pondělí 11. srpna 2014

Propadák měsíce

Hezký večer přeji všem...

Jaký jste měli víkend? Já docela super, grilování, slunění, bazének..

A tak jsem si snažila v  hlavě utřídit myšlenky co a jak bude dál.. Jak jsem již psala, je toho moc a potřebuji vážně oddych.. Ale beru to tak, že příští týden mám volno, konečně, po roce týden volna..

Taky jsem si řekla, že udělám novou rubriku.. A jak jste již pochopili, bude se jmenovat Propadák měsíce. Nemějte mi to za zlé, nejsem člověk, který by něco koupil a vyhodil, když to není dobré, ale minulý měsíc jsem udělala kup a fakt mě to vytočilo.. Takže asi tak..



A co jsem si to koupila a vytočilo mě to doběla? Aby jste mě pochopili, začneme od začátku.. Nejsem ten druh ženy, která si kupuje modní časopisy.. Ne, že by mě to nezajímalo, ale je mi líto vyhodit třeba 100,- Kč za jeden časopis, když jde většina přečíst na netu.  A tak, asi po 10 letech jsem si řekla, že to zkusím. Nechci si ale kupovat jen časák, a tak jsem si chtěla vyhlídnout časopis s dárkem. V ten okamžik jsem na pultech našla několik časopisů a dárků. Třeba šampony Aussie, tak to fakt ne. Zkusila jsem ho u mamky a málem mě trefilo jak mě svědila hlava.. Znovu už ne, děkuji. Jako další - krémy, to taky ne.. Svůj ideální už mám.. Lesky na rty od Dermacolu.. Hm to by šlo, ale tak hnusný barvy? Vážně? Hrabu dál a je tu řasenka od Dermacolu. Přesněji Double, to by asi šlo. Nesu si to k pokladně, cena kolem 80,- Kč, myslím.

Dojdu domu, rozervu plastový obal a jdu na časák.. Nuda a nic co by mne zaujalo a já bych si ho koupila znovu. Tak jdeme vyzkoušet řasenku. Hmm jedna část pro délku a druhá na objem. To přesně potřebuji.. Mám krátké, rovné řasy.

Zkouším část na délku.. Jako vážně? Sotva mi to obarvilo řasy a o délce si mohu nechat pouze zdát.. Nevadí, třeba objem bude lepší.. Proč jsem vždy takový optimista? Místo objemu se dostavilo slepení řas, které prostě nenávidím..

Takže za mne už nikdy a řasenka poputuje dál.




Máte zkušenosti s touto řasenkou?
Lucka

8 komentářů:

  1. tu tam měla teta, škoda, že jsem jí neprubla abych ti řekla svůj názor =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Jéjé, tu jsem si chtěla koupit. Děkuji za článek, zbytečně bych utratila.:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba by ti vyhovovala, ale u mě tedy nic moc efekt..

      Vymazat
  3. Já ji měla a používala jsem nejdříve na objem a pak na délku a vyhovovala mi, i když ten výsledek opravdu nebyl dramatický, spíše přirozený ;-) Ale podruhé bych si ji nekoupila, to je fakt ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no a já chci po použití řasenky vidět, že jsem ji použila..

      Vymazat
  4. Tuto řasenku jsem taky měla možnost zkusit a abych řekla pravdu byla to ta nejhorší zkušenost :( Velký palec dolů této řasence :(

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.