čtvrtek 7. srpna 2014

Mini nákup v DM...

Hezký den přeji..

Dnes tu bude jeden rychlý článek o mini nákupu, který proběhl náhodou. Já vím, že jsem psala, že budu šetřit a snažím se, ale náhodou jsem zašla do DM a zase jsem si něco odnesla.

Ale držela jsem se.. Původně jsem se šla podívat na výrobky značky Maybelline.

No tuto značku jsem si rozmyslela, ale náhodou jsem ve výprodejovém stojanu našla rtěnku od značky Alverde. Původní cena byla 79,90 Kč, cena po slevě byla 49,90 Kč. Dobrá cena ne? Jde o odstín 26 Softly nude. Krásná přirozená barvička s jemným leskem. Zkoušela jsem ji jen jednou a na rychlovku a zdá se mi, že zvýrazňuje nedostatky na rtech a zvýrazňuje šupinky.. Nevadí, párkrát použiji Carmex a vše bude ok.








Jako druhou věc jsem si koupila sprchový gel s vůní citronů a tea tree. Jde o značku Original Source, byl v akci a opravdu krásně voní. Doma mám sprcháčů sice hromadu, ale tenhle jsem musela mít. Co si pamatuji mají ještě další 3 nebo 4 vůně.






Co vy a značka Alverde? A znáte tento sprcháč?
Lucka

9 komentářů:

  1. úžasná barva té rtěnky :) jinak od alverde jsem měla dost věcí a vždycky jsem byla spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele a co je na tech Original source? Každý to opěvuje, teď se dívám, že v Rossmannu je budou mít v akci 1+1, že bych je zkusila. Alverde rtěnka vypadá dost dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento sprchový gel jsem měla s vůní maliny a vanilky a byl boží!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barvička rtěnky. Skvěle se ti hodí ke každému líčení jen škoda, že zvýrazňuje šupinky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to že zvýrazní vše mi dost vadí, ale dám si peeling a bude to ok

      Vymazat
  5. To říká manželka, že DM má ty akce fajn. Ale je to docela drahé. Takže ona nakupuje přes slevové kupony nebo jak to je. Já se v tom moc nevyznám. Nejradši vyrazím do obchodu osobně a na netu moc nenakupuji. Přijde mi to jako ztráta peněz a času, navíc nerad vybírám zboží, které si nemohu, jak se tak říká, pořádně osahat. :)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.