středa 13. srpna 2014

Recenze - Kneipp

Hezký den přeji..

Dnes tu pro vás budu mít dvou recenzi. A bude na značku Kneipp..



Jak jsem již psala v jednom v mém minulém článku, tak jsem ve výprodeji v tetě drogerii, koupila šumivou tabletku do vany od značky Kneipp za cenu 20,- Kč. Tableta byla s vůní meduňky a velikost byla 80g a sprchový balzám za cenu 55,- Kč o velikosti 200ml.

Jsem asi divná, ale bylo mi líto šumivou tabletku použít pouze na jednu koupel. Tak jsem si tuto tabletku rozdělila na 3 koupele a všechny koupele krásně provoněla. Sakra proč jsem si jich nekoupila víc?






A jako druhý produkt, tu mám sprchový balzám téže značky. Tedy Kneipp. Vybrala jsem si balzám s vůní citronů, já ty citrusy prostě miluji. Byl také ve výprodeji, tuším za 55,- Kč a opět ta stejná chyba, proč jsem si jich nekoupila víc? Mám sice sprcháčů hromadu, ale u tohohle lituji, že jsem si nekoupila do zásoby. Velikost balení 200ml. Jako plus vidím, okouzlující vůni, svěží citronovou vůni. Hezky pění a já ho miluju..

Až mi dojdou mé zásoby, tohle si určitě koupím znovu, a nebo až ho někde uvidím v akci.






Znáte vy tuto značku?
Lucka

4 komentáře:

  1. Miluju tento sprcháč, jen za plnou cenu bych si ho asi nekoupila... 99 nebo kolik stojí běžně bych si ho nekoupila. Každopádně až bude zas ve slevě, nebudu váhat. .)

    OdpovědětVymazat
  2. souhlasím, ta cena před slevou je dost.. taky budu čekat na slevy

    OdpovědětVymazat
  3. Zkuste porovnat složení s jinými sprchovými gely. "Není sprcháč jako sprcháč". Kde to naženete cenou tam ztrácíte na kvalitě. Kneipp je exkluzivní značka, která je úměrná ceně (ani drahá ani levná). Za mě je 99 Kč adekvátních :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě s tím souhlasím, a proto jsem měla takovou radost, že jsem ho sehnala v akci

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.