sobota 2. srpna 2014

Lakování..

Hezký den přeji..

Dnes tu bude po nějaké době článek lakovací.. Nevím kolik jich ještě celkem bude, protože si dělám zálusk na gel-lak od Sally Hansen..

Četla jsem pár recenzí a viděla i jedno video a dělám si na tu sadu zálusk.. Tak uvidíme jestli se mi to splní..

Ale teď už k lakování. Na všechny nehty jsem použila lak od Catrice v odstínu 56 Minter Wonderland, krásná mint barvička.. Já mám ty jejich laky prostě ráda. A když pominu dva laky u kterých jsou ty štětečky děsný, tak na ostatní si stěžovat nemohu.. Jeden večer jsem si nehty nalakovala, ale druhý den v práci jsem si řekla, že je to takové nudné. Tak jsem přišla domů a chtělo to nějak oživit. Tak jsem vytáhla razítkovací set od essence. A teď ještě jakou barvu k tomu.. Nakonec mi pod ruku přišla fialovo-šedivá barvička také od Catrice v odstínu C03 Sydney..

Ten razítkovací set mám doma již nějakou dobu, ale asi s ním neumím pracovat, protože otisknout to razítko pro mě byl dost problém. Ale nakonec jsem získala nějaký grif a trochu se mi to podařilo.. A hlavně se musí rychle.












Co vy a gel-laky a nebo gelovky? Máte nebo jste měli gelovky a uvažujete o sadě na nehty od Sally Hansen?
Lucka


9 komentářů:

  1. moc nádherné :)

    http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. O lacích už nějak přestávám uvažovat úplně, teď jsem nějaké vyházela - staré a taky nějaké kvůli nevyhovujícímu složení... Takže já už laky moc nejedu... Ale to razítkování vypadá fakt skvěle, sakriš :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě právě láká SH a ten jejich gel lak, ale zase nevím jak to zničí nebo nezničí nehty.. Hlavně ty nehty potřebuju zpevnit.. teď musím mít třeba 5 vrstev laku, aby se mi nelámály

      Vymazat
  3. Gelovky jsem měla jednou a strašně mi vyhovovaly, lak držel jak přibitý a nehty vypadaly stále krásně, ale když jsem je dala dolů byly jako papírek a dávala jsem je dohromady půl roku, takže už se k nim moc vracet nechci a jestli jednou jo, tak už na furt :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě, já gelovky měla, ted to bude asi dva roky, co jsem je dala dolů a pořád mám nehty jak papír

      Vymazat
  4. Gelovky jsem mívala kdysi dávno, teď už ne. Nad SH neuvažuji :) ale uvažuji nad destičkama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když mě nebaví to večné odlakovávání a lakování a mým nehtům to úplně nesvědčí..

      Vymazat
  5. krásne nechty :) ♥

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.