyzkouším a snad budu spokojená

      Vymazat
  8. Krááásne :)... ja som benefit ešte neskúšala, chcela som si teraz nakúpiť v Prahe, ale ten stojan vyzeral dosť úboho a nič som si tam nevybrala :/

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.